Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě jsem ujel 13 km za 2:10. Překvapilo mě, že všichni okolo mě měli zimáky, takže kolony celkem jely i když krokem.

2:10 hodiny, nebo 2:10 minuty? Posted Image
Návštěvník Radius
Odesláno

Já jel teď Budějovická - Jesenice (10Km) hodinu deset. Kalamita jak prase, hrabou i autobusy, já málem zapadl v Krči :-)

Odesláno

Zlín -> Brno za 3,5 hodiny. Na dálnici +-7cm snehu. A i tak se našel kaskadér, co ve služební fábce dělal docela slušne myšky. Už jsem ho viděl ve svodidlech. Na druhou stranu plná dálnice připosraných řidičů, kteří jeli 40kmh max. FWD octavia, takže no fun :-( Bávo stoji zasněžené někde u kanclu, už se na něj zítra těším, ikdyž to už asi bude dost posolené :-( Tak snad se mi aspoň podaří ho vyhrabat :-D

Návštěvník Tada
Odesláno

Já jel v úterý Poděbrady-Brno za tři hodinky no-stress a ještě se u toho díval na film... :)

• Hlasovat proti 4
Návštěvník TRX2010
Odesláno

když do miňase liju shell v power racing, tak je to poznat?

No sugesce je děsně mocná zbraň...

Jiná situace byla u nafty která byla taky testována, tam rozdíl v síle byl. A i já jsem ho osobně cítil když sem s nějakým horším motorem např. Octavie II 2.0 TDi natankoval plnou. Auto sice nejelo lépe ale bylo tižší a méně žralo. Zkusím někde dohledat ten test toho "zázračného" benzínku :-)

Konkrétně se jednalo o benzin shell. Aby to nebylo zaměńováno. Myslím že když člověk chce tak ten rozdíl cítí. Já cítím utohoto benzínu jen průvan v peněžence. Stojí mě to na nádrži cca 160kč navíc a za 350 km je prázdná a efekt žádnej. :-)

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Jiná situace byla u nafty která byla taky testována, tam rozdíl v síle byl. A i já jsem ho osobně cítil když sem s nějakým horším motorem např. Octavie II 2.0 TDi natankoval plnou. Auto sice nejelo lépe ale bylo tižší a méně žralo. Zkusím někde dohledat ten test toho "zázračného" benzínku :-)

Konkrétně se jednalo o benzin shell. Aby to nebylo zaměńováno. Myslím že když člověk chce tak ten rozdíl cítí. Já cítím utohoto benzínu jen průvan v peněžence. Stojí mě to na nádrži cca 160kč navíc a za 350 km je prázdná a efekt žádnej. :-)

Kdysi jsem to po debatě s nějakým "expertem" řešil a ejhle co jsem se dozvěděl: stačí trochu poštelovat stojan pumpy a platící veřejnost má rázem pocit, že jim auto míň žere. Takže potom s radostí platí příplatky. :suicide_anim:
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

já jenom jestli sis všiml, že píšu o 100oktanovém Vpower racing. rozdíl to je i bez sugesce? auto žere o 1-2 litry víc, jede líp a na volnoběh má nižší otáčky.
Odesláno

Kdysi jsem to po debatě s nějakým "expertem" řešil a ejhle co jsem se dozvěděl: stačí trochu poštelovat stojan pumpy a platící veřejnost má rázem pocit, že jim auto míň žere. Takže potom s radostí platí příplatky. :suicide_anim:

Taky to vidím podobně.
Odesláno

Tak včera při pohledu z okna jsem si řekl, že nejsem magor, nechal auto v garáži a vydal se na autobusovou zastávku. Po asi půl hodině čekání a konzultaci s nasr... naštvanými čekajícími na MHD jsem to vzdal a šel do práce pěšky. Až tak hluboko jsem klesl. :)

Odesláno

Myslím že na spotřebu podle stojanu kouká málokdo, dneska kouká spíš většina lidí na palubní počítač ne?

Jinak reference na VP-Racing mám dobrý, jen to chce auto se senzorem klepání, bez úpravy předstihu je 100oktan do auta na 95 oct k ničemu.

Já vždycky jezdil se svým starým milovaným Mitsubishi Galant 92 na shell VP.  (VPR jsem zkusil ale nedělalo mu to úplně dobře-nemám senzor klepání, ne že by to motorem mlátilo ale zlepšení více méně žádné)....

Teď co jsem přesedl kvůli spotřebě do Seatu Toledo 1.9 TDi 2002 tak jezdím na Verva Diesel. Je to smutné, ale je opravdu lepší než VPDiesel od shellu. Zklamali mě, jsou dražší a naftu mají horší, někde na úrovni OMV tak řekl bych...:-(

Odesláno

Myslím že na spotřebu podle stojanu kouká málokdo, dneska kouká spíš většina lidí na palubní počítač ne?

Já vždycky jezdil se svým starým milovaným Mitsubishi Galant 92 na shell VP.  (VPR jsem zkusil ale nedělalo mu to úplně dobře-nemám senzor klepání, ne že by to motorem mlátilo ale zlepšení více méně žádné)....

Jasně, ale když mu vydá stojan o třeba 2 litry na nádrž víc, zlepší se dojezd i celkový dojem.....

K tomu klepání motoru, to bude nějakej omyl, ne? Pokud to neklepe na 95 tak na 100okt už vůbec ne.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník TRX2010
Odesláno

Tak včera při pohledu z okna jsem si řekl, že nejsem magor, nechal auto v garáži a vydal se na autobusovou zastávku. Po asi půl hodině čekání a konzultaci s nasr... naštvanými čekajícími na MHD jsem to vzdal a šel do práce pěšky. Až tak hluboko jsem klesl. :)

Zima je přece tak super. Hlavně když sněží a sněží. Jízda n sněhu vždy patřila k mým oblíbeným činostem bez ohledu na to jaký náhon mělo moje auto.

Odesláno

A u těch pump, zajímavé je, že přijedu k pumpě, tedy v nádrži musí ještě trochu benzínu být, a pak do nádrže na 80 litrů natankuji litrů 86,5. Do toho hrdla se vlezou tak 2 litry, ale 4,5 a ještě něco k tomu z nádrže... nevím. Když jsem se ptal, jestli jim to nějakým náhodným omylem neměří víc, než je realita, odpověď byla jasná- máte větší nádtrž, než se píše......

Odesláno

A u těch pump, zajímavé je, že přijedu k pumpě, tedy v nádrži musí ještě trochu benzínu být, a pak do nádrže na 80 litrů natankuji litrů 86,5. Do toho hrdla se vlezou tak 2 litry, ale 4,5 a ještě něco k tomu z nádrže... nevím. Když jsem se ptal, jestli jim to nějakým náhodným omylem neměří víc, než je realita, odpověď byla jasná- máte větší nádtrž, než se píše......

řekl bych že po hrdlo se vejde víc, ten palivový systém může být docela dlouhý. Navíc, jestli jsi tankoval v -15 tak se tam toho paliva proste vejde vic :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...