Pavelpu27 Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Tak to je hodně zajímavý. Akorát bych to nechtěl mejt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Pánové, kdo tady dělá ve VW group (servis)? Potřebuji si ověřit nějaký díl podle VIN na Golfa, moc díky za nasměrování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 před 13 minutami, Andrew napsal: Pánové, kdo tady dělá ve VW group (servis)? Potřebuji si ověřit nějaký díl podle VIN na Golfa, moc díky za nasměrování @dawe009 snad se na mě kamaráde nebudeš zlobit, když tě takhle bonznu btw ondro ozvi se mě imsg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Jj, klidně napiš. Jen upozornuju, že technici pojímají lockdown po svém a úplně se jako nepřetrhnou..ale kouknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Jó nepřetrhnou, potvrzuju. Byl jsem začátkem února v servisu - manžeta na poloose. Jedinkrát jsem si nezkontroloval bezpečák na kola a bum ho. Minulý týden jsem dělal brzdy a volá mi mechanik, hele nemáš tam bezpečák... Nakonec to v tom prvním servisu aspoň přiznali, že se jim tam válí na stole, ale nějak se nedostali k tomu zavolat mi. Každopádně to dobře dopadlo. @dawe009 jak velký/drahý opruz je dostat z VW náhradní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Pánové, kdo tady dělá ve VW group (servis)? Potřebuji si ověřit nějaký díl podle VIN na Golfa, moc díky za nasměrování Pošli mi SZ co potřebuješ. Zkusím ti pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 před 55 minutami, nickolas napsal: Jó nepřetrhnou, potvrzuju. Byl jsem začátkem února v servisu - manžeta na poloose. Jedinkrát jsem si nezkontroloval bezpečák na kola a bum ho. Minulý týden jsem dělal brzdy a volá mi mechanik, hele nemáš tam bezpečák... Nakonec to v tom prvním servisu aspoň přiznali, že se jim tam válí na stole, ale nějak se nedostali k tomu zavolat mi. Každopádně to dobře dopadlo. @dawe009 jak velký/drahý opruz je dostat z VW náhradní? To ke otázka za 100 bodů.. Záleží kterej dealer a jestli něco má.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Takže na to fakt pamatovat a při nejbližší cestě kolem vrakáče se poohlídnout po rezervním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 @JoyStick: Ondro, autíčkari sa zabávajú nad Toykami, zajímavé videjko. Chlapci mi zlepšili ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 V 30. 3. 2021 v 11:45, Andrew napsal: Pánové, kdo tady dělá ve VW group (servis)? Potřebuji si ověřit nějaký díl podle VIN na Golfa, moc díky za nasměrování Pošli co potřebuješ, dohledáme a můžu zaslat naší přepravou. Zásobujeme OEM po cele CZ/SK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 V 25. 3. 2021 v 16:25, honzyk napsal: Už přezouváte ? Tak nějak mám roupy se do toho o víkendu pustit ... Tak já už přehodil kola za letní na Swišťovi, nám tu už sněžit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtra01 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Az a jestli prodam toto, zajimalo by me mozna nova M3, neumi tu nekdo udelat zajimavou nabidku? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Vymenit Bullita za tuctoveho nemce? No ok, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtra01 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Nevim, jak u vas, ale ono tady u nas je tuctovka spis Bullitt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Nasazená letní střecha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 4 hodinami, Xtra01 napsal: Nevim, jak u vas, ale ono tady u nas je tuctovka spis Bullitt A na tos přišel jak prosimtě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 V 31. 3. 2021 v 9:32, Sphinxx napsal: @JoyStick: Ondro, autíčkari sa zabávajú nad Toykami, zajímavé videjko. Chlapci mi zlepšili ráno Viděl jsem Dejve, děkuju. Možná to je dokonce na nějaký předchozí stránce a jesi ne tak sem se na to nějak proklikal. Nicméně jak sem psal, stará dobrá plechovka vyhrává na celý čáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtra01 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Ja myslim primo tady u nas, v okoli do 20 km jsou minimalne dalsi 3 ks, o kterych vim, s mym tedy 4. Zato treba o tu M3 tu prakticky nezavadis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Ok, tak pokud na to deš toudle logikou, doporučuju Trabant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 27 minutami, JoyStick napsal: Viděl jsem Dejve, děkuju. Možná to je dokonce na nějaký předchozí stránce a jesi ne tak sem se na to nějak proklikal. Nicméně jak sem psal, stará dobrá plechovka vyhrává na celý čáře Určitě s Tebou souhlasím, že stará plechovka má něco do sebe. Jinak zajímavý testík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se