honza71 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 To CRV je pěkný ale vnitřek vypadá divně...to samý u toho Míši...to asi vyloučím, ale díky za tip...Neni zac :-)Preji stastnou ruku pri vyberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 (upraveno) glk. krasny auto. a navic to neni pseudo suv, oproti treba tucsonu se nezalekne ani terenu.. Upraveno 13. března 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 glk. krasny auto. a navic to neni pseudo suv, oproti treba tucsonu se nezalekne ani terenu..jako jo...dal bych si rict. ale vysoce nad rozpočet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 musi byt novka? .. hezky ojetiny se daj najit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 voňavka určitě ne...ale chci tak něco max 2 roky starýho. 3 při nějakým zachovalým kusu...takže bohužel mimo limit. Jinak krásný auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 oky .. jinak, nedavno jsem videl nejakej porad na auto-motor-sport, amateri se tam ucili jezdit tezkym terenem.. a co zvladalo prave glk, to jsem fakt koukal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 jj, to mu věřím. Tak mě v případě SUV jde hlavně o vyšší posed a větší přehled. Přeci jen rodinu nehodlám honit v terénu. Jsem tak zvyklý z Toleda. Jinak bych to neřešil a vzal třeba Leona, Octavii v kombi atp...Proto i ta Alhambra. Tam je ještě bonus 7 míst a velkej kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 oky .. jinak, nedavno jsem videl nejakej porad na auto-motor-sport, amateri se tam ucili jezdit tezkym terenem.. a co zvladalo prave glk, to jsem fakt koukal.. GLK a těžkej terén? To ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 GLK a těžkej terén? To ne.nechce se mi odkaz hledat, ale v archivu a-m-s to urcite nekde bude.. bylo to nekde v rakousku, s testovacim centru mercedesu.. myslim nekde v okoli steyeru, pac tam vyrabi Gcka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Upřímně, kolik lidí má vůbec možnost si do terénu někde zajet? A že to auto zvládne je sice fajn, ale kritickým místem pak může být řidič offroadem nepolíbený. Na rodinné výlety bude Alhambra OK, sice pěkná nuda, ale OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Upřímně, kolik lidí má vůbec možnost si do terénu někde zajet? A že to auto zvládne je sice fajn, ale kritickým místem pak může být řidič offroadem nepolíbený. Na rodinné výlety bude Alhambra OK, sice pěkná nuda, ale OK.právě, pěkná nuda...a na to žena dá...přijde jí to jako nudná krabice, jak z venku tak uvnitř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Aha, já myslel spíš nuda za volantem ale žena má pravdu. Co třeba CX5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 hm, taky zajímavej tip...;-) zahrnuju do výběru. Idyž ten středovej panel taky nic moc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Když je tam navi, tak to vypadá lépe. Trochu klasika, ale hlavně to nevypadá jako ze Star Treku (Hyundaie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 (upraveno) jj, to mu věřím. Tak mě v případě SUV jde hlavně o vyšší posed a větší přehled. Přeci jen rodinu nehodlám honit v terénu.....Jediný problém je, že až všichni budeme mít SUV, všichni uvidíme zase blbě. Další drobný problém SUV je navíc širší A sloupek = horší výhled vpřed/do boku a vyšší váha =delší brzdná dráha.Nestačilo by koukat na něco jako vyšší kombi (ala Subaru Outback)? Upraveno 13. března 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 (upraveno) Jediný problém je, že až všichni budeme mít SUV, všichni uvidíme zase blbě. Další drobný problém SUV je navíc širší A sloupek = horší výhled vpřed/do boku a vyšší váha =delší brzdná dráha.Nestačilo by koukat na něco jako vyšší kombi (ala Subaru Outback)?tak v současné době výhled z mého Toleda přes A sloupek taky není žádná hitparáda :-) Vyšší kombi jsou pak zase hrozný krabice...viz to Subaru, ikdyž je to bezesporu super auto... Liquid..jo s Navy už to vypadá líp ;-) Upraveno 13. března 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Santa Fe zvenku vypada docela dobre ale vevnitr bych to fakt nedal. To je otres. Za me ta posledni vyssi Mazda. Je nadherna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Santa Fe, už je stejně nad limit. Mazda dobrá..no ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Ja bych doporučil Mazdu, jsou to spolehlivá vozítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 (upraveno) Mame 2 roky CX5 a v žádném případě to neni spolehlivé auto, v srpnu odtah, půlka motoru nova, v zari odtah, odešla baterka. Ale je to primárně problem dieselu. Jestli chces vic info, tak klidne SZ Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 13. března 2016 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se