Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Klíííd, mě to "pane" neříká. :crying_anim:

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno

Jen pro zajímavost, za kolik jezdíš? Chvíli jsem o benzínovym jeepu přemejšlel, ale pak si vzpomněl, kolik mi žral Voyager a nějak mě ta chuť přešla... :)

Na tech prvnich 1200 km mam prumer 12 l na 100km, napul mesto a primestsky provoz. Starej Jeep bral v tomhle rezimu 16 (ale byl to V8).

Odesláno

No to není vůbec špatný:-)

Na tech prvnich 1200 km mam prumer 12 l na 100km, napul mesto a primestsky provoz. Starej Jeep bral v tomhle rezimu 16 (ale byl to V8).

Odesláno

Nekde jsem tu resil miniauto pro zenu zacatecnici. Na rozvazku deti do skol. Nakonec to vyhral Roomster 1,2 TSI Ambiente, pulrocni referentsky auto z MB pres das Weltauto. Uz je zabookovanej.

Zvitezil rozum, no...

Odesláno

Ja jsem dneska jezdil v BMW 3 GT a moc se mi to libilo,jede to pekne.Super je fakt mrte mista na zadnich sedadlech.Vybornej interier,celkove me to mile prekvapilo.Pak jsem nechal podruhy za mesic dvacet litru za servis X5 a jel jsem domu:-(

Odesláno

Tak jsem udelal upgrade...do staryho Jeepa uz nemelo cenu cpat penize za opravy. Akorat mam asi na chvili utrum s hodinkama pokud nejaky soucasny neprodam :-) Ted musim vymyslet jmeno.

BTW, davate jmeno svym autum? U nas je to jak u kteryho auta. U nejakych se ujalo jen obecne pojmenovani jako Bawko, Lagouš (Laguna), FoFo (ford focus) ale pro dalsi jsme meli i jiny jmena napr. Hermina, Plechovka, Bedrich, Mamut nebo Bělouš :)

post-17375-0-66141100-1374116627_thumb.jpg

To jako ze si chces vybudovat nejaky emocionalni vztah ke svemu vehiklu?

Ja jsem dal svemu byvalemu vehiklu radu jmen, kdyz chcipnul na D5tce v kopci v prostrednim pruhu. Bohuzel vsechny ty jmena jsou nereprodukovatelny...

Odesláno

Silnice? A co takhle parkoviště nákupních center? Tolik agresivních a naprosto nepříčetných debilů na silnici nepotkáš.

V Rusku nejezdím, ale poslední dobou jsem na našich silnicích zažil tolik projevů totálního idiotství, že už ji mám objednanou taky :(

Odesláno

Taky se ve čtvrtek obloukem vyhýbáte Kauflandu? To prý začínají akční ceny a senioři řídí auta i nákupní vozíky fakt bez ohledu na ztráty

Se jim nedivim,s tim kapesnym,co dostavaj jde o zivot.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...