VintageLover Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 slysel jsem, ze absolutne nejbezproblemovejsi auta od roku vyroby 2011 jsou hyundaie.. je to divny. tahle znacka mi nikdy nebyla dvakrat sympa.. edt. motory crdi - (pry) jen menit olej a pak uz jen tankovat Bydlím od Hyundaie asi 5 minut cesty, mám tam pár známých, kteří mi svěřili nějaké ty historky z natáčení a nikdy nikdá...Ale to je věc názoru.
Hasňa Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Hele, tyhle historky koluji i v Mlade Boleslavi, ve Stuttgartu, v Mnichove, v Ingolstadtu,.... TO by sis to auto musel vyrobit sam.
VintageLover Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Hele, tyhle historky koluji i v Mlade Boleslavi, ve Stuttgartu, v Mnichove, v Ingolstadtu,.... TO by sis to auto musel vyrobit sam. Takhle to neberu, jen jsem zastáncem názoru, že Hyundai prostě ne, tečka.
montemar Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 predsudky. .. kdo by si pred 7 lety koupil mobil samsung..
Karki Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 predsudky. .. kdo by si pred 7 lety koupil mobil samsung.. Na tom něco bude
wave ceptor Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Hele, tyhle historky koluji i v Mlade Boleslavi, ve Stuttgartu, v Mnichove, v Ingolstadtu,.... TO by sis to auto musel vyrobit sam. Přesně!
Jeremy Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 predsudky. .. kdo by si pred 7 lety koupil mobil samsung..No.. kdo by si ho koupil dneska?
KFL Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Džugašvili aka Stalin by jásal, že se v Gruzii nadále rodí zabijáci ... jako sorry, rád se svezu rychle, ale tady ten šulín dříve nebo později někoho zabijeJa taky nic nerikam. V ruce to ma, v hlave uz trochu mene a pri sledovani jsem trnul, jak co dopadne.
montemar Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 No.. kdo by si ho koupil dneska? ja bych si ho koupil. kupuje ho i apple. 40% iphonů ma displej, procesor, i zakladni desku od samsungu
laskajefajn Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Co na to řict? Ke zdi a ...šileny!
Josef01 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 jojo máme Samsung telefony, notebooky, televize, pračky, ledničky a za chvíli začnou prodávat auta a letadla třeba už vidím letadla Samsung 747 nebo Samsung S380.....
Josef01 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 No vida, dokonce vyrábí tanky a první vlaštovka - motory do helikoptér. No mají už své želízko v ohni, jenom počkají na zaváhání výrobce letadel a něco koupí...
bedja Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Já jsem se asi zbláznil,traktor za tohle. ..za tu cenu se ti nedivím..tohle bude jezdit furt..ikdyž už to má něco za sebou..zase už je všecko vyměněné při tom nájezdu..a motor ten vydrží..praskávalo u něj sání..ale to už bude taky měněné.. ..pravdou je, že jsem netušil, že se to dělalo bez quattra s třílitrem...
SCIFI Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Bydlím od Hyundaie asi 5 minut cesty, mám tam pár známých, kteří mi svěřili nějaké ty historky z natáčení a nikdy nikdá...Ale to je věc názoru. pritelkyne ma i40 a je uplne jedno co se rika. Ma 5 roku zaruku BEZ OMEZENENI KM ! Jak rika Jirka "kdo tohle má?" Jinak jedine minus je pro chlapa slaby motor. Plus je cena vzhledem k vybave a ten design :-. Myslel jsem si o Hyndaich jen to nejhorsi a jeste pred 5 lety to byla pravda ale casy se meni Emile :-)
Frostie Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 auta uz delaj. samsung SM 5 tak auta Samsung jsou jen na o malinko lepší úrovni než Dacie, je to licence Renault, kvalita zpracování bude asi lepší, ale... http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Samsung_Motors
montemar Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 rodice maj uz ctvrtyho hyundaie. aktualne trajet. ma jen tri nedostatky: 1. je desne skaredej, 2. linej motor crdi, 3. blbe se prodava ojetej... jinak jezdi, jezdi, jezdi a zase jezdi... absolutne bez problemu. jedina investice byla myslim pneu, desticky, olej..
Jeremy Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 ja bych si ho koupil. kupuje ho i apple. 40% iphonů ma displej, procesor, i zakladni desku od samsunguTo je v pořádku, jednotlivý díly mají fajn. Ale jako celek.. Já si vod nich třeba koupil 55" Smart TV a obraz fajn, rychlost normálních funkcí (přepínání programů...) super.Ale: rychlost té "smart" části je totálně pomalá až nepoužitelná a dát do televize za 50 litrů jen 700 MB paměti pro aplikace fakt zavání totálním ignorantstvím.Měli by se držet praček, mikrovlnek, vysavačů a právě těch jedotlivejch komponentů, který jim jdou. Ale pokoušet se to dávat sami dohromady :sad01_anim:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se