Hasňa Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Mondeo zkus, treba budes mit jine priority a sedne ti. Ja jsem strasne moc chtel ho mit rad. Rikal jsem si, ze budu proste poracovat v Mondeu ve stejne barevne kombinaci, tmave modra metla, bila kuze, a pohoda. Je to dobre auto a je to takovy working class hero, coz by bylo vzdycky sympaticke. Spotreba u Medaku v rope bude jako u kazde jine ctyrhrnkove ropy. 6 v klidu, 8 s cihlou na plynu na dalnici, plus minus nejake drobne. Vito bylo delane ve Spanelsku a podle toho taky vypadalo. Kamarad ho mel ve Viano vybave a taky se s tim desne natrapil. MB je velky koncern a pokryva nejvetsi rozpeti trhu ze vsech automobilek vubec, od autobusu a kamionu az po Smarta. Sem tam jim neco proste utece, sem tam koupi licenci. Novy Citan je treba Kangoo s jinym interierem. Na zacatku milenia jim, rezavely Ecka a Vito byl strep. No a pepici v hospode z toho pak po dalsich dvacet let maji viru. Ano, nemelo by se to MB stavat, ale nejde z takovych veci moc generalizovat. Renaultu se Laguna dvojka taky porad pripomina. C-Klasse ma ve vsech statisktikach za jedna. Je to vychytane auto. Trochu male na sadnich sedadlech, mozna, ale jinak paradni. Ja nakonec zvolil nove Becko, tak uvidime, jestli jsem nezvolil spatne. Druha v rade byla asi Mazda CX5, pak Mazda 6, pak Mondeo. Passat je tu hodne drahy a ma horsi 1,6 turboropu, nez Ford. Kdybych vybiral dvoulitry, tak by asi Passat byl pred Mondeem. Upraveno 30. května 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 To myslíš vážně??? No jasně, si vzpomínám, že člověk přišel pro značku, slečna mu nabídla ať si vybere z toho co tam má. "Tahle se mi nelíbí, tam je třináctka, to nosí smůlu". "Tak si vyberte jinou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 ... tak tu ne, ta je pro namestka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 No jasně, si vzpomínám, že člověk přišel pro značku, slečna mu nabídla ať si vybere z toho co tam má. "Tahle se mi nelíbí, tam je třináctka, to nosí smůlu". "Tak si vyberte jinou" Tak tohle platilo až tak 95 a dál. Otec jako zaměstnanec ministerstva měl takovou nějakou SPZ co Kamil a za komančů nám fízlové u silnice salutovali. Pokud už nás náhodou zastavili, otevřeli občanku, koukli na razítko zaměstnavatele, zasalutovali a nechali nás jet dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Že bych se seknul o 10 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 nechci vam do toho moc kecat, ale auto ma byt z Japonska Cyrilovo Rovery jsou tez fajn, ale tam clovek potrebuje jezdit s dvojici, aby vzdy dojel kdyz kombik, tak na mesto/dalnici bych bral hodnu accord nebo toyotu avensis ... nebo univerzalni subary legacy/outback. Subaru Outback, na naše cesty ideální vozítko. Takže za mne-Japonec až na konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Ta foukaná 2.5? To slyším poprvé. nn 2.5T je vpořádku, ale ta už se nedělá aspon rok.To byl skvělý motor od volva. Ale od toho nástupu faceliftu ford začal používat vlastní 2.4turbo, má 240hp a je k dispozici pouze s automatem, ale ted někdy příjde i s manuálem. Každopádně, motor nějak extra nepřesvědčil, jasně ten výkon to má, ale víceméně jen žere a ta 2.5 přestože je papírově slabší tak působý živěji. + Automat který reaguje stylem, plyn na podlaze co bych měl asi udělat? A o 4s pozděj fakt podřadí. Ale tenhle problém by měl být pouze u automatů pravě s tímhle motorem. Prostě tohle způsobilo že známý co měl za sebou 2 mondea a chtěl to završit třetím odešel k VW pro 3.6 DSG, která vyhrála motorem, převodovkou a i cenou. K té spolehlivosti nafty.. 