Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Exburn a Porsche, nejpresneji polétavá rez.    :D

Vlacky nejsou moje, pujcujou mi je na hrani.  :)

Manzelka dnes odjela se skolou na 3 denni vylet. Nechala sve auto doma. Rano jsem vylezl opet pred dum, chvilku jsem delal drevo ale nemel sem do toho valnou chut, kotelna i drevnik plnej, navic musim delat takovy maly vetve co se kousou do pilky a tak jsem z toho otravenej.

Furt silham na Hondu, ze bych ji jako udelal radost-az se vrati, ze bude auto umyty a nalesteny. Budu pysne stat vedle a cekat na pochvalu. A ona mi rekne:  " hele, bych byla radsi, kdybys spis umyl zachod a koupelnu."  :D

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čaute. Položil jsem dotaz do vlákna "vybírám káru", ale dovolím si to hodit i sem, pač se musím rozhodnout rychle a sem to vlastně patří taky (do Petrolheadů už to dávat nebudu ;-) ). Takže - máte někdo zkušenost s převodovkou SMG II v trojkovém Baworáku? Spolehlivost, a tak..? Díky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Exburn a Porsche, nejpresneji polétavá rez.    :D

Vlacky nejsou moje, pujcujou mi je na hrani.  :)

Manzelka dnes odjela se skolou na 3 denni vylet. Nechala sve auto doma. Rano jsem vylezl opet pred dum, chvilku jsem delal drevo ale nemel sem do toho valnou chut, kotelna i drevnik plnej, navic musim delat takovy maly vetve co se kousou do pilky a tak jsem z toho otravenej.

Furt silham na Hondu, ze bych ji jako udelal radost-az se vrati, ze bude auto umyty a nalesteny. Budu pysne stat vedle a cekat na pochvalu. A ona mi rekne:  " hele, bych byla radsi, kdybys spis umyl zachod a koupelnu."  :D

Tvl hopo, to je mikropovídka jak noha - tam je celej život....

Odkaz ke komentáři

Už jsem dojezdil :) , bude jezdit v Ostravě...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

... po cca dvou letech hledani jsem vcera konecne nasel a zaplatil zalohu za dalsi ?starenu?... akorat je to nakonec ve Svycarsku, coz je trosku slozitejsi nez v EU... nemate s tim nekdo nejakou zkusenost?

Budu muset jet po ose s prevoznima znackama, protoze na plato je to moc tezky.

Z netu nejak chapu, ze potrebuju nejakej papir ?euro1?, abych neplatil clo ale jenom dph, a ze se to nejak plati na nemeckejch hranicich... ale to je zatim vsechno... neresil jste to nekdo uz prosim?

Odkaz ke komentáři

Dobrý vědět, že tu nejsem sám magor. Já to myju tak 3-4x za rok a trvá mí to bez interiéru tak 5 hodin.

Abych nešidil kluka o víkend, tak se na to vrhnu třeba až v pět odpoledne a pozdě večer hotovo.

Začnu pěnou od Bilt Hamber, ale protože nemám prostor pro vlastní wapku, tak jí vyrábím v ruční pumpovací konvičce a to je voser s tím 2x oběhnout auto. Pak dekontaminace té polétavé rzi přípravkem od Bilt Hamber. Kastli s tím oběhnu 1-2x, když dělám i kola, tak je sundavám. Ale to se nedá stíhat, tak to dělám jindy, protož e na kola pak dávám vosk jako na kastli. Pak něco na asfalt a každou z těch věcí sundat wapkou. Pak to umyju taky tak 2x šamponem a bud osmo voda, nebo destilka. Vůbec to nerad šmrdlám ručníkem. Nakonec už v bezvědomí 2x vosk a někdy před tím ještě oběhnout isporopylalkoholem. 

Je to šichta, ale jak tu někdo psal, i relax a vypnutí hlavy. Co nemám rád, tak interiér. Někdy si říkám, že kdyby mi někdo auto vyluxoval, ošetřil plasty a hlavně okna zevnitř, tak mu umeju auto komplet u venku. Udělat kůži mi nevadí.

Mám vosk od Meguiars s kterým se dobře dělá, ale asi bych někdy zkusil to Fusso, co jsem tady zahlédl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...