matous Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 20ky na vzduchu , to je spravna volba Sent from my iPhone using Tapatalk
Jivl Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Naprostý souhlas, mám to také tak........ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 autickari - poradte na zimu 245/45 R19, na stvorkolku. kriteria mam len dve: nizky hluk a dobry grip. (LS 600 hL) historicky mam dobru skusenost s Matador (nerobia tento rozmer) a Michelin Pilot Alpin. Auto v zime nebude jazdit viac ako 180km/h, ale je tazke. Letne mam Pirelli runflaty 245/45R19 98Y ROSSO. Predchadzajuci majitel s tym v zime nejazdil tak som nic nezdedil, + skusenost s tymto rozmerom nemam ziadnu (predtym 17ky na 50ke profile, zadokolka).
Duke650 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Continental ContiWinterContact TS810S SSR* XL FRJe tichá a ani tady na Vysočině nemám problém s gripem
Josef01 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Přesně tyhle jsem kupoval před 14 dny již podruhé Continental ContiWinterContact TS810 S XL FR
instant Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 (upraveno) hm, vyzeraju dobre - su skladom, aj recenzie maju pozitivne. edit: dik za tipy Upraveno 26. října 2014 uživatelem instant
Krakonosh Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Pirelky máš letní, co zkusit i zimní? Já kupoval před 14 dny Pirelli Winter Sottozero III devatenáctky (výroba 37. týden ´14), je to šepot květin.Aĺe hlavně je to vítěz zářijového německého testu zimních devatenáctek. Předběhla soupeře ve všech ohledech, dokonce velmi těsně i Continentalky.
Návštěvník Jagman Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ja uz leta jezdim Dunlop SP winter sport na vsechna auta v nemecku v mercedesu je kupuju za par eček
CEGY Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ja uz leta jezdim Dunlop SP winter sport na vsechna auta v nemecku v mercedesu je kupuju za par eček Ale už maj tři sezony vodjetý, ne?
Návštěvník Jagman Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ty co sou na 211 maj ted 4tou a furt fungujou ok pres zimu na zadokolce nic nenajezdim tak pujdou na jare nekomu jeste poslouzej. A kupuju nove na moji slevu vychazej fakt na par ? navic furt verim vic gumam kupovanejm v nemec nez v CR
bedja Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 ..tak jsem včera sehnal vysněnou e39ku.. je to sice 530dA..ale v NOS stavu najeto cca 170tis..první majitel.. ..teď už jen sehnat M-Packet a pak M5ku a je to..ježiš co mě to připomíná.. ..foto pouze ilustrativní..ještě je v IT.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Ja uz leta jezdim Dunlop SP winter sport na vsechna auta v nemecku v mercedesu je kupuju za par eček Pár stovek eček ne?
bedja Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Nedrazdete me kua s tou 39kou ...těším se jak malé děcko..
tommas4 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Ještě že máme gúgla, který nám už po pár kliknutích prozradí že ceny za stejnou pneumatiku jsou u nás(kupodivu) v průměru o 200 - 300 korun za kus levnější než v rakousku či německu, beru rozmezí prodejcůod nejlevnějších po nejdražší, takže od nulového rozdílu po tisícovku za sadu. Koukal jsem na Pirelli 235/65/17pro suvčka, protože je to u mě aktuální téma
sibirnaya Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 ..těším se jak malé děcko.. proc dyzl vole?
T1000 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 ..tak jsem včera sehnal vysněnou e39ku.. je to sice 530dA..ale v NOS stavu najeto cca 170tis..první majitel.. ..teď už jen sehnat M-Packet a pak M5ku a je to..ježiš co mě to připomíná.. ..foto pouze ilustrativní..ještě je v IT.. Tak velká gratulace, E39 miluju.
adamo Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Jak nemám rád autobazary a nikdy jsem tam ve výsledku nic nekoupil, tak jsem se byl včera podívat na jednoho Mini Coopera S. Bez ohlášení. Opticky ok, najeto údajně 60 tisíc. Požádal jsem o předvedení, nastartování a zkušební jízdu. Auto prý už delší dobu stojí. Takže vybitá baterka je v klidu, startovat se tomu moc nechtělo. Po nastartování to nebylo nic pěkného. Nepěkný zvuk, volnoběh chcípal. Po prvním lehkém protočení se chvilku kouřilo z turba (byla otevřená kapota). Po pár minutách se trošku probral k životu a nakonec už volnoběh držel, zvuk trochu jako diesel, ale netuším jak by měl znít. Při zkušební jízdě se tvářil ok, ale nemám srovnání. Byl to první, ve kterém jsem jel. Jenom mě zajímalo. To je fakt možné, aby auto, které má relativně málo najeto a mělo by být dejme tomu technicky ok, má po delší době stání venku takové problémy při startu? btw Bedjo, krásná e39. Občas na tu moji bývalou 528i pořád vzpomínám. Bylo to skvělé auto :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se