adamo Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 Můj junior - 3x bouračka, z toho 2x auto = šrot teda takového řediče bych doma mít nechtěl
kloubik Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 jen jednou, o víc než 40 a papíry jsou fuč! Můj junior - 3x bouračka, z toho 2x auto = šrot .... a nic! Papíry mu nikdo nevzal. Tohle hlava nebere !!! S tím musím naprosto souhlasit...celý systém je postavený úplně na hlavu! Vidím že se nic nezměnilo :-( Před 2 lety se přesně tomuto věnoval p. Janda v článku Nabouráš, neplatíš! - jedete o 20 km víc na přehledné silnici, šup pokuta a body dolů. Způsobíte (opakovaně) dopravní nehodu nezvládnutím jízdy se škodou ve stovkách tisíc, přijede policajt, dá blokovou pokutu 2tis. a hotovo, žádné body dolů, nic. Ach jo....
Josef01 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Přítelce se líbí tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 včera trasa Nový Jičín,Trojanovice,Kunčice,Frýdek-Místek,sůl nad zlato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Dneska jsem na ceste ze Spindlu na mladoboleslavsky predjizdel cervenyho golfa GTI a musim rict, ze vypadal pekne drave i zapraskanej od soli.
Dee Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Ta diskuse o spojce už je trochu pasé ale prokluzující spojka se pozná nejlíp na nejvyšší stupeň, do kopce a v oblasti nejvyššího točivýho momentu. Pokud to neproklouzne tam, tak to bude nějaká jiná vada...
Gustaf Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Ta diskuse o spojce už je trochu pasé ale prokluzující spojka se pozná nejlíp na nejvyšší stupeň, do kopce a v oblasti nejvyššího točivýho momentu. Pokud to neproklouzne tam, tak to bude nějaká jiná vada... pasé to není..bohužel to nemůžu vyzkoušet, páč jsem dnes zase nenahodil auto už je objednaná nová baterka. Kdo by se s tím pořád s*al Pak to pořádně projedu a vyzkouším...ale ze včerejška vím, že mě to dělalo právě na ten 5. a 6. rychlostní stupeň a to v otáčkách, kdy sepíná turbo. Jen je divný, že jsem vůbec netlačil na pilu...buď jen zlehka přidával plyn nebo ho držel v otáčkách...
boo-beek Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Nejakej obecnej tip na rodinny auto za 200-300? Budu chtit sluzebaka na zabavu a soukromy auto pro rodinu.Chci neco spolehlivyho a velkyho, asi naftu, tedy urcite ne novy Napada me e-klasse, s-max, v70, Cherokee... Co jeste? Bude mit pozitivni vliv na zivotnost treba V6 oproti V4?
bandicoot Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Ten smax v inzerci je imho dobrej kauf. Vybava rozumna, motor na normalni jezdeni dostatecny. Chce to se v tom projet, je to svezeni jak v ecku, podvozek je skvelej. Navic uz tak nebude tratit na cene, to uz odnesl prvni majtel.
Onisau Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 2,5T žere jako dobytek Co to pro tebe znamená? My jí v rodině máme a žere úměrně tomu jak jede V naftě je Kuga totálně nudná plečka, s tím pětiválcem to je stíhačka
boo-beek Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Ten smax v inzerci je imho dobrej kauf. Vybava rozumna, motor na normalni jezdeni dostatecny. Chce to se v tom projet, je to svezeni jak v ecku, podvozek je skvelej. Navic uz tak nebude tratit na cene, to uz odnesl prvni majtel. Nj, to je, ale to by tam musel jeste nejakej cas vydrzet
brett Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Pokud tady někdo má na prodej VW Golf 1,9 TDI , 1,4 16V (1-2. majitel) nebo Fabii Kombi - SZ
Stuclik Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Já jsem dnes dopoledne řekl poslední sbohem svému krasavci po osmi letech služby. Ani jsem nečekal, že to bude tak smutný Byl to příšernej pocit, nechat klíče v zapalování, vzít si z něj poslední cédéčko, zabouchnout dveře, otočit se k němu zády a vědět, že už ho nikdy neuvidím. No a nový auto si zabavila mladá na ježdění do práce, takže jsem bez auta. Co byste mi prosím prosím doporučili za plečku, aby pro případ potřeby stála před barákem? (na nákup, případně odvízt si model éra na letiště když bude druhý auto fuč) - cena cca 30k - klima být nemusí - elektrika být nesmí - rozměr o něco větší než mandelinka - objem baj vočko litr, benzín samo sebou - hatchback, preferuju asi 5ti dvéřák (éro vozívám mezi předníma a zadníma sedačkama) Ve hře je: Clio, P 106, P 206, Polo... jsem zoufalej :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mpety Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Tak já se dopravuji Škoda Octavia 1.9 TDI PD r.v. 2010 (poslední model 1 octavie ), Ale tu mi často bere manželka, dále Alfa Romeo 147 1.6 ts r.v. 2002 a když se chci jen projet tak tu mam vw caddy (uprava 1.9 TD) r.v. 1986, jinak před barakem mi jestě stojí (už asi 5let) vw golf gti pirelli r.v. 1983 - čeká na rekonstrukci
Josef01 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Co třeba zkusit místo červené barvy modrou?
Stuclik Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Co třeba zkusit místo červené barvy modrou? Tak jako měl jsem to auto rád, ale spíš jenom onen kus. Že bych musel zase mít fáčko.... I když o feldě jsem přemýšlel. Jenom je to asi až zbytečně velký
sect Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Chlapi, já jsem NIKDY neměl svoje auto, vžy jenom služební..........není to nějaká úchylka?
svijanskymaz Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Tak jako měl jsem to auto rád, ale spíš jenom onen kus. Že bych musel zase mít fáčko.... I když o feldě jsem přemýšlel. Jenom je to asi až zbytečně velký Nez Clio,radsej Punto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se