mechano Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Mě tak trochu připomíná cvičenou opici...........
KFL Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Show ano, to nikdo nezpochybňuje. Dobře natočená, s dobrou choreografií a dobře vycvičeným řidičem.
Benne Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 KFL preco myslis,ze nevie jazdit ? podla mna vie velmi slusne jazdit... toto video je podla mna kopia starych videi, takze ma moc nebavilo,ale ked si predstavim v takomto aute 650ps, tak dakujem pekne
Chumpus Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 KFL preco myslis,ze nevie jazdit ? podla mna vie velmi slusne jazdit... toto video je podla mna kopia starych videi, takze ma moc nebavilo,ale ked si predstavim v takomto aute 650ps, tak dakujem pekne Jezdit určitě umí, ale je rozdíl v tom, když jedeš způsobem "Hele Kene, zítra točíme video, tak si to 20x projeď " nebo když jedeš opravdovou rally, kde to Kenovi zas tolik nejde. Samozřejmě, jezdit WRC něco znamená, ale dle mýho si nějakou velkou adoraci nezaslouží. Je to věc názoru, jako vždy
Duke650 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Gumy na cca 7 minut Manželce jsem včera řekl, "hele udělej si konečně řidičák, koupíme ti v bazaru nějaké malé levné auto, víš jak se ti líbí ta fiesta, tak o jedné vím, ukážu ti video, má najeto jen pár kilometrů, sice má malinko sjeté gumy, ale těch pár koní by ti na popojíždění po městě stačilo :-) " to jste měli vidět ten její výraz v očích, čistá esence sdělení "ty starej puberťáku" 1
KFL Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 (upraveno) KFL preco myslis,ze nevie jazdit ? podla mna vie velmi slusne jazdit... toto video je podla mna kopia starych videi, takze ma moc nebavilo,ale ked si predstavim v takomto aute 650ps, tak dakujem pekne Přesně jak ti odpověděl Chumpus . Ale jeď ve WRC rychlostní zkoušku na 100 %, když jsi tu trať jel třeba jen 2x kvůli zápisu a spolíháš jen na navigátora a máš smysly vybičovaný k ovládnutí rozevlátýho auta v rychlostech a terénu, kde jakákoli chyba je rovna prakticky katastrofě. Tam se opravdu ukazujou praví jezdci a umělci. Vím, že je to nostalgický nesmysl, ale piloti typu Rohrla, Vatanena a dalších, který řádili ve skupině B - to byli opravdoví řidiči a dneska mají naštěstí slušné následovníky (Loeb apod.). Navíc tady vůbec nejde o koně - přemotorovanou bestii potřebuje právě pro ty kousky, který předvádí. Kdyby tam posadili tebe a měl jsi sto pokusů bez omezení, tak si piš, že to nakonec dáš taky a se správnou kamerou a střihama z toho bude stejně efektní podívaná . Duke650> I ty puberťáku! Upraveno 17. září 2010 uživatelem KFL 1
Chumpus Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Já bych dal jako protiklad ke Kenovi . Samozřejmě, Pikes Peak se dá projet 100x tréninkově apod., ale pořád stačí jedna chyba a je konec. Definitivní konec. Mám to doma v HD a když jede na kraji svahu a hlavně když řeže zatáčku a stíní si při tom rukou proti slunci, tak se klidně přiznám, že se mi trochu motá hlava... Tohle je pro mě jezdecký umění. A ještě jedno , v čase 0:46 a dál je to jako Ken, akorát v opravdovým závodě
KFL Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 (upraveno) Já bych dal jako protiklad ke Kenovi . Samozřejmě, Pikes Peak se dá projet 100x tréninkově apod., ale pořád stačí jedna chyba a je konec. Definitivní konec. Mám to doma v HD a když jede na kraji svahu a hlavně když řeže zatáčku a stíní si při tom rukou proti slunci, tak se klidně přiznám, že se mi trochu motá hlava... Tohle je pro mě jezdecký umění. A ještě jedno , v čase 0:46 a dál je to jako Ken, akorát v opravdovým závodě Amen . Jo, ten megaslide na konci videa jsem už někde viděl, z toho mi jde hlava kolem ještě teď . Upraveno 17. září 2010 uživatelem KFL
911 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 tohle je klasika. ja bych se posral. jednou jsem jel jen s "obyc" ceskejma jezdcema a stacilo. jinak cele video dokonaly a zvlaste pak 1:36-40
PepaSFI Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 To Kenovo video samozřejmě není točené živě. K jednomu tomu videu dokonce byly k nalezení záběry kdy to zkrátka nevyšlo. Byl to ten film kde jezdí po starém letišti a dělá smyky v hale. Dokonce i na tom oficiálním je místy vidět že záběr střihli ve chvíli kdy musel nevyhnutelně přijít náraz do překážky.
