panedge Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) ...nevím jak v T5, ale já v T4 zadní lavici můžu posunout úplně dopředu a za ní klidně strčím biky aniž bych je musel rozebírat. V T5 by to mělo jít IMHO stejně. Parkování je easy. Ty špígly jsou velké + rejd, nemám s tím rozhledem a parkingem vůbec problém. VW otočím na menším poloměru než Outbacka.Sezení? Nevím v čem si jel, ale sedadla mají sklopné opěrky, sedíš rovně...únava těla je mnohem menší. Už si viděl třeba v kamionu sedadlo jak v osobáku? V osobáku po 150km mám problém sedět a pak i vystoupit...z dodávky až tak po 500 stech cítím potřebu pauzy. Ber to jako moji osobní zkušenost, ale mám asi 12 kamarádů, kteří toto sdílí se mnou. Někteří mají Iveco, někteří Transita nebo jinou pixlu. Mým potřebám dodávka naprosto vyhovuje, protože jezdíme do přírody - kola, voda, zima a nemusím řešit, jestli seženu ubytování, kam až dojedu...je mi to fuk. Zastavím kde se dá nebo když jsem unavený, zvednu střechu nebo jen roztáhnu dolní postel, vytáhnu peřinku a polštářek a spím.Mě se na tý lavici nesedělo nějak moc dobře,ty samostatný sedadla jsou podle mě mnohem lepší.Ale jo tak beru,Multivan má spoustu předností.Právě ty kola dozadu a na takový ty vejlety je to auto jak sviňa. gas-no tak sorry,já s tím parkoval jednou a připadalo mi to velký no.Samozřejmě zkušenost kterou máš ty s tímhle autem já nemám.Jakej si tam měl motor v Multivanu,respektive stačí ten motor na takovou krávu? Upraveno 19. února 2014 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 parkuje se s tim jako s osobakemasi jak kde, když někdy večer kroužím kolem baráku, ocenil bych místo golfa třeba smarta, nebo skůtr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 No - já mám doma obytné auto, normální osobák i Smarta - vše má své pro a proti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 mtruelle-zas mas idealni stav. Pro danou situaci si muzes vybrat vždy to nej:)TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Ja jazdím na Forde Focus 2.0 1generácie a je radosť na tom jazdiť. Nie ako na súčasných vehikloch, ktoré sa bez rôznych elektronických bazmekov a pomocníkov ani nepohnú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 mtruelle-zas mas idealni stav. Pro danou situaci si muzes vybrat vždy to nej:)TL:-)... když jsem se vloni v Italii zapasoval s obytňákem, v úzké jednosměrce... jakpak jsem toužil po Smartu :-). Ale už jsem viděl venku jezdit obytky, které tahaly na malém plaťáku za sebou Smarta.. / já vozím dvě elektrokola.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Ja jazdím na Forde Focus 2.0 1generácie a je radosť na tom jazdiť. Nie ako na súčasných vehikloch, ktoré sa bez rôznych elektronických bazmekov a pomocníkov ani nepohnú.Jo, tomu rozumím. Ale to bych musel půlku konzertů po Německu zrušit (nesměl bych do měst, kde mám hrát).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 mtruelle-me se jednou povedlo v KFC povesit na strechu ten ukazatel vysky:) zapomel jsem, ze vezu stan...tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejCZ Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Mam s-max 2.0 tdci 1G, kupovano v Nemecku jako zanovni s 20 tis. km, v soucasnosti najeto 320 tis. km a dolivam jen olej a nechavam menit filtry pravidelne, jinak temer bez investic, pokud nepocitam kola, brzdy a normalni veci, ktery se meni u kazdyho auta. Ve 200 tis jsem nechal delat rozvody, menila se spojka. klasika vstriky se menily 2x, coz je bohuzel slabina vsech fordu. Jinak naklady na provoz a servis jsou stejne jako u okty. S autem jsem spokojen, je to asi nejpohodlnejsi auto, ktere jsem kdy mel, vse se do nej vleze, v zadu hodne mista na sedadlech, dobre se snim parkuje ve meste. Prumerna kombinovana 50 % mesto a 50 % okresky do 7l/100 km, dalky kolem 6. Do 