Cyril Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Už jen ten VW název "lidovývůz" je vyloženě prémiovej název. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Ohledně "youngtimer feelin" v autech kolem roku 2000 - já měl se Saabem dost dlouhou krizi, kdy jsem si byl celkem jistý že jsem ho kupovat neměl. Teď už je to ok a baví mě, ale abych byl fakt spokojený, musel bych do něj nacpat ještě tak 150-200k (teď už jsem celkem blízko 200k, 60 stálo auto) a to prostě v tuhle chvíli nechci... Když člověk nemá dost peněz (nebo je rozumný s nechce je dát :-D) aby ze starého udělal nové auto, jsou nová mnohem lepší. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Cyrile, ta Serie je krasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 V 20. 6. 2016 v 11:27, TLD napsal: Cyrile, ta Serie je krasna.Dík! Taky si říkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 V 20. 6. 2016 v 11:26, Trojan napsal: Ohledně "youngtimer feelin" v autech kolem roku 2000 - já měl se Saabem dost dlouhou krizi, kdy jsem si byl celkem jistý že jsem ho kupovat neměl. Teď už je to ok a baví mě, ale abych byl fakt spokojený, musel bych do něj nacpat ještě tak 150-200k (teď už jsem celkem blízko 200k, 60 stálo auto) a to prostě v tuhle chvíli nechci... Když člověk nemá dost peněz (nebo je rozumný s nechce je dát :-D) aby ze starého udělal nové auto, jsou nová mnohem lepší. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Otázka je, zda má smysl do auta za 60 tis. vrazit 400 tis., pokud z toho člověk nechce udělat cenný unikát. Já bych šel spíše cestou koupit velmi dobrý stav a dát peníze jen za tu nejnutnější údržbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 V 19. 6. 2016 v 22:15, sibirnaya napsal: to ti schvaluju, ale mas moc dveri Todle si koupil kámoš a za 2 měsíce se toho těžko horko zbavoval....a na e38 mi nešahej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 V 20. 6. 2016 v 7:11, Jagman napsal: Pepo kup si Jago k tobe s tvejm BiSubum to proste pasuje a sam si na obede rikal ze se ti libi měl jsem XF. Kamarádi XJ a v servisu jsme víc jak doma. V těch autech nefunguje nic. Sou krásný ale strašný krámy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Rene, to ja vim, ze mas vyvvonenou E38, jen proste ja su holt zvyklej na starsi rocniky, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Pepo běž do B....taky se mi Jag líbí, ale znal jsem člověka co si ho koupil nové v roce 1994 a jezdíl do Prahy na servis 2x měsíčně a pak si koupil Bentley a kvalita úplně jinde. To stejné co jsem se bavil s majiteli B v německu..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 V 20. 6. 2016 v 12:56, sibirnaya napsal: Rene, to ja vim, ze mas vyvvonenou E38, jen proste ja su holt zvyklej na starsi rocniky, no No do vyvoněné bych ji měl dát trochu péče, ale hold není čas.... jinak taky bych měl raději doma 328 nebo 507, ale hold su na zemi nejde mít všechno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 No nemá to právě smysl... A co se stavu týká, kdybych jen renovoval tak bych se vešel, jenže já i upravoval a to je bezedná díra... Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 V 20. 6. 2016 v 13:15, Trojan napsal: No nemá to právě smysl... A co se stavu týká, kdybych jen renovoval tak bych se vešel, jenže já i upravoval a to je bezedná díra... Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí TapatalkNahoď nějaký foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Furt to vypadá stejně, i lemy jsou furt orezlý, protože domluvit něco s mechanikem je porod, trochu mi tečou nervy, minulý týden jsem měl příjemné ráno když vypadla hadička z benz. pumpy, kterou blbě namontovali, následoval odtah. Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Co to je za to kolečko na nárazníku? To tam je od výrobce? Jako na přívod vzduchu k brzdám??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Přívod vzduchu do přímého sání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Vidím, že sis pohrál s maskou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 To je jen plasti dip černý matný, jde to dobře dolů kdyby se mi to nelíbilo. Chtěl bych tam časem udělat takové to tažené pletivo. Budu muset taky nejak vyčistit chladič klimatizace protože je plný much a řekl bych, že k inctercooleru se přes něj moc vzduchu nedostane (ten je tam nový, asi 2x větší). Ten motor strašně topí. Jinak teď by tam mělo být kolem 300 hp. Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 V 20. 6. 2016 v 12:23, Josef01 napsal: Otázka je, zda má smysl do auta za 60 tis. vrazit 400 tis., pokud z toho člověk nechce udělat cenný unikát. Já bych šel spíše cestou koupit velmi dobrý stav a dát peníze jen za tu nejnutnější údržbu.Zkušenost, kterou jsem (několikrát) udělal bylo, že jsem si vyhlédl ten nejlepší kousek youngtimera s vidinou "nasednu a jedu" a nikdy to tak nebylo. I když koupíš auto, které bude mít najeto pár Km tak má smysl vyměnit všechny gumové díly (podvozkové, těsnění, podtlaky...), plastové díly, pak tlumiče a s tím i pružiny no a když uz jsi v tom tak k tomu přihodíš ještě alternátor a pak takový ten "spotřebák" za padesát tisíc.Do auta za 60 nemá smysl vrážet 400. Ale jestli chceš staré auto za 200 a chceš s ním jezdit trochu na úrovni a bezpečně tak do něj dalších 200 vrazíš jen to fikne Nejnutnější údržba je relativní pojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Cyrile, krásný Land Rover, vypadá to jako generátor dobré nálady a hezkých zážitků a vzpomínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 V 20. 6. 2016 v 13:09, M3maniac napsal: Pepo běž do B....taky se mi Jag líbí, ale znal jsem člověka co si ho koupil nové v roce 1994 a jezdíl do Prahy na servis 2x měsíčně a pak si koupil Bentley a kvalita úplně jinde. To stejné co jsem se bavil s majiteli B v německu..... Nebo tohle.. za mě to má 10x větší koule než GTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se