tombed Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 včera jsem absolvoval tři křižovatky za touhle potvorou a ono to upaluje jako kráva - škoda, že je to tak drahý A co fabča, držela se aspoň dvě křižovatky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 A co fabča, držela se aspoň dvě křižovatky ? ta odpočívá na dvorku v chroští - jel sem chrochtákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Jo takovou karu mit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Už rok si vozím zadek ve Fordu Mondeo 2.0 TDCI, RV: 2009, jsem maximálně spokojenej. Mám tam vše krom kožených sedaček a navigace. Nic jiného než kombi bych nechtěl. I tak mám problém se do něho občas vejít s věcma.. K dokonalosti tomu chybí už snad jenom 4x4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 K dokonalosti tomu chybí už snad jenom 4x4. To je slabina fordu, že nedělá pro svoje modely mondeo a galaxy/smax 4x4 - to bych na galaxy bral (sharany to maj). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Uff, konečně už mám zase svého mazlíka s automatem, ty manuální převodovky mi už nějak nejdou pod ruku :-D Furt jsme se spolu prali :-D 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Jezdím MB 124 E 250 D. Velmi spolehlivé auto. Sice to není žádný závodník,ale už vrčí nějakých 600.000km a bez problémů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Ty vole 600 000 !! To cumim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 INFO: KIA CEED 1.6 CRDI, kupováno duben 2009 nové, dneska jsem byl na garančce s 80 000km a za celou dobu, jediný co se podělalo, byla anténa od imobilizéru ve spínačce. O to nepříjemnější bylo, když jsem stál v Olomouci před Hanou, v autě žena a tchýně a auto prostě neblaflo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 O to nepříjemnější bylo, když jsem stál v Olomouci před Hanou, v autě žena a tchýně a auto prostě neblaflo. No tak tos mel zamknout tchyni v aute a skocit s zenou na kavu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 No tak tos mel zamknout tchyni v aute a skocit s zenou na kavu . No nevim nevim, akorát by si holka vyslechla spoustu sprostejch slov na korejský křápy, byť montovaný u bratrů z východu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 včera jsem absolvoval tři křižovatky za touhle potvorou a ono to upaluje jako kráva - škoda, že je to tak drahý http://video.idnes.cz/?idvideo=V100906_191518_tv-zpravy_krr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 http://video.idnes.cz/?idvideo=V100906_191518_tv-zpravy_krr Hm, tohle je něco jako digitálky mezi hodinkama. Je to fajn, ale nechtěl bych to. Zlatá mechanika (V8 FSI) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Hm, tohle je něco jako digitálky mezi hodinkama. Je to fajn, ale nechtěl bych to. Zlatá mechanika (V8 FSI) tak to já klidně - do prahy super - možná bych s tím dojel i na chatu a zpět - nesmělo by to ovšem stát jako superb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 tak to já klidně - do prahy super - možná bych s tím dojel i na chatu a zpět - nesmělo by to ovšem stát jako superb Pripomina mi to Toyotu IQ. Taky maly prditko (sice ne elktro) ale prekvapive uvnitr super zpracovane a na silnici me to prekvapilo - vsak to ma kola v rozich. Ale ta cena je taky mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Zlatá mechanika (V8 FSI) Když máš náskok, to se to pak jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 Gumy na cca 7 minut http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8&feature=player_embedded 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 Gumy na cca 7 minut Mě pan Block moc nebere. Tady u toho videa mě navíc dost nebaví neustále motor vytočenej v omezovači. Víc si cenim lidí, kteří umí opravdu řídit, než dělat nacvičený manévry na prázdným okruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 Mě pan Block moc nebere. Tady u toho videa mě navíc dost nebaví neustále motor vytočenej v omezovači. Víc si cenim lidí, kteří umí opravdu řídit, než dělat nacvičený manévry na prázdným okruhu. Taky ho WRC slušně školí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 Já Blocka obdivuju, líbí se mi jak jezdí krásné videa dělá, je to šoumen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se