geometr Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Politika koncernu totiž zjevně je: Volant za příplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 BeeK86: Jel jsem v Octavii do 500 000 a výbava byla v pohodě. I nějaký velký kola to mělo, hliník v interiéru. 1.4 TSi 110 kW chcípák uplně není. Se vzhledem naprosto souhlasím. To je těžká nuda. Hjondé jsem měl na předváděčce a to teda motoricky ani podvozkově auto lepší neni. Jestli možná tak stejný. Pažouta nikdy. Mazda 6 je určitě lepší auto i hezčí, ale v poslední době hodně zdražilo, motor je slabší, teda aspoň ten základní, podvozek a řízení bezpochyby výrazně lepší. Octavia je podle mě naprosto konkurenceschopný auto ve svojí kategorii. Mazda 6 je ale spíš rozměrově konkurence pro Superba. Teda tak mi to přišlo zcela subjetivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tak SUV je určitě dobrá volba, pokud občas někde v přírodě blbnete, ale ten kufr u Tucsona pro rodinu s dvěmi dětmi opravdu žádná hitparáda :-( ani mě nejde o blbnutí v přírodě jako spíš o vyšší posez a přehled. to je buď MPV nebo SUV...auto sem ještě live neviděl,tak sem zvedavej. uvádějí nějakých 513litru..mno. Santa Fe, která je větší, tak už zase o jiných penězích. Ikdyz teď jsem našel jednu předváděcí za necelých 600k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Srovnávat Mazdu 6 s Octavií, která se mimochodem ve verzi kombi rozvorem konečně přiblížila třeba odcházející generaci Meganu. Nevím, Nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Jojo, Klementa, 140kW, DSG, jen bez 4kolky, kterou nepotřebuju. Jinak tam je snad úplně všechno.Ale samozřejmě - mít na auto 1,1 milionu, koupím si jetý BMW 335i, kilo si nechám na opravy a benzín a ty zbylý statisíce vrazím do hypotéky. Rozhodně nic z koncernu. Ale zadara se na Superba docela těším.Já to mám stejně, je to služební auto. Porovnával jsem s Passatem a za ty prachy mi výbava vyšla prostě líp, tak jsem šel do něj. Jen byl nějaký finanční limit a u Klementa mi přišlo pár věcí zbytečných, tak jsem vzal Style v DSG a doházel si k tomu zbylou výbavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Sickboy: no, problém s tou octavkou je ten, ze za 500-550 ji dostanes s nejakym chcipakem, s nulovou výbavou a celkove nevypada dobře. Když pominu fakt, ze to auto bylo nudne uz mesic po uvedeni na trh, hlavne diky recyklovanému koncernovému designu, tak dobře vybavene, s obstojnym motorem, dobrym svetelnym paketem, a hezkymi koly dokaze vypadat dobře, ale to jsme uz na cene 750-800 tisíc, sorry, ale za tu cenu je lapsi volba jakykoli o tridu vetsi mainstream, Mazda6, Hyundai i40, Kia, nebo klidne i Peugeot 508...Hele, s tou i40 zas neblázni. Zvenku sice huj, ale uvnitř je to přeplácaný a podvozkově zastaralá plečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) ani mě nejde o blbnutí v přírodě jako spíš o vyšší posez a přehled. to je buď MPV nebo SUV...auto sem ještě live neviděl,tak sem zvedavej. uvádějí nějakých 513litru..mno. Santa Fe, která je větší, tak už zase o jiných penězích. Ikdyz teď jsem našel jednu předváděcí za necelých 600k... S tím vyšším posezem a přehledem plně souhlasím, manželka si to taktéž nemůže vynachválit, i ta manipulace s prckama na zadních sedačkách, žádné velké ohýbání, prostě luxus. A zavazadlový prostor přesně jak píšu, kdejaký kombík bude mít o minimálně 50L větší prostor. Třeba náš Outlander je na víkendovou dovolenku akorát a má základní objem zavazadlového prostoru 774 l. Na pořádnou dovolenou už mám připravenou i rakev na střechu, takže těch 513L ti stačit nebude ani náhodou a navíc když máš ještě o třicet cm delší nohavice u kalhot než já Gustafko, kufr není nikdy dost velký pro pořádnou rodinku, mysli na to Upraveno 23. března 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Furt nejake litry v kufru a rakve na strechu, to jsou ale blbe starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Ano přesně, gas má ideální rodinný vůz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Ano přesně, gas má ideální rodinný vůz Dovolil bych jsi nesouhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 viano je super. escalade ale taky neni pro rodinu od veci .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) A výhoda je, že se loukotě nedaj píchnout.. Mimochodem když už z toho někdo fotošopuje tendle hnus, měl by si dát bacha, aby ofotošopoval všechny kola.. Upraveno 23. března 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) montemar: hlavně za ty kola by tě rodina pochválila,... třeba při cestě po D1 Upraveno 23. března 2016 uživatelem jerry82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 kola nekola, hlavne ze je to velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 To ,,vecko''je moc pekny.My se zabalime i na 14 dni a nevadi nam ani teren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Doteď jsem byl přesvědčenej, že jsou tyhle velký gazíky k ničemu, ale tohle začínám chápat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 K Octavce, ja ji nesrvonavam s Mazdou 6, ale cenovou politikou vazne leze Skoda s o číslo mensim modelem do teritoria Mazdy 6, ale co si budeme povídat, ja bych chtěl videt FO, která za vlastní si kupuje Skodovku v jiné vybave nez v te blizici se zakladu. Naprostou většinu prodeju tvori fleetova auta zajistujici rychlou, drsnou, blikajici agresivni jizdu vsem firemnim cowboyum... Jako, není horsi nez potkat hosana na firemni octavce ftedei...K i40, jasne, motoricky nic moc, ani cenove, korejci spis vali v SUVech, anebo pak za mlakou ve vyssi divci s genesisem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Pavle,to auto je naprosto uzasny:). Je to takova nase cundrkara. A ja za ty leta co ho mam stejne ani jinym jezdit nechci:). V cervnu to bude 5let co ho mame a krome bezny udrzby jsem nechal stahnout kotouce. Za chvilku bude cca zajety a to vetsinu km ma v nestandartnich podminkach. Nelituju ani halire,ze jsem do nej sel;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 BeeK86: Jel jsem v Octavii do 500 000 a výbava byla v pohodě. I nějaký velký kola to mělo, hliník v interiéru. 1.4 TSi 110 kW chcípák uplně není. Se vzhledem naprosto souhlasím. To je těžká nuda. Hjondé jsem měl na předváděčce a to teda motoricky ani podvozkově auto lepší neni. Jestli možná tak stejný. Pažouta nikdy. Mazda 6 je určitě lepší auto i hezčí, ale v poslední době hodně zdražilo, motor je slabší, teda aspoň ten základní, podvozek a řízení bezpochyby výrazně lepší. Octavia je podle mě naprosto konkurenceschopný auto ve svojí kategorii. Mazda 6 je ale spíš rozměrově konkurence pro Superba. Teda tak mi to přišlo zcela subjetivně.Hyundai i30 a Tucson jsou na tom podvozkove vyrazne lepe nez Octavia 1,4tsi. Octavia za 500 v Tsi jsou vyhozene prachy. A Peugeot 2,0 Hdi je jeden z nejlepsich dieselu na trhu, tedy nevim jak je na tom Euro6. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Hele, s tou i40 zas neblázni. Zvenku sice huj, ale uvnitř je to přeplácaný a podvozkově zastaralá plečka.Ale porad je to prijemnejsi nez Octavka. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se