Hasňa Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 (upraveno) Presne tak, tady jsou, co se nakupu zbytecnosti tyce, sami zapaleni profici. Sem se chodi jenom kdyz uz jsi rozhodnuty a potrebujes to posvetit. Upraveno 30. listopadu 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Očividně to má příhřev (nejspíš Webasto), protože když to stojí, hulí se zpod předního nárazníku. Po 5 minutách má motor už 60 stupňů = fukary naplno a teplej vzduch . Když se hulí z pod předního nárazníká,je to jen příhřev,Webasto je komplet nezávislý topení.K tomu by si měl dálkovej ovladač a nastavoval by sis teplotu,podle toho kdy chceš,aby to topilo. Bandicoot-mě Galaxy topilo úplně super,po 5 minutách teplej vzduch,nemáš něco v hajzlu?a nebo si byl zvyklej na to,jak topěj benzínový motory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Harry chod do toho,je to parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Když se hulí z pod předního nárazníká,je to jen příhřev,Webasto je komplet nezávislý topení.K tomu by si měl dálkovej ovladač a nastavoval by sis teplotu,podle toho kdy chceš,aby to topilo.Já ten systém znám, Webasto na dálku jsem měl v Oktě. Ale kupříkladu v Touranu byl příhřev od Webasta, což jsem se dočetl až v manuálu poté, co jsem řešil, proč se mi hulí zpod auta. A protože nevím, jak je to u Sharana, zmínil jsem obě varianty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Ja mam prihrev v Aurisu - zapina se tlacitkem. Je to dobra vec, kdyz je pod -8 tak to pouzivam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Tak vám teda pěkně děkuju Jen aby nedošlo k nedorozumění - ten exemplář na obrázku je pouze ilustrační, aby bylo zřejmé o jaké auto jde. Kupoval bych něco v horším stavu - přece bych se neošidil o tu zábavu při renovaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Ten Opel GT je krasnej . Nepripada vam ale malinko jako fejk Corvette? Silueta, zezadu, i trochu interier.. Nicmene fakt super, bez do nej, je to stylovy a neobvykly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Trošku to upřesním - čtyřicítka na krku (no jo, je to dvojsmyslný, ale ta taky) a tak si říkám že by to chtělo zase "nějakej fajn starej sporťák" v mém věku... Kdysi jsem míval Škoda 110R, bylo to fajn autíčko, ale nebylo to ono. Taky jsem měl Renault 15 a to byla pecka. Ze tří kusů jsem dal dohromady jedno krásné. Nebyl to sice žádný závoďák, ale užíval jsem si každou chvilku s ním. Teď bych si dal pohlavek, že jsem ho prodal... Ale už v té době jsem pošilhával právě po Opel GT. Vídal jsem jednoho v pastelově žluté barvě (kterou jsem nakonec dal i na Renault 15) a byla to pecka... A teď si tak říkám co pořídit. Ferrari Dino i Lamborghini Miura jsou finančně úplně mimo, z amerik jedině Cobra Coupe, což je taky mimo, nebo moje nejoblíbenější auto - Ford GT-40... To je bohužel taky mimo Z relativně dostupných mi zbývá jedině právě Opel GT, nebo ještě Volvo 1800... A koupit takové auto hotové se mi moc nechce, neměl bych k němu ten správný vztah... Nebo vás napadá nějaká alternativa? Musí to být alespoň relativně finančně dostupné, okolo čtyřiceti let staré sportovní kupé, ideálně s oblými a vystouplými blatníky nad koly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) Líbilo by se MG GT, nebo Karmann? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. prosince 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Fííííha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Nebo vás napadá nějaká alternativa? Musí to být alespoň relativně finančně dostupné, okolo čtyřiceti let staré sportovní kupé, ideálně s oblými a vystouplými blatníky nad koly... Moc se v tom nevyznám ,ale tady jsou pěkné auta: http://www.cck-brno.com/newsite/mag/sets/report/clanky/dravci/frame.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) Hlavně ten Stratos je parádní. Ale cenovka je fakt mimo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. prosince 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Vím Škoda 110R nebylo ono, ale co 130RS? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Fiat 128 Sport Coupe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Ještě navrhnu svojí srdcovku. Triumph Spitfire Mark 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 jestli to má být sporťák s oblýma blatníkama tak jedině Fiat 500 Abarth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) Tak trochu jiná Upraveno 1. prosince 2011 uživatelem mrazik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) co třeba něco od bmw? 2002 anebo e30 m3 ? ale nejsou to tak docela sporťáky... EDIT: nebo klasiku nejklasičtější, porsche 356 Upraveno 1. prosince 2011 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 BMW E9 3.0csi.. ano nemá oblé blatníky, ale jinak je to dokonalé autohttp://www.youtube.com/watch?v=VTvFWQM3kwY Jinak Triump Spitfire je podle mě taky správná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Fííííha těžko srovnávat vopla gt s vw karmann ghia resp sklolamiátovou stavebnicí bonito, ani jeden vůz/jak karmann, tak bonito/není a nikdy nebyl čistokrevným sporťáke, ono to s technikou brouka vyvíjenou průběžně od roku 1940 ani moc nejde, ten oplík je o něčem jiném, jak motorově, tak technicky. samo, že můžeš nacpat do vw nějaký performance motor, ale ten je pak dražší než celé auto. bud oplík nebo nejaky anglán :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se