Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Následuje to, že když držíš všechny ty věci, tak ti řekne ať mu alespoň něco dáš, většinou je to slovenskej indián že?

Jinak u nás na Praze západ už dva roky frčí to, že na odpočivadle zastaví ital, co se ptá, jestli umíte italsky nebo anglicky, a začne nabízet zboží (hadry) z kufru, tvrdí, že potřebuje odjet a to je zboží z výstavy, co tu nestihl prodat. Auta mají opravdu na italských číslech. Už u mě takhle prudili 3x, pokaždý jinej, ale stačí odmítnout a jedou do hajzlu... na rozdíl od indiánů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BMW 328 r.v. 1937 dvoulitr radovej sestihrnek 80koni 830kg vmax 180kmh

Moc pěkný no to je ranec peněz :)

V poslední době koukám na Discovery Showcase na Pátrání po klasických autech, parádní autíčka.

Odkaz ke komentáři

Brzky ranni prujezd Ceskymi Budejovicemi a na ten cas jsem par minut pockal na pumpe. Na druhem aute, ktere uz mame vylozene z nostalgie bude koncem dubna o jednu ctyrku vic. Oproti tomu Medvedovi, co ma na tacho 1.3mio je to teda auto v zabehu. Jinac jsme byli u jihoCechu naprosto uchvaceni vecernim nasvicenim zamku Hluboka, fakt pecka!!!

post-7546-0-70445900-1366152177_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Muzes to prosim trochu rozvest? Co si pod tim mam predstavit? Chapal bych to mozna u military verze G-Wagenu, ale jinak mi to nedava moc smysl. 

Přesně to, co je uveno v papírech k autu, tedy to, že je schopen dodávat 30 let náhradní díly v autorizovaných servisech a auto bude tedy zaručeně 30 let v pojízdném stavu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...