Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Pár večerních fotek...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 7. 2018 v 19:33, stefan2 napsal:

Dneska pro změnu na oběd MINIm :-) aby se nenudil v garáži :-)

Ktery rok kolego? 1300?

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odkaz ke komentáři

V 25. 7. 2018 v 17:23, TLD napsal:

Ahoj. Vnitrozemi Istrie, kopce nad Buzetem smer Slo hranice a pak Slovinsko. Tech sterkovek je tam spousta, horama, hodne vysidlene vesnicky a tak. Celkem parada.

Super. Jel si tedy spis jenom sterkove cesty, nebo i neco narocnejsiho? Mas nekde gps zaznam trasy?

My se s kamaradama akorat chystame zopakovat lonske Rumunsko.

Odkaz ke komentáři

Tam ofiko nic narocnejsiho asi neni, a zrovna ve Slovinsku bych si netroufnul do zakazu. Vsude parky a hodne si to hlidaj. Delaj dobre. jel jsem s detma takze zadnej risk. Z jedne cesty co je normalne v mape jsem to otocil, odklonena cesta ve svahu, volne velke sutry. Deti a pani zacala ricet, tak jsem se na to vykaslal. Pohodove sotoliny je v horach dost. A istrie se da komplet pojezdit mimo asfalt.  GPS nepouzivam. Na netu najdes dost, ptej se mistnich, proste sjed z cesty :)

Rumunsko je jinde, uplne. Toto je na pohodovou dovcu s rodinkou:) Ve Slo je krasna cesta treba po 401 z Italie, cca v pulce mezi hranici a obci Zaga prava, jedes kolem kopcu 1600mnm, pekne vyhledy, dojedes do obce Sedlo. Kousek je prima kemp u reky Nadiza. Me vyhovuje na trasovani googlemaps a mapy.cz

Nevim co jezdis, ja mam rad takovej pohodovej ,,overlanding style" ,neuhnu, ale zajet do jamy s bahnem a pul dne se tahat navijakem me nebere. Pokud hledas pekny svezeni, kempovani v horach a tak, doporucuji Ligurii. V podstate od Turina dojet po It/Fr hranici k mori. Tam to mam strasne rad.

Odkaz ke komentáři

V 31. 7. 2018 v 12:14, laskajefajn napsal:
Já bych raději toho nového mustanga, ale chápu....Německá preciznost u bmw je bez výhrad
Odkaz ke komentáři

V 31. 7. 2018 v 12:48, moco napsal:

Já bych raději toho nového mustanga, ale chápu....Německá preciznost u bmw je bez výhrad

Přesně tak...sice už to neni co to bylo dřív ale pořád je to premiovka.Bohužel jeden z posledních dobrých motoru v třilitru.Od ted samý vyhoněný dvoulitr.Hnus.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...