Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

tak pozor, X6 nebolo v tejto "triede" SUV coupe prve a tiez sa dizajnovo podoba...  SsangYong-u

Možná i proto jsou to všechno stejné s....y :lol2: sorry pokud je někdo vlastníkem, ale prostě jsem musel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové<br /><br />Chtěl bych se vás zeptat jak zabezpecit Filcku proti vniknuti do auta a aby mne to nestalo majlant:rolleyes:protoze uz mne to fakt pěkně s..e tento tyden uz dvakrat a dnes mi nejaka k...a rozlomila zamek u spolukezdce a už fakt nevim co s tím:(Byl bych rad za kazdou cenou radu kam mam zajet v ramci Ostravy.Diky

Odkaz ke komentáři

MHD v Brně stojí za ... Vlakem jsem ujel 60km za 40 minut a z hlaváku do Vinohrad a potom na Starou Osadu jsem jel dvě hodiny. To není ani k zasmání.

Tak to jsi jel asi přes Třebíč, ne?  :lol2:

MHD v Brně je výborná. Jezdím s ní každý den, přesná jako hodinky...

Odkaz ke komentáři

Tak to jsi jel asi přes Třebíč, ne?  :lol2:

MHD v Brně je výborná. Jezdím s ní každý den, přesná jako hodinky..

A ty kouříš co??? Přesná? Tvoje hodinky bych teda nechtěl. 2ka jela po 15 minutách, a trolejbus 26ka měl taky ai 5 minut zpoždění. S tím že jel po 20 minutách tuším to bylo fakt k nezaplacení. jezdím často s 84kou a 44kou a ty jezdí podle plotu... ale jinak Peace :P

Odkaz ke komentáři

Návštěvník jan333

Zdravím pánové<br /><br />Chtěl bych se vás zeptat jak zabezpecit Filcku proti vniknuti do auta a aby mne to nestalo majlant:rolleyes:protoze uz mne to fakt pěkně s..e tento tyden uz dvakrat a dnes mi nejaka k...a rozlomila zamek u spolukezdce a už fakt nevim co s tím:(Byl bych rad za kazdou cenou radu kam mam zajet v ramci Ostravy.Diky

zavarit dvere

Odkaz ke komentáři

Musíš nechat odemčeno a za oknem lísteček:

,,Auto je odemčené, nepojízdné, motor je vylágrovaný, baterka slabá, radio už je dávno pryč a uvnitř to strašně smrdí".

Nikdo Ti pak zámek nevylomí.  Maximálně pak za stěračem najdeš lísteček ,,...takže ty kola už Ti taky vlastně byly celkem na   h.o.v.n.o...."

Odkaz ke komentáři

Stepicek - gratuluji, pěkné auto s dobrým výkonem a správnou poháněnou nápravou.

Cévy - s tím lakem máš pravdu a také to nechápu, na spoustě hodně drahých aut jsem viděl mizerný lak, resp. "pomeranč", zejména na svislých plochách.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...