Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Jeste jsem nasel v telefonu jednu fotku, uz se tesim az to v lete projedu ....dvouvalec, 6 rychlosti, 2 neutraly, vykon celych 25 koni :) Uz jsem s tim nejezdil snad 4 roky, tata s brachou trochu pres zimu pokrocili v renovaci, snad pristi zimu to bude komplet. 

attachicon.gif20121226_092053.jpg

tak toto je velkej krasavec  :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych už ale manuál také nechtěl, kdo říká, že je lepší, neví o čem mluví, v levé ruce bagetka, v pravé telefon, kolenem řídím a už ho valím :punk:

Je to určitě pohodlnější, ale lepší ne - byť záleží na úhlu pohledu. S automatem neuděláš meziplyn, nepodržíš motor u omezovače před zatáčkou a nemáš hlavně auto 100% pod kontrolou.

Na denní ježdění po městě a pro ženskou to ale lepší je ve většině případů :).

Odkaz ke komentáři

Je to určitě pohodlnější, ale lepší ne - byť záleží na úhlu pohledu. S automatem neuděláš meziplyn, nepodržíš motor u omezovače před zatáčkou a nemáš hlavně auto 100% pod kontrolou.

Na denní ježdění po městě a pro ženskou to ale lepší je ve většině případů :).

Skoro kazdy tyden se svezu s kamaradem v M3 s dvoujspojkou a umi to vsechno z toho co pises... Meziplyny to dava v nejostrejsim nastavenim perfektni, rychlost to podrzi pred omezovacem bez prerazeni, rychlosti razeni se na to clovek nechyta. Pri dennim dojizdeni do prace to hodis do comfort rezimu a pohoda. Jasny ze nic z toho mondeo neumi.

A samozrejme chapu jak to myslim, je to o preferencich a ja mit vikendovy auto pro zabavu na 3tis. km rocne, kterym bych nemusel dojizdet do prace, tak taky beru manual.

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Vidiš, zrovna ta DCT (či jak se to jmenuje) v E90 M3 mi přišla příšerná. Ne rychlostí, ale pocitově :).

Já jsem ale úchyl. Proti automatům nic nemám, naopak je doporučuju většině lidí, který se autem dopravujou a řízení je nezajímá. Sám jsem automat měl a po roce jsem ho s radostí vrátil zpátky a vzal si zase manuál. Dojíždím denně 110 km a s automatem to prostě byla nuda :).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

To by mě teda zajímalo, jak sem vrznout rovnou video a né jen odkaz. Ale takovejhle traktor bych teda jednou chtěl.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

To by mě teda zajímalo, jak sem vrznout rovnou video a né jen odkaz. Ale takovejhle traktor bych teda jednou chtěl.

Zkus jen vlozit adresu normalne do textu, aniz bys z nej delal odkaz. Ve stare verzi fora to zlobilo, ted mi to chodi dobre.

zkusil jsem nahrat jedno kratky video na youtube, kdyz bude zajem, zkusim pro zetor fanatiky najit jeste nejaky starsi a poslu odkaz v SZ :)

http://www.youtube.com/watch?v=ERRSs7nrBXU&feature=youtu.be

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

este nastav zdielanie videa prosim, mne to pise ze je private...

aby som zapadol do temy... nejaky moj Svedsky kolega parkuje pred kanclikmi s tymto, musim zistit ktory to je a co tym chce povedat...
20130513365.jpg

Upraveno uživatelem Chocholusik
Odkaz ke komentáři

Dvoulit s tim autem zadnou extra praci nema, ale sestival je sestival.

Btw: Ja mam za 5 mesicu najeto 12,5 tisic :D

A není to málo na tak krásný auta? Já mám od září 45 tisíc. :) Pravda, je to služebák.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

tady v okolí bývá několik traktorových akcí plných takových strojů. Nejbližší je první víkend v červnu v Jabloňově u Velkého Meziříčí. Pořádá to jeden sběratel v areálu svého servisu traktorů a má toho nepočítaně.

Asi největší zážitek byl na jedné takové traktorshow nádherně zrekonstruovaný Lanz Bulldog. Dvoutaktní jednoválec o obsahu 10 litrů. Ten píst je velký jak kýbl a dělá to famozní randál. Startování je složitá procedůra, téměř magický rituál s hučící letlampou a ručním roztáčením monstrozního setrvačníku. Impozantní stroj, na svou dobu luxusně vybavený, měl přední okno se stěračem a skládací střechu!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

tady v okolí bývá několik traktorových akcí plných takových strojů. Nejbližší je první víkend v červnu v Jabloňově u Velkého Meziříčí. Pořádá to jeden sběratel v areálu svého servisu traktorů a má toho nepočítaně.

Asi největší zážitek byl na jedné takové traktorshow nádherně zrekonstruovaný Lanz Bulldog. Dvoutaktní jednoválec o obsahu 10 litrů. Ten píst je velký jak kýbl a dělá to famozní randál. Startování je složitá procedůra, téměř magický rituál s hučící letlampou a ručním roztáčením monstrozního setrvačníku. Impozantní stroj, na svou dobu luxusně vybavený, měl přední okno se stěračem a skládací střechu!

Skvělej tip, dík.

Odkaz ke komentáři

A není to málo na tak krásný auta? Já mám od září 45 tisíc. :) Pravda, je to služebák.

Já to mám taky služební, ale tolik nejezdim :).

Jo soused má auto 15 měsíců a najeto 125 tisíc. Před tejdnem mi říkal, že za prvních 8 květnovejch dní má najeto 3300 km a že už ho to pomalu přestává bavit ;).

Odkaz ke komentáři

Nevím kam to dát, ono to spadá do více rubrik.

Včera jsem byl na otočku v Kemptnu, takže nádherný výlet. Vzal jsem to po trase Vídeň, Saltzburg, potom na Bad Reichenhall do Sankt Johan in Tyrol, přes Worgl,za Innsbruckem přes Telfs, nahoru do Miemingu a přes Fernpass do Kemptnu. Vzal jsem si GT86, takže jsem si užíval zatáček. Zpět jsem po krátkém váhání, jestli projet Bavorsko s Alpami po pravé ruce k Rosenheimu, zvolil stejnou trasu přes hory. Sluníčko, nádherné výhledy, kvalitní asfalt a úžasné zatáčky prostě paráda. V okolí Fussenu jsem nakoupil spoustu dobrot v sýrárnách a u jednoho řezníka v Hopferau. Jenom dnes jsem z toho jak přeražený. Bolí mne obě ramena, pravačka celá a vylézt včera večer z auta byl nadlidský výkon. Tak zbitý jsem z této trasy nebyl ani když jsem to dal dodávkou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...