Maxel Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Na oba výše uvedené servisy jsem dostal doporučení právě na volvo-forum, protože mě dost zklamal můj stávající servis. Vždycky tam ale později někdo doplnil na stejný servis ne zrovna lichotivou zkušenost - konkrétně Soldát to má zdá se dost nahoru/dolu. Proto jsem to chtěl rozštípnout ještě tady, kde vim že pár lidí Volvo má. Objevil se tam (i tady výše) ještě jeden, kterého jsem neuvedl - Servis Bubník. Soldáta asi vynecham, tak zkusim oslovit Bubníka a T6R. Díky všem!
KFL Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Aktualni cislo Sveta motoru mi udelalo radost
KFL Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Kdo to chtěl tu fotku zepředu . Tady jedna ze sobotní akce, od profi fotografa . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
b0ris Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Dnes jazdím malu M4 :-) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Hasňa Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Kdo to chtěl tu fotku zepředu . Tady jedna ze sobotní akce, od profi fotografa . Parada. To vypada jako skoro jako tilt-shift fotka a auto jako Matchbox. Ale super kocar.
moco Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Dnes jazdím malu M4 :-) Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkGrand coupe? Peknej kočár
b0ris Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Grand coupe? Peknej kočárNie, nie, len Coupé. Ale ide to fantasticky. Fakt je ten, ze M2, resp M240i su asi uplne najviac crazy auta... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Duke650 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Po mnoha letech za volantem různých verzí Mondea dnes přechod na koncern Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lloffass Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Po mnoha letech za volantem různých verzí Mondea dnes přechod na koncernTak pak se poděl o dojmy, tuhle verzi mondea mám, brzy asi bude čas na změnu a přesně do podobné produkce koncernu se chystám mířit
Duke650 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Já ti nevím, na moje stará kolena bude ten Superb asi lepčí - tišší, měkčí, "klidnější" Toto poslední Mondeo bylo na 18" kolech a už je to na našich "kvalitních" silnicích cítit a slyšet. Ideální bylo to předchozí, které bylo na 17", fajn kompromis mezi jistotou a komfortem, na tak velké auto to bylo fakt zábavné vymetání zatáček... Motoricky jsou to oba 2,0 nafta, výbavou téměř nastejno,akorát jsem v pideli, protože Amundsen v Superbu nepřehraje muziku ve formátu m4a, které mám plný disk a Ford to v pohodě přehrál...a ještě jsem si neudělal názor na to zda si nechat Canton Sound System nebo tam nechat nacpat jiné repro+zesilovač+sub
mondeo2 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Po mnoha letech za volantem různých verzí Mondea dnes přechod na koncernSrabe............. .........
moco Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 To bych leštit teda nechtěl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Zahlídnul jsem na netu čerstvou fotečku . . . . tak tuhle silnici jsem jel za posledních 9 let zhruba 5.000x a znám ji zpaměti žádné Alpské údolí, tohle je silnice v úseku Kouty nad Desnou - Červenohorské sedločerstvě otevřeno, akorát mě už nahoře nenajdete jo a na druhou stranu dolů do Jeseníku je to taky pěkný tak až budete mít cestu kolem tak si zajeďte obrousit gumy, hehehe
pebe Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 když jsem to jel na kole naposledy dolů, ještě před uzavírkou, tak to bylo pěkně ve stínu stromů, byť horší povrch...tohle vypadá třeba dnes na docela "vypečenou" zábavu
tommas4 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Na kole doporučím po ze Sedla naproti zastávce do lesa na lesní cestu po modré, pěkně po vrstevnici až na Petrovkua odtamtud dolů lesem, vyjedeš pod serpentinami kde dříve byla chata "Pelikán" (prodána, zrekonstrována a zatím bez názvu - asi),na silničce to je teď z obou stran pěkně otevřené, to jako jo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se