Rodkopf Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 V 25. 7. 2018 v 9:46, vicomt napsal: A je doma další stařeček, nevytuněný, vše funkční a původní km, co víc si přát. Jede to fakt zběsile Krasa, gratulace! Co takhle video z jizdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan2 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Dneska pro změnu na oběd MINIm :-) aby se nenudil v garáži :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 V 25. 7. 2018 v 18:01, Rodkopf napsal: Krasa, gratulace! Co takhle video z jizdy?Snad to video zvládnu výhledově natočit, zatím mám pusu od ucha k uchu a od oběda s tím pořád jezdím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 V 25. 7. 2018 v 19:33, stefan2 napsal: Dneska pro změnu na oběd MINIm :-) aby se nenudil v garáži :-) Pěkný Miník, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Pár večerních fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) V 25. 7. 2018 v 19:33, stefan2 napsal: Dneska pro změnu na oběd MINIm :-) aby se nenudil v garáži :-) Ktery rok kolego? 1300? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2018 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 V 25. 7. 2018 v 17:23, TLD napsal: Ahoj. Vnitrozemi Istrie, kopce nad Buzetem smer Slo hranice a pak Slovinsko. Tech sterkovek je tam spousta, horama, hodne vysidlene vesnicky a tak. Celkem parada.Super. Jel si tedy spis jenom sterkove cesty, nebo i neco narocnejsiho? Mas nekde gps zaznam trasy?My se s kamaradama akorat chystame zopakovat lonske Rumunsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Tam ofiko nic narocnejsiho asi neni, a zrovna ve Slovinsku bych si netroufnul do zakazu. Vsude parky a hodne si to hlidaj. Delaj dobre. jel jsem s detma takze zadnej risk. Z jedne cesty co je normalne v mape jsem to otocil, odklonena cesta ve svahu, volne velke sutry. Deti a pani zacala ricet, tak jsem se na to vykaslal. Pohodove sotoliny je v horach dost. A istrie se da komplet pojezdit mimo asfalt. GPS nepouzivam. Na netu najdes dost, ptej se mistnich, proste sjed z cesty Rumunsko je jinde, uplne. Toto je na pohodovou dovcu s rodinkou:) Ve Slo je krasna cesta treba po 401 z Italie, cca v pulce mezi hranici a obci Zaga prava, jedes kolem kopcu 1600mnm, pekne vyhledy, dojedes do obce Sedlo. Kousek je prima kemp u reky Nadiza. Me vyhovuje na trasovani googlemaps a mapy.czNevim co jezdis, ja mam rad takovej pohodovej ,,overlanding style" ,neuhnu, ale zajet do jamy s bahnem a pul dne se tahat navijakem me nebere. Pokud hledas pekny svezeni, kempovani v horach a tak, doporucuji Ligurii. V podstate od Turina dojet po It/Fr hranici k mori. Tam to mam strasne rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Zrovna tímhle a V8 je silně návyková Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 https://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/BMW-435i-,-AC-Schnitzer,-2JahreGarantie,/vhc:car,ms1:3500_101_/pg:vipcar/265073225.html Orgazmus a muj dlouhodobý sen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 V 31. 7. 2018 v 12:14, laskajefajn napsal: https://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/BMW-435i-,-AC-Schnitzer,-2JahreGarantie,/vhc:car,ms1:3500_101_/pg:vipcar/265073225.htmlOrgazmus a muj dlouhodobý sen...Já bych raději toho nového mustanga, ale chápu....Německá preciznost u bmw je bez výhrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 RSo v servisu, tak mám náhradní vůz... Octavia 3 1,6tdi 85kw, 5ti kvalt... Tyvle to je střela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Tak ještě tam máš R jakože raketa ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Brutální... Jsem sotva předjel kamion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 V 31. 7. 2018 v 12:48, moco napsal: Já bych raději toho nového mustanga, ale chápu....Německá preciznost u bmw je bez výhradPřesně tak...sice už to neni co to bylo dřív ale pořád je to premiovka.Bohužel jeden z posledních dobrých motoru v třilitru.Od ted samý vyhoněný dvoulitr.Hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 jen dotaz: když se vrací náhradní vůz zpět do servisu, musí se nějak specielně umýt, vysát nebo tak něco? Nebo si to servis pak udělá sám? Jako je mi jasný, že když je auto zasraný od bahna od nějaký offroad jízdy nebo tak, tak jo...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Oni to umyjí a natankují.. A ty to zaplatíš Nebo vrátit tak, jak si ho dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 na tankovaní jsme domluvený...dostal jsem s plnou, vrátím s plnou :-) Nikdy jsem náhradní auto neměl, tak nevím :-D Vrátit, tak jak jsem ho dostal...to je ok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Nikdy jsem nic nemyl a nečistil a žádnej problém. Když jsem měl půjčenýho wranglera na 2 dny na vyzkoušení, tak jsem ho vrátil s bahnem i na střeše a byl jsem dokonce pochválen. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 V 1. 8. 2018 v 18:51, Dali napsal: Nikdy jsem nic nemyl a nečistil a žádnej problém. Když jsem měl půjčenýho wranglera na 2 dny na vyzkoušení, tak jsem ho vrátil s bahnem i na střeše a byl jsem dokonce pochválen. :-) to zkusím na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se