Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman

Konkretní typ jako rozměr nebo značka? Značku dodržet nemusíš(mám na jágu pirelky v TP a mám mišáky neni problém) rozměr už celkem áno vesměs to ničemu nevadí(pokud dodržíš průměr) ale narazíš na vola z pojištovny a muže být problém a nebo vobrousit čisla :D. Prostě pokud výrobce radí př. 195/55 R15 dej to tam

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jagman

Aha v nula deset mi to neak nedoslo :D

Takze jak rikas rozmer a ET a samo roztec

A pokud mas mit et treba 32 tak 30 nebo 35 neni problem resp hlavne at to neni moc zapadle a nebo necumi ven prinejhorsim vobrousit cisla ;)

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři

Pěknej špíz z bavoráka. Předpokládám, že měl štístko pro to, že tam mají pravostranné řízení nebo nee?

Odkaz ke komentáři

Tak já teď drandím tady tohle "babyporsche" :-) Není to nejrychlejší, není to nejpohodlnější a ani nejpraktičtější, ale má to neskutečný kouzlo, hravost a zábavnost :-) Obzvlášť, když se mě snaží honit majitelé naftových Octavií, protože si asi myslí, že jede nějaká bobina z manikůry :D

post-17600-0-92671900-1395754540_thumb.jpg 

Odkaz ke komentáři

Tome to je novej NB? Jezdil jsem v Cabriu a docela dobrý..jen ty otřesný plasty...

Tak já teď drandím tady tohle "babyporsche" :-) Není to nejrychlejší, není to nejpohodlnější a ani nejpraktičtější, ale má to neskutečný kouzlo, hravost a zábavnost :-) Obzvlášť, když se mě snaží honit majitelé naftových Octavií, protože si asi myslí, že jede nějaká bobina z manikůry :D

attachicon.gifGSR.jpg

Odkaz ke komentáři

Tome to je novej NB? Jezdil jsem v Cabriu a docela dobrý..jen ty otřesný plasty...

Jojo, je to novej Beetle. Plasty ve výplních dveří mě štvou taky, ale má to i nová Octavia a rapid, asi to teď bude trend. Když už nebylo kam sáhnout v cost-cuttingu, tak to jako první odneslo čalounění. U cabria se mi nejvíc líbí varianta v hnědé metalíze s bílou střechou a koly disc...

2013-1970s-Edition-Volkswagen-Beetle-con

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

ta hnědá je v poslední době hitovka...loni letěla bílá, letos to vypadá na hnědou metlu.

Jinak já mě to cabrio ve žluté (půjčené) s černou střechou...ještě tu starší verzi, nebylo to špatný. Jedině snad ta vázička je tam blbá..i bych si ho koupil pro sebe, jenže ta starší verze je taková...boubelatá..

Odkaz ke komentáři

Ty Oktavkare chapu, v tom bych taky chlapa necekal

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...