Teatime Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Přesně tak, příští týden si jdu pro novou značku US formát. Zatím provizorně přichyceno plastovýma páskama na rezervu. A zároveň si nechám zapsat všechny úpravy.Čeká "US formát" RZ se nevejde do Mopar držáku - buď poškodit "úřední listinu", nebo si pomoci oboustrankou.Pokud už ten držák máš, půjde to, značka na straně mu sluší. Pokud ale ne, nejlepší je na rezervě, kde ji neurveš o první strom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Ano. Dobře se to doplňuje s logem RS na masce + brzdovými třemeny, a je to decentlisch. Za mě pěkný!Prosím, co je to za slovo decentlisch? Myslíš jako dezent? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Petrando linka pěkná, jdi do toho. Krásně ladí k logu i třmenům, jak už bylo řečeno a je velice decentní, takže žádný tuning. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Prosím, co je to za slovo decentlisch? Myslíš jako dezent?Jakože je to decentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Jakože je to decentní.Myslel jsem si to, ale napoprvé jsem to nějak neodhalil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Super za mna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Určitě fajn nápad, teď jsem si prohlížel v podvečer jednu RS6+ která byla taky " black packet" a vůbec nebylo poznat že tam dole má nárazník nějaký tvar, tohle je dobrý nápad a nikoho kromě lidí co mají detailně nastudovaný RS konfigurátor to nikdo nepozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Pekne to ide k zvyšku auta, za mňa tiež áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Pěkný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Moje radost z loňska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Moje radost z loňska.Toje šílená raketa, nádherný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Petrando, já jsem taky pro. Když už poměrně decentní / konzervativní značka, tak bych tam osobně chtěl mít nějaký rošťácký prvek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Moje radost z loňska.brutalni... super nejaky parametry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 M3maniac: vše origo, nic dodatečného. Bohužel jsem to kupoval nové v D a Porsche se vymlouvá, ze tento vůz nebyl určen pro trh v D.... a tak dále. V únoru jdeme k soudu. (BohuzelKupoval jsi ji jako novou v D a nebyla urcena pro nemecky trh? Jestli neni porsche blbe tak ti to zacaluje, to prece neni normalni aby auto za 4 mega vydrzflo 2 roky a 3 mesice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Teď mě u letiště Ruzyně předjelo stříbrné GT2 RS (spz Jihlava). Hodně dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Nová 700 koňová ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Jo, funglovka :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 No uvidíme.... víte jak to je, když má někdo něco platit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Zlatá mládež v US :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tohle počasí mu sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se