Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Me se Q50 líbí moc, v patek jsem v ní seděl a dost dobrý, i když IS350 F sport se mi libila zevnitř trochu víc.

Musim na ni taky koukmout osobne, zadny jiny auto neni na fotkach tak rozporuplny.. bud ho nafoti jako krasavce, nebo jako hnus fujtajblovej....

Kde ho maji? V Pruhonicich?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je Blazer nebo Explorer? takhle z boku to nejde moc poznat. Jednu dobu jsem na to celkem koukal. Prodejní kousky vcelku levné, ale nevím jak servis nebo díly.

Explorer, ale neskutečný tank :). Není místo, kam bych nevyjel. Motor 5l, V8, špéra vzadu i vpředu, foukané tlumiče, naviják a další úpravy. Za ty úpravy jsem dal víc, než za celé auto :). Jediná nevýhoda, která omezuje ještě větší úpravy jsou zadní listová péra.

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

nie som si isty ci tomu spravne rozumiem.hm.. a) veris ze o 50 let bude primarny zdroj pohonu nieco ine b ) pochybujes ze sa este 50 let dozijes a v duchu tupeho sebectva "po mne potopa" to neriesis c) svoj zivot mas zariadeny tak ze o 50 let ropu potrebovat nebudes d) nieco ine. Dakujem za usmernenie co si vlastne myslel.

Hele mne to je taky jedno, ze za 50 nebo kolik let dojde ropa. Co je na tom tupe sobeckyho? Jakoze kdyby vsechny tydle sobecky kurvy setrily, tak dojde za sedesat...?

Odkaz ke komentáři

Ja s nim loni najel asi 100 km. Proste me to kabrio nejak nebere. Uvidime. Treba se zase rozhejbu. Radsi jezdim Defender. Tohle elektroauto by se mi ale vyzkouset libilo.

Jo taaaak, ty to srovnavas s kabriem :-) Ja jsem mel na mysli stejnou tridu. Ja bych radsi XF nez toho elektrickyho Nikolu..

Odkaz ke komentáři

Co Nissan Leaf? 

Párkrát jsem si ho půjčil. Poprvé jsem jsem k němu přistupoval s určitou rezervou a možná i s opovržením, ale nakonec jsem byl příjemně překvapenej. Podruhý jsem si to užíval a pak už jsem se vyloženě těšil. V Pardubicích (http://nissan-autoin.cz/) se dá půjčit kdykoli a na prodejně je vystavený taky.  Za mně jako městské a meziměstké auto určitě ano.

Tady zkušenosti, i když trochu staršího data - pěkně a důkladně zpracovaný :  http://www.roznovan.cz/~kubis/leaf.php

Odkaz ke komentáři

Možná by byla lepší úvaha stylu, proč top5 velmoci narvaly stamiliardy USD do válek za ropu (čti boje za osvobození 3rd zemí alá Kuvajt, Sýrie atp), na místo zpřístupění technologií, jako je sériové využití vodíku jako paliva, elektromobilů, vývoj akumulátorů, využití LPG, CNG jako jediného paliva... :) IMHO podle toho, co jsme se učili ve škole, měla ropa dojít za pár let...

Odkaz ke komentáři

U vás v Norsku, ale celosvětově tý ropy prý máme na stovky let, co je na tom pravdy? :cheers:

Nam produkce nicmene stale klesa. Nove objevy nepokryji ubytek. Delame na strategii jak to tu pomalu odstavovat. Tricetilety vyhled neni kdo vi jak optimisticky graf. S plynem to je trochu lepsi.

Odkaz ke komentáři

U vás v Norsku, ale celosvětově tý ropy prý máme na stovky let, co je na tom pravdy? :cheers:

No asi mame, ale problem je tezba tech zasob. Bud jsou ve velkych hloubkach nebo na nedostupnych mistech. Prave ze dochazeji snadno vytezitelne zdroje a bude se muset trochu zainvestovat do drazsi tezby a to bude neco stat a hadej kdo to zaplati?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

až dojde Ropa Vezmu Jaguar probourám "obejvák" do garáže a budu na něj koukat místo TV :)

Do té doby budu pálit gumy ´drtit tam a Z5 na milované okresce a žít nedávno jsem na pumpě smeknul před dědou v Cliu RS řek mi Chlapče život je krátkej :). Tesla nikdy člověku nedá ten pocit pořádného motoru stáda koní a duše a právě než dojde ropa je třeba si trochu užit jasně mohl jsem si na dení ježdění koupit Focus ECO bla bla ale ja si vzal si 3litr V6  hvězdu a na víkend Jago V8 a řekl bych že sem šťastnější než v tom focusu ač možná ve focusu bych měl ty Panerai J

Dnes sem tu potvoru na špalkách natočil jako každej tejden a asi odešel kompressor kurňa práce :( ale žena je taky občas nemocná nebo jí bolívá hlava :D. Sakra jak ja to auto miluju

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři

Jo auta to jsou pěkný, ale mě vadí, že skoro všichni výrobci začínají místo pořádné šaltrpáky montovat všelijaké piččimundy, nebo párátka (BMW). Není nad to, když si člověk nechá pravou ruku odpočinout na šaltrpáce :).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...