jirka404 Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Sleduju tenhle rozbroj už od začátku a docela sem se bavil je pravda, že argumentace Jirky mi přijde dost mimo. Tak jsem se ptal taťky jaký že je ten rozdíl. Řek mi, že je to opravdu jenom v elektrice, a důvod je prý ten, že v některých zemích (třeba Itálie) jsou na auta s těmahla motorama velký pojistky tak ten motor v Mnichově vzali a trošku ho přiškrtili. Jinak je to stejný motor. Jako příklad mi dal tatka 525i a 523i, že u těch motorů to BMW dělalo stejně. Neni to z mojich vědomostí - musel sem se zeptat, jednak abych to sám věděl protože mě to zajímalo a druhak aby se to nějak vyřešilo tady. EDIT: Zkrátil sem citaci aby to nebylo jak plakát.Tak to je argumentace jako řemen . Taťka je zřejmě odborník. To znamená, že platím pojistku podle značení motoru a ne podle obsahu? Dobrý .Fakt na tohle téma končím a žvante si co chcete. Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem jirka404
m.n. Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Pojistka podle výkonu je naprosto běžná věc a pokud vím, tak na slovensku se dokonce zavádí daň z výkonu... Prosím tě, už se na to fakt vykašli, plácáš nesmysly... Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem m.n.
montemar Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 v některých zemích to maj podle výkonu. v holandsku myslím, že jo
m.n. Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Jinak pro vševědoucího Jirku, který má zřejmě patent na rozum a snahu všechny zesměšnit přidávám článek právě o Itálii, o které psal Z Paul a kterému díky konečně za nějaké info, které nás posunulo dále... http://www.autoforum.cz/zajimavosti/dan-z-vykonu-a-kontroly-bernaku-nici-trh-luxusnich-aut-v-italii-italove-ale-nasli-reseni/
Frostie Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 v některých zemích to maj podle výkonu. v holandsku myslím, že jo ne jen v Holandsku, je to i v Belgii, Německu, Itálii a nevím, kde ještě.... Některé pojišťovny to mají odstupňované podle obsahu, některé podle obsahu a výkonu a ty nejhorší jen podle výkonu. U těch je teoreticky možné za 900 ccm twin-air s turbem platit pomalu víc, než za 1800 ccm bez turba...
Z. Paul Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) Tak to je argumentace jako řemen . Taťka je zřejmě odborník. To znamená, že platím pojistku podle značení motoru a ne podle obsahu? Dobrý .Fakt na tohle téma končím a žvante si co chcete.Ano je, sám má BMW a pár už jich "dělal" a vyzná se v tom. To Tvoje argumentace tady celou dobu vyvolává dojem, že mluvíš buď o starších motorech a o nových nemáš páru, nebo ses do toho namočil a ostatní Tě v tom vykoupali. Věřit mi (tatkovi) nemusíš, co nevim na to se zeptám. A jak už tu psali lidi, v různých zemích/pojišťovnách se pojistka počítá jinak. Je mi líto že se Ti pravda nelíbí, ale splet ses. Howgh Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem Z. Paul
jirka404 Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) A už fakt naposled. Chcete mě namluvit, že v Mnichově dělali 1995 - 2000 auta 523 jen pro Italy a jiné národy pro levnou pojistku a od roku 2000 do 2003 525 pro další národy? No tak to jste mimo vy a ne já To je prostě modelová řada pánové.Já se sice nevyznám v pojistkách evropských zemí, ale tohle mě přišlo taková blbost, že jsem musel reagovat . Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem jirka404
m.n. Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) jirka404: No minimálně je vidět v jakých letech jsi se zasekl. U E60 byl motor N52B25, který se prodával jako 523i s výkonem 177koní a ten samý motor jako 525i s výkonem 218koní. Obsah samozřejmě stejný - 2500. A bylo možné koupit oba dva ve stejný čas. Stejně jako zde řešené 325d a 330d se stejným motorem. V tvém vlastním zájmu už se tady na to opravdu vykašli, protože se zakopáváš hlouběji a hlouběji... Tím spíš je vidět, že táta od Paula se v tom opravdu vyzná, protože příklad na 523i a 525i zvolil naprosto správně. Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem m.n.
tommi_d Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Pojistka podle výkonu je naprosto běžná věc a pokud vím, tak na slovensku se dokonce zavádí daň z výkonu... Prosím tě, už se na to fakt vykašli, plácáš nesmysly... tak tak, na slovensku sú bežné PZP podľa výkonu motora napr. Čsob poisťovňa
Z. Paul Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 jirka404: No minimálně je vidět v jakých letech jsi se zasekl. U E60 byl motor N52B25, který se prodával jako 523i s výkonem 177koní a ten samý motor jako 525i s výkonem 218koní. Obsah samozřejmě stejný - 2500. V tvém vlastním zájmu už se tady na to opravdu vykašli, protože se zakopáváš hlouběji a hlouběji... Tím spíš je vidět, že táta od Paula se v tom opravdu vyzná, protože příklad na 523i a 525i zvolil naprosto správně.Už jsem psal odpověď, ale kašlu na to připojim se k Tvý Jirko vytrháváš věci z kontextu jak se Ti to hodí, nediskutuješ ale podsouváš nám svůj (nesprávný) názor. Ukončil bych to tim, že láskajefajn si vybral skvělý auto s malinko přiškrcenym motorem (což se dá změnit úpravou software kdyby chtěl).
Cyril Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Wyserte se na to hádání a bafte se radši o hodinkách!
m.n. Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) ...už raději nic... Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem m.n.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Wyserte se na to hádání a bafte se radši o hodinkách! Mam jim dat vsem ban nebo jenom Jirkovi?
Cyril Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Mam jim dat vsem ban nebo jenom Jirkovi? Sibiřovi a Gasikovi! Ti to začali!
laskajefajn Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Já se přiznám já jsem to začal a moc se omlouvám že se to takhle zvrhlo.V týdnu budu mluvit s šéfem servisu v HK v BMW tak snad nějaké rozumy ziskám ale typ motoru je stejný což by logicky mělo znamenat že ty rozdily by tam měli být minimální...jak jsem psal na jiné stránce,zatim jsem zjistil že 330d má o něco větší brzdy jinak jsem rozdily mimo kW a kroutáku nikde nenašel.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Sibiřovi a Gasikovi! Ti to začali! Nemohl bych do Brna a jeste by me zbili. Fšem kdo nemá aspoň dvoulitra... To taky nepujde. Mam jen 1.8, musel bych ho dat i sobe.
kloubik Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Jo něco jako GMC Terrain. Divím se, že do toho nejdeš, tam se vejde 2x tolik co X5. když už se tu nakously ameriky....pro džejára bych to viděl na Ford F150 SVT Raptor..nevim nevim jestli by na Southforku dostal za X5 pochvalu ...nedávno mě předjížděl jeden Raptor v horách a něco mají tyhle auta do sebe...no a 6.2L a 411 koní taky nezní špatně :-) přestože Jeep fanda, rozhodně bych se nebránil si to na nějaký čas zkusit.. https://www.youtube.com/watch?v=Dih3Zv-8F8g
montemar Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 co dát za zimní pneu na oktu? michelin alpin?
laskajefajn Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Montemar: ano,naprosto skvělá volba.Jsou hodně dobré pneu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se