Rodkopf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Konečně TO přišlo, fajne to je Super, gratulace! Nadherny kus Zeleza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Gratulace konecne Gcko ktere vypada tak jak ma. Bacha at nemas ohorelou gumu z tech side laufu Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Nezhanate niekto? :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Tak teda se taky přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Nejak se jich vyrojilo... kolega taky koupil jednu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 ta horni je proste hezci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Mě ta spodní přijde hezčí, ale mě se líbí i ta nová RF targa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Mě ta spodní přijde hezčí, ale mě se líbí i ta nová RF targa...Jenže Ty, seš ještě mladej floutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Tak teda se taky přidám Krásná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 ta horni je proste hezci..Jo. Souhlasím. Vevnitř se mi asi líbí více ta nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Nejak se jich vyrojilo... kolega taky koupil jednu :-) MX.jpgBude tady jezdit s pravostrannym rizenim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Asi bude rozdíl v pojmu "tady". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Tak proto se asi ptam, ze. Fotka je z Anglie, autor prispevku z Prahy, neni to uplne jednoznacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Ze ja jsem z Prahy neznamena, ze nemuzu mit kolegu z UK, ktery si tam koupi auto a take tam s nim bude jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 To je samozrejme tak strasne jasny a ja sem nejvetsi kokot, ze jsem se dovolil zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Kdyz bych se do toho vesel, tak bych s tim jezdil, i kdyby to melo volant v kufru.Oba jste macove, kvuli takove howadine se skorpit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Ta šedivka je pěkná. Já si doteď neudělal názor, který se mi líbí víc. Zvyklej jsem víc na ten ksichtlift, ale ta nová skořápka má taky něco do sebe. Jízdně jsou hodně hodně podobný. Alespoň pro mě. Takže furt nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 To je samozrejme tak strasne jasny a ja sem nejvetsi kokot, ze jsem se dovolil zeptat Ja si nemyslim, ze jsi kokot. Jen vysvetluju situaci. Krome toho mi prijde, ze to vsichni kupujou ve stejny barve. Ted jsem jednu potkal cestou domu a zas ta sediva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Jo, to nejpodstatnejsi jsem nerekl. Je to celkem pekny auto. K me postave ne, ale libi se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 No ona tam Mazda těch barevných variant moc nenabízí... a soft-top v té šedivé jsem možná ještě vůbec neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se