pavel23 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Mě se taky líbí ,hlavně na 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Je to trápení s tou elektrikou ale je fakt že rozjezdy má pěkny i když se v tom cítím nejistě hlavně při předjíždění...Dnes plně nabito a dojezd 205 km.Couračky po Hradci a směr Nový Bydžov a zpět.Dojezd 80 km. Jinak to dá max.do Prahy po dálnici a tam hned na nabíječku.Domu bych to nechtěl...auto za míč. Zlatá Šmoulinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Hlavně ve stratosu by neměli co žrát :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 (upraveno) A já proč u nás teď furt vypadává proud, kluci z ČEZ Distribuce si nabíjejí káry... PS: ať jsem fér, tak minulý týden to byla upadlá cedulka... https://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/olomoucko-prerovsko-vypadek-proudu-rozvodna-pricina-blackout.A190909_152258_olomouc-zpravy_stk Upraveno 12. září 2019 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Dnešní německá dálnice tomu dala zabrat. Přemýšlím, že místo na motýly budu zvát holky na sbírku hmyzu na přední masce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Prisel mi dopis od Republique Francaise, ze mam zaplatit 35 euro za parkovani na verejnem prostranstvi v Bordeaux v delce delsi nez 7 dni :-))))Je tam moje svycarska prevozni SPZ, ale typ auta je Mitsubishi... no proste je to uplne absurdni nesmysl, v Bordeaux jsem s tim autem nebyl, nenechal jsem ho tam stat, vlastne vubec ve Francii jsem nebyl, nikdy, ani s zadnym jinym autem... navic datum prestupku je kdyz uz jsem mel na aute cesky SPZ.... ty svycarsky jsem pochopitelne nikomu nedal. Vsechny ty papiry jsou ve francouzstine, googlem jsem nejak pochopil, ze je tam moznost oznacit ?auto neni moje? a spolu s nejakymi dukazy o tom tvrzeni poslat zpet...Tak nevim, mam to resit a tim padem ty jejich zbytecny republice dat dukaz hlavne o tom, ze fakt fyzicky existuju, nebo to proste uplne ignorovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Pokud nebylo doporučeně, ignorovat. Pokud bylo, taky bych ignoroval, nebylo to česky. Jinak více hlav na https://www.30kmh.cz/index.php?board=53.0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Jiný pohled Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Prisel mi dopis od Republique Francaise, ze mam zaplatit 35 euro.......Tak nevim, mam to resit a tim padem ty jejich zbytecny republice dat dukaz hlavne o tom, ze fakt fyzicky existuju, nebo to proste uplne ignorovat? I ten čas, který jsi ze zvědavosti proseděl u Google překladače a přepisoval do něj ty jejich slovíčka, byl zbytečně utracený čas, který jsi mohl věnovat něčemu lepšímu/příjemnějšímu/důležitějšímu.Samozřejmě ignorovat a nadále se tím nezabývat a asi nejlepší, co lze udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 (upraveno) Po 3 mesicich jsem vyvetral Starenu. Jen krouzek pres mesto, dotankovat a zpatky do ukrytu. Letos jsme najeli jen asi 820 km. Jak ji taham ven malo, mam pokazdy skleb na ksichte, kdyz se osmivalec nadechne a bez namahy zabere, s tim svym typickym elanem a zvukovym doprovodem. Je to porad bozi svezeni. Upraveno 14. září 2019 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Proc nejezdis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Proc nejezdis? Letos to nak nevychazelo. Malo casu, blby pocasi, a jak uz nebydlim na baraku a nemam kde mejt a susit po jizde, tak se mi kolikrat ani nechtelo. Takze letos jen na servis, ze servisu, na STK, z STK, na vystavu, z vystavy, na sraz a ze srazu. A dneska 20 kilaku po Praze .. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Ja teda dokud neprsi, tak jezdim ?starcem? vsude mezitim drobne prace v interieru, napr. instalace doboveho Nakamichi radia...Predtim: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Potom: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Měl jsem léta z45. Super, ale už je to pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Ja teda dokud neprsi, tak jezdim ?starcem? vsude mezitim drobne prace v interieru, napr. instalace doboveho Nakamichi radia...Co to je za Medvěda? S W140? Nebo CL C140? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Co to je za Medvěda? S W140? Nebo CL C140?W140 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Tak to je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 To je paráda, to bude luxusní stav, což není úplně lehké koupit v dnešní době za rozumný peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Jo, je to uplne nove 47 tisic najeto, ale nebylo to snadny, v Nemecku uz takovy nejsou, krome dovozu z J. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 47 najeto? Pecka i ta kola ... nádherný auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se