Jiří_99 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 O a ta folie taky vyjde na minimalne trojnasobek, ne?
Jiří_99 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 O a ta folie taky vyjde na minimalne trojnasobek, ne?
uff Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Odesláno 3. března 2020 Docela me stve, ze mam Kodiaqu stribrnej napis Skoda. Nasel jsem cernej, kterej na nej zacli davat o dva tydny pozdeji. Mate se zmenou nekdo zkusenost? Trosku se bojim sve (ne)sikovnosti... https://www.obautodily.cz/skoda-kodiaq-karoq-zadni-stredovy-napis-skoda-original-cerny-12083cz2550/?gclid=CjwKCAiAnfjyBRBxEiwA-EECLApT1e8WIefL0mf85kpiGFBbtAiJMUayAEVOgqX-ZDD4eygdruG0EBoCtmcQAvD_BwE
Porsche_911 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Odesláno 3. března 2020 Docela me stve, ze mam Kodiaqu stribrnej napis Skoda. Nasel jsem cernej, kterej na nej zacli davat o dva tydny pozdeji. Mate se zmenou nekdo zkusenost? Trosku se bojim sve (ne)sikovnosti... https://www.obautodily.cz/skoda-kodiaq-karoq-zadni-stredovy-napis-skoda-original-cerny-12083cz2550/?gclid=CjwKCAiAnfjyBRBxEiwA-EECLApT1e8WIefL0mf85kpiGFBbtAiJMUayAEVOgqX-ZDD4eygdruG0EBoCtmcQAvD_BwE1) Dentální nit, ideálně fén nebo horkovzdušku, sundáš to jako nic a nalepíš na stejné místo. 2) Poprosíš někoho, kdo lepí fólie, aby ti to zatmavil.
Gustaf Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 1) Dentální nit, ideálně fén nebo horkovzdušku, sundáš to jako nic a nalepíš na stejné místo. 2) Poprosíš někoho, kdo lepí fólie, aby ti to zatmavil. přesně tak, jak píšeš v bodu 1. Ad fólie, ano jsou dražší a to o dost. Ono i na tu keramickou ochranu musíš po roce jezdit na refresh, kdy tě vrstvu znovu vyhladí a nanesou část znovu
moco Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 1) Dentální nit, ideálně fén nebo horkovzdušku, sundáš to jako nic a nalepíš na stejné místo. 2) Poprosíš někoho, kdo lepí fólie, aby ti to zatmavil. 3) sundáš to a už tam nic dávat nebudeš a užiješ si čistých linií zadní partie
uff Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 To nahodou neni uplne blbej napad, ale objektivne ty linie vzadu teda nic moc. Takova podivna krabice s jednim fejkovym vejfukem...
Porsche_911 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 přesně tak, jak píšeš v bodu 1. Ad fólie, ano jsou dražší a to o dost. Ono i na tu keramickou ochranu musíš po roce jezdit na refresh, kdy tě vrstvu znovu vyhladí a nanesou část znovuKe keramice Kamikaze mi kluci dali Overcoat, stačí to co 3-6 měsíců dokrmovat. Jinak mi Kamikaze vydržela zatím 2 roky a stačilo teď lehce přeleštit a auto je jako nové. Proti kamínkům a odřeným dveřím apod. jedině PPF. Problém keramik je, že prodejci se předhánějí ve tvrzeních, které vzbuzují přílišná očekávání a lidé jsou pak zklamaní.
Porsche_911 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 To nahodou neni uplne blbej napad, ale objektivne ty linie vzadu teda nic moc. Takova podivna krabice s jednim fejkovym vejfukem... Zkus to sundat a dej sem fotku, my to posoudíme
Gustaf Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Ke keramice Kamikaze mi kluci dali Overcoat, stačí to co 3-6 měsíců dokrmovat. Jinak mi Kamikaze vydržela zatím 2 roky a stačilo teď lehce přeleštit a auto je jako nové. Proti kamínkům a odřeným dveřím apod. jedině PPF. Problém keramik je, že prodejci se předhánějí ve tvrzeních, které vzbuzují přílišná očekávání a lidé jsou pak zklamaní.jj, oproti poškození opravdu nefunguje. Spíše bych řekl,že je to horší. Když tě trefí šutr, tak to odlitne i s lakem,na který se naváže....proti poškozeni jedině ty folie. Já keramiku mám a na haubne plno teček.... bohužel
Tom4 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Tvl, se tady stresujete Tohle je od kamínků o*ebané daily car pana Sommerse.Pan Sommers je zakladatel jednoho automobilového muzea v Dánsku.Pan Sommers má jako daily car Enzo.Pan Sommers se nestresuje, více by ho sra* takhle odrbaný jeden z jeho XX let starejch Jaguárů.Buď jako pan Sommers Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Porsche_911 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Tvl, se tady stresujete Tohle je od kamínků o*ebané daily car pana Sommerse.Pan Sommers je zakladatel jednoho automobilového muzea v Dánsku.Pan Sommers má jako daily car Enzo.Pan Sommers se nestresuje, více by ho sra* takhle odrbaný jeden z jeho XX let starejch Jaguárů.Buď jako pan Sommers IMG_4799.jpg Já byl jako pan Sommers mnoho let, protože jsem neznal PPF. Pak už mě nebavilo jezdit s poškozenými auty (dosekané kapoty, nárazníky, poškozená karbonová zrcátka od kamenů a díry ve dveřích od ostatních lidí - na tom není nic krásného ani zajímavého - to je jako říct, že je cool mít odřená kola).Dnes dávám PPF, když ne celé auto tak aspoň na přední nárazník, zrcátka, světla a kapotu.
