soda Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Možná symbolizuje, možná ne pro mě je to prostě vrtule, mám to tak zafixované a beru to stejně jako tzv. "okřídlený šíp" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 (upraveno) http://www.leftlanenews.com/living-a-lie-bmw-logo-not-based-on-spinning-propeller.html "..As it turns out, the association between the logo and an airplane propeller stems from a 1929 advertisement ? a full 12 years after the logo was trademarked..." Logo jako vrtule je az produkt marketingovych magu, kteru pouzili ten napad v reklame.Slo o syntezu BMW znaku a letadla ktera se objevila na obalce na magazinu o letadlech. Asi se tam psalo o BMW leteckych motorech. To je vse. Jako kdyz das logo Audi do sklenicky s Martini u clanku o tom, ze ridici Audi jezdi pod vlivem. " Mr. Jeorg Huebner of BMW mobile tradition says that its a false belief. Infact, he says he also believed like that for a long time, like many others at BMW. However the truth is that BMW logo simply represents the colours of the 'Bavarian flag'. (Bavarian Motor Works/ Bayerische Motoren Werke AG)" Ergo,.. no doubt. Upraveno 11. listopadu 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Já dnes jezdím Mazdou MX-5 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Ok, vyhráls Jinak k té X6ce, dřív jsem na ní koukal úplně stejně jako ty. Pak ale nedaleko začala parkovat vínová s černými koly, která je prostě krásná. Podstatu SUV/SAV neřeším, to je každého majitele věc. Ale Range Rover, to je pořád král. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Vyhral, nevyhral, o to tady prece nejde. Neni to souboj. Jsme tu proto, abychom se neco dozvedeli, ne? :-) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 jedina vec, kterou na X6 nechapu, je, proc si radsi nekoupit X5. Vetsi kufr a dozadu si sednou tri lidi... Ale to je stejna debata jak E vs CLS... Proste design... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Hasňa - dobrý. Až tak dobrý, že je škoda to omezit na X6... vlastně na auta vůbec. Fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Viděli jste smělý plán Lotusu pro příští léta? Pokud by vyšel alespoň ten novej Esprit, Elan a Elise, tak ten design je docela mazec, trochu útok na Lamborghini... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 asi to ale neni video sefa z 20. let 20 stoleti... The true meaning of the ?sky blue and white quartered? BMW logo is the most controversial issue of the company. According to Dr. Florian Triebel, Executive Board Member of BMW AG, ?There are two traditions concerning the significance of the BMW logo and trademark, offering two different interpretations of its sky blue and white fields. One interpretation points to a rotating propeller. The other relates the BMW logo to Bavaria as the place where the products are manufactured?. pridam sa aj ja,na skoleni (Brand academy) v mnichovskej centrale, nam vysvetovali vznik loga,jednoznacne rotujuca vrtula...nechcem sa priet len prinasam osobny zazitok resp.poznatok vraj od najpovolanejsich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 (upraveno) X6 není špatná, jen ten ... nepůvodní design kastle se kterým poprvé přišli kupodivu korejci SsangYong Actyon .... sám mám Kia Sorento což je v podstatě kopie Mercedesu ... tedy co se kastle týče :-) Upraveno 11. listopadu 2010 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 (upraveno) obchodnik-o3:Viz vyse, neni to pravda. A to i pres to, ze prodejci BMW a radoby zasveceni redaktori auto-casopisu to porad dokola omilaji kdykoliv mluvi o logu. I onen Huebner ostatne rikal, ze si to taky sveho casu myslel. Proste je to za ta leta hodne pod kuzi zarostly mytus. Nicmene je to stale jen mytus. Dokonce si myslim, ze je dnes vice tech lidi, co si to stale mysli, nez tech druhych. kibi: "ja nikdy chodce nenaboural... a