lastam Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 Víte čím jezdí YPO v Řecku? jsem ho načapal minulej tejden, a ještě s VIP značkou!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
gougy Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 Víte čím jezdí YPO v Řecku? jsem ho načapal minulej tejden, a ještě s VIP značkou!!! No týjó a ani se nepochlubil, že vloni oslavil 90
Kočkodaan Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 To Kenovo video samozřejmě není točené živě. K jednomu tomu videu dokonce byly k nalezení záběry kdy to zkrátka nevyšlo. Byl to ten film kde jezdí po starém letišti a dělá smyky v hale. Dokonce i na tom oficiálním je místy vidět že záběr střihli ve chvíli kdy musel nevyhnutelně přijít náraz do překážky. JJ a to me na tom nejvic mrzi tohle je klasika. ja bych se posral. jednou jsem jel jen s "obyc" ceskejma jezdcema a stacilo. jinak cele video dokonaly a zvlaste pak 1:36-40 Na to by se dalo koukat cely den...
honzyk Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Na já mám právě taky 3litr 6tiválec a jezdím za 9 dálnice a za 14 město. A jak to tak sleduju tak kdejaký 2litr jezdí za víc. Asi zůstanu u bmw teda Nebo někoho napadá nějaké zábavné auto pro řidiče s rozumnými provozními náklady kolem 300k? a jak to má být velké ? jinak v kategorii střední třída je Lego asi nejlepší volba anebo třeba Civic Type - R, Golf GTI, Focus ST ? Z jiného soudku, Mazda MX-5, Nissan 350Z ? Napadá mě ještě Lancer Evo nebo Impreza STI ale tam by to chtělo nějakou kačku navíc, za 300 to buď bude šrot nebo bude mít volant na pravé straně.
XXXfazerXXX Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 nekolik mesicu premejslim nad novou karou...vetsinou sem mel bavoraky nebo medvedy,ale posledni modely mi nenadchly....dokonce sem uvazoval i o skodofce se slovama pratel -stejne ti ti akorad hnije v garazi---az fcera sem dostal poradnej kopanec-sem z toho designu v hajzlicku a asi mam vybrano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Hele a co novej kuga? Žádnej koncept, je to sice "jen" ford, ale takhle nějak vypadá nová top výbava (interiér a exteriér - kuk do galerie nebo klik na fotku).http://www.auto.cz/ford-suv-kuga-turbo-2-5-individual-individualisty-6562Akorát si nejsem jistej, jestli tam nadále dávaj volvácký 2,5t, myslim, že spíš ne, že bude downsize na 2,0t. Upraveno 24. září 2010 uživatelem bandicoot
gougy Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 nekolik mesicu premejslim nad novou karou...vetsinou sem mel bavoraky nebo medvedy,ale posledni modely mi nenadchly....dokonce sem uvazoval i o skodofce se slovama pratel -stejne ti ti akorad hnije v garazi---az fcera sem dostal poradnej kopanec-sem z toho designu v hajzlicku a asi mam vybrano Jak daleko bude série od konceptu? Ta fotka je dobrá, dynamická, sexy zrcátka a "tuning v základu". A co bude realita? I když třeba Peugeot s tou konkurencí TTčka je celkem v klidu i v reálu.
XXXfazerXXX Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 forda nechci ani boha......gougy-fcera to vystrelili ven a od konceptu se to lisi minimalne.....http://www.youtube.com/watch?v=xeH7l7Jzyjw
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se