steirn Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 6 válců v řadě je 6 válců v řadě, to ničím nenahradíš..... Šest je málo, deset je moc...správný p očet je osm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Motory ford jsou tiché skutečně jen relativně, ale hlavně, ten otřesný zvuk je u nového Mondea sice o něco méně otřesný (píšu proto malými písmeny), ale otřesným zůstal. Není to až tak o počtu decibelů, jako o kultivovanosti a tam je - a to včetně BMW - rozhodný počet válců. 4 válce jsou i u BMW, přes veškerou technickou úroveň a sofistikovanost, zvukově otřesné. Jak jsem psal už výše, 6 válců v řadě je 6 válců v řadě, to ničím nenahradíš..... Ale jo, 6 protilehlými válci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 A další level: Kdo má za sklem invalidu a nezaslouží si ho? (Já ne a takový lidi z duše nenávidím) invalidu vozim, na parkovani v centru je to akorat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Cedulku INVALIDA vídám většinou za okýnkem Lamborghini nebo Ferrari, chtěl bych vidět nějakýho invalidu jak do toho leze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 invalidu vozim, na parkovani v centru je to akorat.. Téééda, ty seš ale MAZANEJ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlenAffric Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Jezdím Opel Astra H 1.8, v zimě a když je bláto (bydlíme na vsi, cesta k baráku hodně do kopce a bahno), tak Mitsubishi Pajero Pinin 1.8, pro radost pak moto Yamaha Fazer FZ6S s ABS, dále sekačka Marinox, vertikutátor NoName s jednoválcem 60cm3, zahradní traktor Terra IV a hodně často kolečko dvouruční s bantamovým kolem, rudlík na popelnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Probírají se tu motorky, o autech je řeč pořád a ve všech topicích, takže takové ty žvásty o kvalitních autech můžeme soustřeďovat zde. Myslím si, že se tu 100% najde pár opravdových milovníků krásných aut a pár drsných driverů mnovace napiš nějaký veselý zážitek Takže JJ psal, že jezdí starým Volvem 480 ES K6, no tech chlap má vážně vkus, protože já jezdím 480 S a přestože se jedná o auto z roku 95 (poslední model) jeho výbava je víc než skvělá: palubní počítač, vyhřívané sedačky + zrcátka, nezávislé topení atd. A hlavně vždy když ho řídím, tak z toho mám radost, což se třeba o Octávce říct nedá. Kdo tu má ještě Volvo nebo Saaba??? Anebo jiný pekáč? Před lety jsem měl Volvo 244 GL hnědá barva (první majitel byl Petr Hapka) a musím říct že na to auto nikdy nezapomenu prostě paráda sice trochu větší spotřeba ale to svezení bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Před lety jsem měl Volvo 244 GL hnědá barva (první majitel byl Petr Hapka) a musím říct že na to auto nikdy nezapomenu prostě paráda sice trochu větší spotřeba ale to svezení bylo super. ja osobne ujizdim na tomhle severanovi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 invalidu vozim, na parkovani v centru je to akorat.. Tak takový mám nejradši... A to se tu v jiném vlákně probíralo, jestli je morální podojit Sazku díky jejich vlastní marketingové akci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 Tak takový mám nejradši... A to se tu v jiném vlákně probíralo, jestli je morální podojit Sazku díky jejich vlastní marketingové akci... dzandr bul ty dilina khare, desetkrat ja sem byl diskrmiminali za čores a to i přesto že jsem vyučenej invalidní důchodce vod dvaadvaceti léét...