Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to zjistím příští rok :-), loni si nějak nevybavuju, že by mi něco přišlo datovkou, mně to dřív posílala přímo stanice STK a po výměně auta posílá SMS AD Fordu kam jezdím na servis. 

Odesláno

Tak to zjistím příští rok :-), loni si nějak nevybavuju, že by mi něco přišlo datovkou, mně to dřív posílala přímo stanice STK a po výměně auta posílá SMS AD Fordu kam jezdím na servis.

Jj, je to tusim novinka od tohoto roku, uz mi par upozorneni prislo. :)

Odesláno

e05393811aeb69d1d5e0d0edaa470c28.jpgf9af9b098bd858b84a70200f9b1413dc.jpg

Fajn vikendovi pojezdenicko:)to zrychleni je fakt bozi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Věřím, že to může být super pocit, ale já tesly většinou potkávám zavěšené 4m za rumunským kamiónem jedoucí rychlostí 90km/h na dálnici.
Odesláno

Věřím, že to může být super pocit, ale já tesly většinou potkávám zavěšené 4m za rumunským kamiónem jedoucí rychlostí 90km/h na dálnici.

No kdyz jsem si ji prevazel do Plzne tak jsem ji taky nehnal. na delsi cesty to ma porad maly dojezd a je to o tom si opravdu hrat s plynem nekde kolem kila

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

W124 byla moje první auto :clap:. Ta dlouhá kapota a ta hvězda na něm - nikdy nezapomenu! A na ty rozjezdy v zasněžené Šumavě bez uzávěrky a zadním pohonem taky ne :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

.. OCTAVIA 99/66... pamatuji si to jako vcera, v kapse 555, vzruseni, adrenalin.., vyjel jsem ze salonu, cerven, 30st... auto zelene zarilo.. chladilo.. !! .. proste sen .. :)... postupem casu zestarlo, jak uz to tak u spotrebnich veci byva..

... tolikrat jsem te chtel posunout dal, a tolikrat nedokazal .., protoze v 260 tis s puvodni spojkou, tlumicema zadnima, vitalnim motorem... to neslo.. citove pouto bylo prilis silne.. muj tanku, t-55...

Odesláno

.. OCTAVIA 99/66... pamatuji si to jako vcera, v kapse 555, vzruseni, adrenalin.., vyjel jsem ze salonu, cerven, 30st... auto zelene zarilo.. chladilo.. !! .. proste sen .. :)... postupem casu zestarlo, jak uz to tak u spotrebnich veci byva..

... tolikrat jsem te chtel posunout dal, a tolikrat nedokazal .., protoze v 260 tis s puvodni spojkou, tlumicema zadnima, vitalnim motorem... to neslo.. citove pouto bylo prilis silne.. muj tanku, t-55...

260k a puvodni zadni tlumice na uz tak nic moc zadni naprave? No dobre no. :))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...