Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

autickari - poradte na zimu 245/45 R19, na stvorkolku. kriteria mam len dve: nizky hluk a dobry grip. (LS 600 hL)

historicky mam dobru skusenost s Matador (nerobia tento rozmer) a Michelin Pilot Alpin. Auto v zime nebude jazdit viac ako 180km/h, ale je tazke. Letne mam Pirelli runflaty 245/45R19 98Y ROSSO. Predchadzajuci majitel s tym v zime nejazdil tak som nic nezdedil, + skusenost s tymto rozmerom nemam ziadnu (predtym 17ky na 50ke profile, zadokolka).

Odesláno

Pirelky máš letní, co zkusit i zimní? Já kupoval před 14 dny Pirelli Winter Sottozero III devatenáctky (výroba 37. týden ´14), je to šepot květin.

Aĺe hlavně je to vítěz zářijového německého testu zimních devatenáctek. Předběhla soupeře ve všech ohledech, dokonce velmi těsně i Continentalky.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Ja uz leta jezdim Dunlop SP winter sport na vsechna auta v nemecku v mercedesu je kupuju za par eček ;)

Odesláno

Ja uz leta jezdim Dunlop SP winter sport na vsechna auta v nemecku v mercedesu je kupuju za par eček ;)

Ale už maj tři sezony vodjetý, ne?

Návštěvník Jagman
Odesláno

Ty co sou na 211 maj ted 4tou a furt fungujou ok pres zimu na zadokolce nic nenajezdim tak pujdou na jare nekomu jeste poslouzej.

A kupuju nove na moji slevu vychazej fakt na par ? navic furt verim vic gumam kupovanejm v nemec nez v CR :)

Odesláno

..tak jsem včera sehnal vysněnou e39ku.. :) je to sice 530dA..ale v NOS stavu najeto cca 170tis..první majitel..

..teď už jen sehnat M-Packet a pak M5ku a je to..ježiš co mě to připomíná.. :lol2:

..foto pouze ilustrativní..ještě je v IT.. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pár stovek eček ne?

Odesláno

Ještě že máme gúgla, který nám už po pár kliknutích prozradí že ceny za stejnou pneumatiku jsou u nás
(kupodivu) v průměru o 200 - 300 korun za kus levnější než v rakousku či německu, beru rozmezí prodejců

od nejlevnějších po nejdražší, takže od nulového rozdílu po tisícovku za sadu. Koukal jsem na Pirelli  235/65/17
pro suvčka, protože je to u mě aktuální téma :)

Odesláno

..tak jsem včera sehnal vysněnou e39ku.. :) je to sice 530dA..ale v NOS stavu najeto cca 170tis..první majitel..

..teď už jen sehnat M-Packet a pak M5ku a je to..ježiš co mě to připomíná.. :lol2:

..foto pouze ilustrativní..ještě je v IT.. :)

Tak velká gratulace, E39 miluju. :rolleyes:

Odesláno

Jak nemám rád autobazary a nikdy jsem tam ve výsledku nic nekoupil, tak jsem se byl včera podívat na jednoho Mini Coopera S. Bez ohlášení. Opticky ok, najeto údajně 60 tisíc. Požádal jsem o předvedení, nastartování a zkušební jízdu. Auto prý už delší dobu stojí. Takže vybitá baterka je v klidu, startovat se tomu moc nechtělo. Po nastartování to nebylo nic pěkného. Nepěkný zvuk, volnoběh chcípal. Po prvním lehkém protočení se chvilku kouřilo z turba (byla otevřená kapota). Po pár minutách se trošku probral k životu a nakonec už volnoběh držel, zvuk trochu jako diesel, ale netuším jak by měl znít. Při zkušební jízdě se tvářil ok, ale nemám srovnání. Byl to první, ve kterém jsem jel. Jenom mě zajímalo. To je fakt možné, aby auto, které má relativně málo najeto a mělo by být dejme tomu technicky ok, má po delší době stání venku takové problémy při startu?

btw Bedjo, krásná e39. Občas na tu moji bývalou 528i pořád vzpomínám. Bylo to skvělé auto :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...