130-160 se da v pohode jezdit nad 160 uz to dost hluci a rve motor, celkove je neprijemne s tim jezdit rychle., Mam ho v kuzi s veskerou vybavou krome automatu, v zime jsem uz dlouho neskrabal sklo, rano zapnu vyhrev a zapnu nezavisly topeni a za 10-15 minut vyjizdim. Jedinou veci, na kterou si musi clovek zvyknout je predni sloupek okna, ktery je predsunuty a aby clovek dobre videl, musi se trochu predklonit. A treti rada sedadel je opravdu jen nouzovka, je tam pomerne malo mista, ale pokud je clovek zvyklej na fabii nebo je trpaslik, tak by nemel mit problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Ve 200 tis jsem nechal delat rozvody To má řetěz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 To má řetěz?2,0 má řemen, ale výrobci ty intervaly výměny stále prodlužují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 To je síla 200km bych se fakt bál, u jednoho auta mi to odešlo po 80 tis., od té doby jsou rozvody vždy první co doporučuju udělat co nejdříve. Jinak těch 300 tis. km jsi najezdil za jak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Potřeboval bych tip na letní pneumatiky ... rozměr 175 70 r13 ... nebudu na tom lítat 190 km/h a nájezd bude tak střední, ale radši lepší, v této kategorii jde stejně o pár korun. Viděl bych to Continental / Bridgestone / Goodyear, nechci Michelin. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Jezdím celoroční zimní FIRESTONE a nemůžu si je vynachválit. Letní by asi těžko mohly být horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Co jsem koukal na testy pneumatik, tak se pravidelně na čelních místech umisťuje Continental a Michelin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 ADAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 ...I ADAC (který logicky preferuje Continetal, o tom se nebudu hádat, ale že by měl nějaký zvláštní důvod k oblibě Michelinu?) No a třeba i dTestu vychází výsledky podobně jako ADACu. Takže z toho usuzuji, že výrobky Continentalu a Michelinu budou kvalitní. I když měl jsem osobně třeba i Bridgestony a byl jsem s nimi taky spokojený. Táta má Nokian a taky si neztěžuje. V pneuservisu, kam jezdím na přezutí, mi vždycky doporučují Michelin. Takže posledních několik let obouvám Michelin a nemůžu si ztěžovat. Micheliny ale tazatel nechce, takže bych bral asi ten Continental. Nicméně ono to bude tak, že všechny ty značkové pneumatiky budou kvalitní, jinak by se daní výrobci dlouhodobě neudrželi na trhu. Akorát jsem četl velkou kritiku na čínské pneumatiky a moc dobré hodnocení neměly ani korejské pneumatiky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 jezdim Matadory uz x let a naprosta spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Pánové, nezapomeňte na falšované testy v Německu. Je to jak domluvenej fotbalovej zápas to tu taky nikdy nebylo... Není nad osobní zkušenost. Contíky mi vydržely půl sezony. Číny jsem jednou koupil, byla to největší blbost co jsem tomu autu udělal, i v Německu jsem se na nich cítil jak na D1. Upraveno 20. února 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Co konkrétně ta čína dělá? Zajímá mě to, na netu jsem se dočetl, že to někomu praská, někomu boule, ale to většinou to píšou ti, co to nikdy neměli, pokud tohle opravdu dělají, jak je možný, že to tu jde vůbec do prodeje? Testy na netu, ADACy apod. jsou obložený jak Pelta, snad nejste naivky. V tom prémiovém segmentu je to asi jedno, obzvlášť na R13... Abych nebyl OT, vyzkoušel jsem toho fakt už hodně (v rozměru R17-18), a nejlepší se mi zdály Continental SC2, poté novější SC3 a včera jsem zrovna řešil, jestli zkusit nové SC5, ale nakonec jsem objednal zase SC3 (mám je na předku a potřeboval jsem dokoupit jen nové zadní, tak aby byly stejný). Upraveno 20. února 2014 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se