Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty wole to je zase debata, teď se budou všichni předvádět, kdo najde rovnější silnici :) to je jako když si řeknu, že se chci projet kabriem a pojedu Praha-Brno po dálnici...

Odesláno

Ridit v NY a okoli je obcas dost o nervy, hlavne stani v zacpach. Nejhorsi ze vseho je ale Boston. Tak silene zmatene mesto jsem jeste nezazil. Plus silena doprava k tomu. Zapad (SF, SJ) byla uplna pohodka

Odesláno

Já jsem si na východním pobřeží vůbec nebral auto, jen jsem navštívil pár velkých měst, NY byl šílenej, neříkám úplný utrpení, ale ani týden jsem tam nevydržel, západní pobřeží je super, ta cesta kolem moře byla parádní. Nejvíce se mi líbilo městečko Santa Barbara, tam bych klidně bydlel, alespoň tak to na mě příjemně působilo, zrovna tak Palo Alto u SF, sice naprosto jiný styl, ale klídek. Co mě překvapilo na té cestě do SF, že pomalu mizí americká auta, je to samá východní Asie a občas něco z Evropy.

Odesláno

Ty wole to je zase debata, teď se budou všichni předvádět, kdo najde rovnější silnici :) to je jako když si řeknu, že se chci projet kabriem a pojedu Praha-Brno po dálnici...

Nikoliv, nesmysl je přít se, zda je zajímavější ježdění v USA či v Evropě a pokoušet se z toho zevšeobecňovat. Nevěřím, že se dá v USA najet 16 tisíc km, aniž by člověk jel někdy pomalu či se nenudil, stejně jako to nejde tady. 

Odesláno (upraveno)

Tak já to nenajezdil v kuse, ale během několika let, nicméně mluvím o dovolené, ne ježdění do práce nebo co nejrychlejší přejíždění mezi městy. Jezdil jsem v Nevadě, Arizoně, Utahu, a Texasu, to je trochu jiné než východní pobřeží. Evropu jsem projel skoro celou, ale nikde jsem nejezdil tak na pohodu jako v USA, ale asi je to věkem a povahou, někomu přijde skvělé jezdit po Německých dálnicích jinému zase je na výlet do Prahy.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

No v zásadě jsi to napsal sám - pokud jsi v USA jezdil jen po dovolených, tak je to vždy jiné ježdění než pracovní či za jinými povinnostmi. Jinak bych si totiž nedokázal představit, co je třeba na silnicích v Texasu tak zábavného a pohodového :)

Odesláno

Chodím sem na čtení o hodinkách, ale je tu koukám vlákno skoro na všechno :)

Jezdíte někdo taky Touaregem do přírody?

post-12564-0-34597900-1475055955_thumb.jpg

Odesláno

Chodím sem na čtení o hodinkách, ale je tu koukám vlákno skoro na všechno :)

Jezdíte někdo taky Touaregem do přírody?

Budu za kazišuka, ale jízdu jakéhokoliv auta v čisté bystřině nepovažuji zrovna za chvályhodnou činnost, když to podám hodně eufemisticky. 

Odesláno

Budu za kazišuka, ale jízdu jakéhokoliv auta v čisté bystřině nepovažuji zrovna za chvályhodnou činnost, když to podám hodně eufemisticky. 

V zásadě máš pravdu a zastávám podobný názor. Tady to byla součást cesty, cesta končila v potoce a po pár desítkách metrů zase pokračovala po suchu. Zcela pragmaticky, pokud mi z auta nic neteče, tak průjezdem neuškodím. Čím tam jezdí místní, to radši ani nekomentovat.

Odesláno

Jezdim do prirody Toy, chci se z ni i vratit :) ( vtip).

:)

Treg na tom není tak špatně, v sérii toho zvládne překvapivě hodně.

Odesláno

Vim,videl jsem ho v akci. Ale ja bych se s tim bal radit,urves nejaky cidlo nebo kabilek a je hotovo. Kdes fotil? Balkan?Rumunsko?Ukraine?

Odesláno

V zásadě máš pravdu a zastávám podobný názor. Tady to byla součást cesty, cesta končila v potoce a po pár desítkách metrů zase pokračovala po suchu. Zcela pragmaticky, pokud mi z auta nic neteče, tak průjezdem neuškodím. Čím tam jezdí místní, to radši ani nekomentovat.

Zcela logicky průjezd auta uškodí potoku vždy, ledaže by nic nevážilo :) 

• Dát hlas 1
Odesláno

Ja myslim ze ak z auta vyslovene nic netecie tak prejazd potokom uskodi IMO viac autu nez potoku. Pokial ide o ekologicku stopu tak je uplne jedno ci sajrajt z auta umyje dazd alebo potok.

• Dát hlas 1
Odesláno

Vim,videl jsem ho v akci. Ale ja bych se s tim bal radit,urves nejaky cidlo nebo kabilek a je hotovo. Kdes fotil? Balkan?Rumunsko?Ukraine?

Jj, potřebuje krytí spodku, aby mohl do horšího terénu. Zbytek je série.

Byli jsme v Rumunsku.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...