Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Očividně to má příhřev (nejspíš Webasto), protože když to stojí, hulí se zpod předního nárazníku. Po 5 minutách má motor už 60 stupňů = fukary naplno a teplej vzduch :).

Když se hulí z pod předního nárazníká,je to jen příhřev,Webasto je komplet nezávislý topení.K tomu by si měl dálkovej ovladač a nastavoval by sis teplotu,podle toho kdy chceš,aby to topilo.

Bandicoot-mě Galaxy topilo úplně super,po 5 minutách teplej vzduch,nemáš něco v hajzlu?a nebo si byl zvyklej na to,jak topěj benzínový motory?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se hulí z pod předního nárazníká,je to jen příhřev,Webasto je komplet nezávislý topení.K tomu by si měl dálkovej ovladač a nastavoval by sis teplotu,podle toho kdy chceš,aby to topilo.

Já ten systém znám, Webasto na dálku jsem měl v Oktě. Ale kupříkladu v Touranu byl příhřev od Webasta, což jsem se dočetl až v manuálu poté, co jsem řešil, proč se mi hulí zpod auta. A protože nevím, jak je to u Sharana, zmínil jsem obě varianty :).
Odkaz ke komentáři

Trošku to upřesním - čtyřicítka na krku (no jo, je to dvojsmyslný, ale ta taky) a tak si říkám že by to chtělo zase "nějakej fajn starej sporťák" v mém věku... Kdysi jsem míval Škoda 110R, bylo to fajn autíčko, ale nebylo to ono. Taky jsem měl Renault 15 a to byla pecka. Ze tří kusů jsem dal dohromady jedno krásné. Nebyl to sice žádný závoďák, ale užíval jsem si každou chvilku s ním. Teď bych si dal pohlavek, že jsem ho prodal...

Ale už v té době jsem pošilhával právě po Opel GT. Vídal jsem jednoho v pastelově žluté barvě (kterou jsem nakonec dal i na Renault 15) a byla to pecka...

A teď si tak říkám co pořídit. Ferrari Dino i Lamborghini Miura jsou finančně úplně mimo, z amerik jedině Cobra Coupe, což je taky mimo, nebo moje nejoblíbenější auto - Ford GT-40... To je bohužel taky mimo :crying_anim02:

Z relativně dostupných mi zbývá jedině právě Opel GT, nebo ještě Volvo 1800... A koupit takové auto hotové se mi moc nechce, neměl bych k němu ten správný vztah...

Nebo vás napadá nějaká alternativa? Musí to být alespoň relativně finančně dostupné, okolo čtyřiceti let staré sportovní kupé, ideálně s oblými a vystouplými blatníky nad koly...

Odkaz ke komentáři

Líbilo by se MG GT, nebo Karmann?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Návštěvník pitrs182

Nebo vás napadá nějaká alternativa? Musí to být alespoň relativně finančně dostupné, okolo čtyřiceti let staré sportovní kupé, ideálně s oblými a vystouplými blatníky nad koly...

Moc se v tom nevyznám ,ale tady jsou pěkné auta:

http://www.cck-brno.com/newsite/mag/sets/report/clanky/dravci/frame.htm

Odkaz ke komentáři

Hlavně ten Stratos je parádní. Ale cenovka je fakt mimo.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

těžko srovnávat vopla gt s vw karmann ghia resp sklolamiátovou stavebnicí bonito, ani jeden vůz/jak karmann, tak bonito/není a nikdy nebyl čistokrevným sporťáke, ono to s technikou brouka vyvíjenou průběžně od roku 1940 ani moc nejde, ten oplík je o něčem jiném, jak motorově, tak technicky.

samo, že můžeš nacpat do vw nějaký performance motor, ale ten je pak dražší než celé auto.

bud oplík nebo nejaky anglán :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...