Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

slysel jsem, ze absolutne nejbezproblemovejsi auta od roku vyroby 2011 jsou hyundaie.. je to divny. tahle znacka mi nikdy nebyla dvakrat sympa..

edt. motory crdi - (pry) jen menit olej a pak uz jen tankovat :)

Bydlím od Hyundaie asi 5 minut cesty, mám tam pár známých, kteří mi svěřili nějaké ty historky z natáčení a nikdy nikdá...Ale to je věc názoru. :)

Odesláno

Džugašvili aka Stalin by jásal, že se v Gruzii nadále rodí zabijáci ... jako sorry, rád se svezu rychle, ale tady ten šulín dříve nebo později někoho zabije

Ja taky nic nerikam. V ruce to ma, v hlave uz trochu mene a pri sledovani jsem trnul, jak co dopadne.

Odesláno

jojo máme Samsung telefony, notebooky, televize, pračky, ledničky a za chvíli začnou prodávat auta a letadla třeba už vidím letadla Samsung 747 nebo Samsung S380.....

Odesláno

No vida, dokonce vyrábí tanky a první vlaštovka - motory do helikoptér. No mají už své želízko v ohni, jenom počkají na zaváhání výrobce letadel a něco koupí...

Odesláno

Já jsem se asi zbláznil,traktor za tohle.

..za tu cenu se ti nedivím..tohle bude jezdit furt..ikdyž už to má něco za sebou..zase už je všecko vyměněné při tom nájezdu..a motor ten vydrží..praskávalo u něj sání..ale to už bude taky měněné..

..pravdou je, že jsem netušil, že se to dělalo bez quattra s třílitrem...:mellow:

Odesláno

Bydlím od Hyundaie asi 5 minut cesty, mám tam pár známých, kteří mi svěřili nějaké ty historky z natáčení a nikdy nikdá...Ale to je věc názoru. :)

pritelkyne ma i40 a je uplne jedno co se rika. Ma 5 roku zaruku BEZ OMEZENENI KM ! Jak rika Jirka "kdo tohle má?" Jinak jedine minus je pro chlapa slaby motor. Plus je cena vzhledem k vybave a ten design :-. Myslel jsem si o Hyndaich jen to nejhorsi a jeste pred 5 lety to byla pravda ale casy se meni Emile :-)
Odesláno

rodice maj uz ctvrtyho hyundaie. aktualne trajet. ma jen tri nedostatky: 1. je desne skaredej, 2. linej motor crdi, 3. blbe se prodava ojetej... jinak jezdi, jezdi, jezdi a zase jezdi... absolutne bez problemu. jedina investice byla myslim pneu, desticky, olej..

Odesláno

ja bych si ho koupil. kupuje ho i apple. 40% iphonů ma displej, procesor, i zakladni desku od samsungu

To je v pořádku, jednotlivý díly mají fajn. Ale jako celek.. :sad01_anim:

Já si vod nich třeba koupil 55" Smart TV a obraz fajn, rychlost normálních funkcí (přepínání programů...) super.

Ale: rychlost té "smart" části je totálně pomalá až nepoužitelná a dát do televize za 50 litrů jen 700 MB paměti pro aplikace fakt zavání totálním ignorantstvím.

Měli by se držet praček, mikrovlnek, vysavačů a právě těch jedotlivejch komponentů, který jim jdou. Ale pokoušet se to dávat sami dohromady :sad01_anim: :sad01_anim: :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...