2.0tdci začal v roce 2001, sám ho mám v autě a celých těch už víc jak 10let poslouchám jak je to špatný motor..no na mém autě už má přes 300tis. a funguje, jasně nějáká údržba na něm byla, ale nic nadstandartního oproti konkurenci. Plus věřím tomu že v dnešním mondeu, je opět vyladěnější a kvalitnější než byl v tom roce 2001. Je to o tom jak se k auto kdo chová. A hlavně mondeo aspon na mě působý hrozně dobře, at si sednu do jakekoliv generace, tak mám z auta dobrý pocit. Sedí na silnici, komfort je fajn, nehoupe se to jak francouzi jede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Že bych se seknul o 10 let? Neseknul, když jsem šel pro značku na Favorita (s babičkou, rok 1989, jeden z prvních 136L ), taky si vzpomínám, že výběr byl u okénka z cca 5ti kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Tak to mě těší, že aspoň někdo potvrzuje mojí verzi, děkuji. Aspoň nejsem za úplného vola, který si plete desetiletí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Neseknul, když jsem šel pro značku na Favorita (s babičkou, rok 1989, jeden z prvních 136L ), taky si vzpomínám, že výběr byl u okénka z cca 5ti kusů. tvl, v 89 sem este tahal kacera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Neseknul, když jsem šel pro značku na Favorita (s babičkou, rok 1989, jeden z prvních 136L ), taky si vzpomínám, že výběr byl u okénka z cca 5ti kusů. no to možná jo, ale hezká s největší pravděpodobností nebyla ani jedna, proto se jim říkalo "protekční SPZ" Nebo ještě po předložení obálky s příslušným počtem bankovek jsi taky mohl dostat na výběr, to ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Tak to mě těší, že aspoň někdo potvrzuje mojí verzi, děkuji. Aspoň nejsem za úplného vola, který si plete desetiletí Pokud si vzpomínám, tak to tak bylo vždy od roku 83, kdy jsem přihlašoval svoje první auto, až prakticky doposud (jenom na posled jsem ji dostal přidělenou se slovy "momentálně tu nic lepšího nemám, ale k vám se to hodí" a tak mám jako poslední čtyři čísla rok narození, ale stejně je to houby platné, protože si nepamatuju tu první skupinu). Dříve jsem dostával vybrat cca z pěti čísel. Ale ty úplně prominentní čísla to nikdy nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) tak jsem udělal lehký upgrade vozového parku... Upraveno 30. května 2012 uživatelem parre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Pokud si vzpomínám, tak to tak bylo vždy od roku 83, kdy jsem přihlašoval svoje první auto, až prakticky doposud (jenom na posled jsem ji dostal přidělenou se slovy "momentálně tu nic lepšího nemám, ale k vám se to hodí" a tak mám jako poslední čtyři čísla rok narození, ale stejně je to houby platné, protože si nepamatuju tu první skupinu). Dříve jsem dostával vybrat cca z pěti čísel. Ale ty úplně prominentní čísla to nikdy nebyly. Mě v posledních letech v Praze vždycky řekli, že si vybrat nemohu, že to přiděluje počítač. To je tak posledních... 5 let asi? Ale dříve to celkem šlo tak jsem udělal lehký upgrade vozového parku... Skvělá volba. Ozdobíš si ho logem Chronomagu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Mě v posledních letech v Praze vždycky řekli, že si vybrat nemohu, že to přiděluje počítač. To je tak posledních... 5 let asi? Ale dříve to celkem šlo EDIT: raději nic :-). Upraveno 30. května 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) tvl, v 89 sem este tahal kacera Však já to Fáčko skoro 4 roky jenom umýval a jezdili jiní Edit: a před Mototechnou jsem s bratrancem spal na pořadník a nádhernou "špinavě bílou" barvu. Upraveno 30. května 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Skvělá volba. Ozdobíš si ho logem Chronomagu? No to bych rád, existuje nějaká nálepka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Nálepka existuje, viz toto vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/5689-logo-chronomagu-samolepka-na-auto/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 No to bych rád, existuje nějaká nálepka? logo bych měl, co v tom máš za motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 tak jsem udělal lehký upgrade vozového parku... Krasavec. Nová 5er mě fakt bere! Gratuluju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se