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyšák Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 invalidu vozim, na parkovani v centru je to akorat.. Naprosto neschvaluji, mám několik invalidních kamarádů (většinou vozíčkáři) a těm lidé jako ty znemožnují zaparkovat. To s těmi cikány je hloupá výmluva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) Naprosto neschvaluji, mám několik invalidních kamarádů (většinou vozíčkáři) a těm lidé jako ty znemožnují zaparkovat. To s těmi cikány je hloupá výmluva.... pokud ti to pomuze, ja vetsinou nestavam na vozickarich - to jen vyjimecne, kdyz du na rychlo do vankovky, popripade pred posilovnou, tam obcas byva taky dost narvany - ale spis tu znacku pouzivam abych mohl postavit auto do zakazu stani nebo zastaveni, popripade kolama na chodnik, atd... ale jen se do me obujte, ze sem pirat silnic vim uz dlouho edit: to s tema ciganama neni vymluva, ale jen takovej vtip Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 (upraveno) pokud ti to pomuze, ja vetsinou nestavam na vozickarich - to jen vyjimecne, kdyz du na rychlo do vankovky, popripade pred posilovnou, tam obcas byva taky dost narvany - ale spis tu znacku pouzivam abych mohl postavit auto do zakazu stani nebo zastaveni, popripade kolama na chodnik, atd... ale jen se do me obujte, ze sem pirat silnic vim uz dlouho to si pleteš to nejseš pirát silnic to seš magor radši sem to ještě zeditoval ,když sem malinko vychladl,původně sem napsal že si něco jinýho Upraveno 27. ledna 2009 uživatelem boo-beek Uprava citace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 to si pleteš to nejseš pirát silnic to seš magor radši sem to ještě zeditoval ,když sem malinko vychladl,původně sem napsal že si něco jinýho sibirnaya si dělá prču, nevěřím, že si někdo ze zdejších členů dá z vychcanosti invalidu za okno a ještě k tomu chodí do posilovny, aby byl za úplnýho hlupce. A ještě ke všemu ve druhém největším městě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 sibirnaya si dělá prču, nevěřím, že si někdo ze zdejších členů dá z vychcanosti invalidu za okno a ještě k tomu chodí do posilovny, aby byl za úplnýho hlupce. A ještě ke všemu ve druhém největším městě. No jestli to byla sranda tak se samozřejmě omlouvám ,jenže byla to fakt sranda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Kriplcedule se nedává jen vozíčkářům. Tchán to má na nějakou srdeční nemoc. Přiznávám, že jsem to asi dvakrát použil, když se na celém sídlišti nedalo najít normální místo na parkování, zatímco invalidních tam bylo volných dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 ja osobne ujizdim na tomhle severanovi: Tak to nemá chybu,podle mého hezčí než některé novinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Tak to Volvo to je špek, ono to asi nebude nejlevnější sehnat. Já osobně mám v garáži staré cabrio BMW E30 chromák rok 1986 motor 2,5litru V6 je ve stavu jako novém, nemůže se teda rovnat tomu Volvu, ale v létě parádu vždy udělá. Jestli mít druhé starší auto, tak rozhodně kabrio, ty zvuky krajiny a města a ten pocit prostoru kolem sebe.... Orientační foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Tak to Volvo to je špek, ono to asi nebude nejlevnější sehnat. Já osobně mám v garáži staré cabrio BMW E30 chromák rok 1986 motor 2,5litru V6 je ve stavu jako novém, nemůže se teda rovnat tomu Volvu, ale v létě parádu vždy udělá. Jestli mít druhé starší auto, tak rozhodně kabrio, ty zvuky krajiny a města a ten pocit prostoru kolem sebe.... Orientační foto: Třicítka v cabriu je hodně povedené auto, kdysi jsem jich vystřídal pět. Čtyři byly 2,5 a jedno bylo 1,8. Pokud jsi viděl film" Cesta byla suchá, místy mokrá " od Karla Kachyni, tak to stříbrný cabrio E30, co v ně jezdil ten pasák jsem asi rok vlastnil. Byla to 2,5, černá kůže, Alu 16" Karcher. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Tak to Volvo to je špek, ono to asi nebude nejlevnější sehnat. Já osobně mám v garáži staré cabrio BMW E30 chromák rok 1986 motor 2,5litru V6 je ve stavu jako novém, nemůže se teda rovnat tomu Volvu, ale v létě parádu vždy udělá. Jestli mít druhé starší auto, tak rozhodně kabrio, ty zvuky krajiny a města a ten pocit prostoru kolem sebe.... hodne velkej mazel.. posli pls foto na mail sibirnaya@gmail.com.. jinak ja chtel E36 M3 cabrio, nakonec ale bylo to ecko, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se