Gustaf Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 kdybych měl prostředky na to jako pan Sommers, tak to taky neřeším...ale na svém jediném milovaném autíčku nesnesu, když je někde ťuknuté, škrábnuté, atd.... No, ale co se dá dělat...pořád je to jen auto a člověk se s tím musí smířit.....
Potkan Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Mozna by stalo za pruzkum, jestli existuje korelace mezi PPF na aute a majitelovyma Rolexkama ve foliich
gas Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Neexistuje auta mám zabalené všechny, ale u hodinek bych si připadal jako debil
Maxmillian Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Co dalkovy ovladace na TV? ;-) Nicmene k veci... Kde v Praze nebo kolem Prahy umi PPF?
Tom4 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Rolexky nemám.Ale jinak je to jasný, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Jasný. Doporučuju koupit tenhle klíč, ten i svítí ))) https://www.ebay.com/itm/Glow-dark-Mercedes-E-W211-W212-W207-AMG-Brabus-carbon-fiber-key-sticker-/161257869660?ef_id=CjwKCAiA44LzBRB-EiwA-jJipPSGPTnQs2Jfb3GreZ2pmS2kxsoMeafUMxPRcZhSA8ICNDKxMdC0ORoC5T0QAvD_BwE:G:s
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Úplně vidím nadšené kupující, jak kupují olitanou vranu s 200k na hrbu a skáčou radosti nad folii a omlouvaji si sami sobě vyšší pořizovací cenu:))Jako fakt nechápu, folie na hodinkách, hodinky v bankach, folie na autech, který odepisujeme z dani a za 3 roky jdou dal.Nemel jsem a mit nebudu - fólii ani na AM, ani na 928gts, ani na 911- vždyť těch aut jsou 100 tisíce vyrobených kusů, nejde o limitované edice v řádech desítek....
M10 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Úplně vidím nadšené kupující, jak kupují olitanou vranu s 200k na hrbu a skáčou radosti nad folii a omlouvaji si sami sobě vyšší pořizovací cenu:))Jako fakt nechápu, folie na hodinkách, hodinky v bankach, folie na autech, který odepisujeme z dani a za 3 roky jdou dal.Nemel jsem a mit nebudu - fólii ani na AM, ani na 928gts, ani na 911- vždyť těch aut jsou 100 tisíce vyrobených kusů, nejde o limitované edice v řádech desítek....Naprostý souhlas. Taky nějak nechápu, na co si pořizovat věci, po kterých toužíme a pak je ani nepoužívat, čili nedopřát si ten požitek z toho, proč si to vlastně pořizujeme. Když se mi na hodinkách objevily první šrámy, byl jsem sice zdrcen, ale přestal jsem to řešit. Je to součástí jejich nošení. To neznamená, že o ně nepečuju a nedávám na ně pozor, nečistím je atd. To samé s auty. Po těch víc jak 30ti letech už jsem s jemným skousnutím chrupu mávnul i nad odřeným lakem na nárazníku (páč ženská prostě nemá, podle mého názoru, smysl pro prostorové vnímání za volantem), i nad promáčknutými dveřmi od blbce na parkovišti.... a to mám svoje auta rád, páč byly drahý a hlavně takový, jaký jsem si přál. No a co? Ubíra jím to něco na té radosti si do nich sednout a jet? Jasně, štvou mě oťukaná kola atd. Ale to k tomu patří. Co naopak nezkousnu nikdy, je ten neuvřitelný bordel, jaký lidé umí v autě mít. Nemluvím jen o prachu. A u žen je to extrém (ještě jsem nepotkal výjimku). Tvl, když jim vysvětlíš, že je to vlastně druhý obývák a v tom by se doma zvencnula mít takový élent, tak ti na to sebevědomě prohlásí : tohle je moje auto (rozuměj já ho užívám) a je to spotřební věc, nebudu jeho otrokem! A je vymalováno.A s hodinkami (mechanickými) ? No ani nemluvit. Ťukanec na pouzdru nebo lunetě, to ne, ale zaprasený od potu, od mejkapu a já nevím čeho ještě, sklíčko téměř matný... a v rcholem všeho je, že nejdou, páč : "no když tys mi je nenatáhl !". Nevím, všechno má své meze.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se