ani se mi nechces s tim zacinat"To nikomu (smajlika registruji), ale az mi tam vstoupi nepozorny chodec, rad bych, aby mel sance co nejvyssi, ne co nejnizsi. Na to, ze budu mit promackly predek kaslu. Cim vic promackly, tim lip. Tim vic energie absorbuje, tim vetsi bude mit ten trouba s iPodem na usich sanci, ze z toho vyvazne, tim mensi bude pravdepodobnost, ze ja budu muset zit s vycitkama. Bullbars si davaji na auta lidi, ktere tyhle detaily naprosto nezajimaji. Prioritni je pro ne agresivni vzhled a neposkrabana kapota. To pochopitelne neplati o kanadskych drevorubcich se staryma GMC, kteri se prodiraji lesama severozapadu. VasekN: Kopie SsangYong Actyon.... No tohle budou majitele X6-ek milovat! Upraveno 11. listopadu 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Hasňa to moc hezky napsal, palec nahoru! Mám taky jednoho baworáka, sedana pětku E39 a miluju ho oproti jiným dřívě sedlaným autům mnohem víc pro jeho skutečné kvality. Jako "pracovní" auto používám Forda Explorera, kterého první majitel hned po koupi u Charouze vyšperkoval celonerezovým rámem a stupadlama od Bureše. Je to skutečně pěkně a kvalitně udělaný, oproti mnohdy pochromovaným konkurentům. Původně se mi to líbilo na tom černém autě, ale praktický význam téměř nula (pravda, drží mi tam přídavné dálkovky), pouhé zvyšovadlo machrindexu. Celá ta sranda váží hrozná kila a zvyšuje už tak bestiální spotřebu. Ne nadarmo se zavádí zákazy dovybavování aut hrazdama, je to skutečně kladivo na chodce - opak snah Volva o zavedení detekce chodců a jiných chválihodných počinů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 (upraveno) argumenty mate pekny, ale mne se to proste libi... jj, tuhle reklamu mam rad a Hummera si taky jednou poridim.. Az na to budu mit kule - nebo garaz? http://www.youtube.com/watch?v=bV65Z7p2Xy8 Upraveno 11. listopadu 2010 uživatelem sibirnaya 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TRX2010 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 jj, tuhle reklamu mam rad a Hummera si taky jednou poridim.. Az na to budu mit kule - nebo garaz? Hezká reklama. Víš ale že Hummer zkrachoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TRX2010 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 S vrtulí říkám podle znaku (logo symbolizuje vrtuli). Jinak mám dvoulitrový diesel. Sory to slyším poprvé. Tak proto jsem se zeptal jak pitomec. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 obchodnik-o3:Viz vyse, neni to pravda. A to i pres to, ze prodejci BMW a radoby zasveceni redaktori auto-casopisu to porad dokola omilaji kdykoliv mluvi o logu. I onen Huebner ostatne rikal, ze si to taky sveho casu myslel. Proste je to za ta leta hodne pod kuzi zarostly mytus. Nicmene je to stale jen mytus. Dokonce si myslim, ze je dnes vice tech lidi, co si to stale mysli, nez tech druhych. nie,netvrdil som,ze mam pravdu len som spomenul fakt zo skolenia co nam tam vtlkali do hlavy,ono hovori sa ,ze jedna ruka nevie co robi druha ,tak mozno pani v Mnichove su priklad toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 TRX2010: Když cituješ, nejdřív ocituj a pak piš svůj názor. Ne naopak. A prosím, z citátů vymázni video, případně fotky. Obchodnik-o3: Nezapomínej na ukončení citátu tímto: [ / quote ] (bez mezer) jinak se to nezobrazí jako citát. A jinak pokračujte kluci v debatování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Jay Doll:beriem na vedomie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Asi jsme to uz vycerpali. Nekdo by sem mohl hodit pro zmenu zase nejake pekne auto s pozitivnima vibracema. :-) Wiesmann me napada. Jakykoliv. Nebo Mini. Nebo Fiat 500. Nebo BMW 2800CS. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Chceš pozitivní vibrace? Stačí toto? http://www.youtube.com/watch?v=YfASXdcsGBQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se