CEGY Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Cegy... Bmw x6Jasny ze x6. Mysleno ironicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 tak pozor, X6 nebolo v tejto "triede" SUV coupe prve a tiez sa dizajnovo podoba... SsangYong-u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 tak pozor, X6 nebolo v tejto "triede" SUV coupe prve a tiez sa dizajnovo podoba... SsangYong-u Možná i proto jsou to všechno stejné s....y sorry pokud je někdo vlastníkem, ale prostě jsem musel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 pod to bych se podepsal. nechapu MB, ze nasleduje tenhle BMW hnus, nicmene je pravda, ze se jim ta replika povedla vic nez original... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Zdravím pánové<br /><br />Chtěl bych se vás zeptat jak zabezpecit Filcku proti vniknuti do auta a aby mne to nestalo majlant:rolleyes:protoze uz mne to fakt pěkně s..e tento tyden uz dvakrat a dnes mi nejaka k...a rozlomila zamek u spolukezdce a už fakt nevim co s tím:(Byl bych rad za kazdou cenou radu kam mam zajet v ramci Ostravy.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 no pokud Filckou myslíš Felicii(ano tak jsme jim říkali my u nás na západě) tak stačí nezamykat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) mne se x6 libi. dokonce vic nez x5 nebo touareg. Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 pod to bych se podepsal. nechapu MB, ze nasleduje tenhle BMW hnus, nicmene je pravda, ze se jim ta replika povedla vic nez original...mozno podla niekoho hnus , ale urcite velmi uspesny, to je aj odpoved preco aj MB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 hnus je hnus, cenovka ani uspech nic neospravedlnuje. Novy Cas ani Kucherenkovej silikonova gamba tiez nie su zlaty fond kultury a umenia.. suhlasim s Tepesom, SsangYong rulezz. pre velky uspech je od r2012 aj s baťohom na kléber a míšačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 tak to prve na obrazku hnus je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 NJN, je to hnusný, ale prodává se to jak housky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Uz spolu mame vazny dvoumesicni vztah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Já jsem málem kdysi koupil Z 300, ale byl tam vodfláklej lak, takže nic. Sem myslel, že za tu cenu to bude top. http://bazar.datsun.cz/index.php?soubor=b86.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steiner Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 MHD v Brně stojí za ... Vlakem jsem ujel 60km za 40 minut a z hlaváku do Vinohrad a potom na Starou Osadu jsem jel dvě hodiny. To není ani k zasmání.Tak to jsi jel asi přes Třebíč, ne? MHD v Brně je výborná. Jezdím s ní každý den, přesná jako hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Tak to jsi jel asi přes Třebíč, ne? MHD v Brně je výborná. Jezdím s ní každý den, přesná jako hodinky.. A ty kouříš co??? Přesná? Tvoje hodinky bych teda nechtěl. 2ka jela po 15 minutách, a trolejbus 26ka měl taky ai 5 minut zpoždění. S tím že jel po 20 minutách tuším to bylo fakt k nezaplacení. jezdím často s 84kou a 44kou a ty jezdí podle plotu... ale jinak Peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 jo já po Brně nejraději pěšky, zvlášť teď co rozkopali miladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Zdravím pánové<br /><br />Chtěl bych se vás zeptat jak zabezpecit Filcku proti vniknuti do auta a aby mne to nestalo majlant:rolleyes:protoze uz mne to fakt pěkně s..e tento tyden uz dvakrat a dnes mi nejaka k...a rozlomila zamek u spolukezdce a už fakt nevim co s tím:(Byl bych rad za kazdou cenou radu kam mam zajet v ramci Ostravy.Dikyzavarit dvere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Zdravím pánové<br /><br />Chtěl bych se vás zeptat jak zabezpecit Filcku proti vniknuti do auta a aby mne to nestalo majlant:rolleyes:protoze uz mne to fakt pěkně s..e tento tyden uz dvakrat a dnes mi nejaka k...a rozlomila zamek u spolukezdce a už fakt nevim co s tím:(Byl bych rad za kazdou cenou radu kam mam zajet v ramci Ostravy.DikyMusíš nechat odemčeno a za oknem lísteček:,,Auto je odemčené, nepojízdné, motor je vylágrovaný, baterka slabá, radio už je dávno pryč a uvnitř to strašně smrdí". Nikdo Ti pak zámek nevylomí. Maximálně pak za stěračem najdeš lísteček ,,...takže ty kola už Ti taky vlastně byly celkem na h.o.v.n.o...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Stepicek - gratuluji, pěkné auto s dobrým výkonem a správnou poháněnou nápravou.Cévy - s tím lakem máš pravdu a také to nechápu, na spoustě hodně drahých aut jsem viděl mizerný lak, resp. "pomeranč", zejména na svislých plochách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Genialní nápad:D:Dmohl bych tam nechat nejakou deku a termosku s teplou kávou:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se