Ajaj Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 vynikajici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Taková světlá. Kulajda? Já teď poprvé ochutnal pstřeň dubový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Vypadá to stejně hnusně jak dršťková, ale je to kotrč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Žluté šílenství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Ja dnes poprvý co tu žiji na houbách. Lesy nádherný ale jel jsem úplně naslepo. Po 2hodinách běhání docela tragédie, ale jsem spokojenej, protože po první hodině jsem měl v košíku jen jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Chlubírna, jedlý, ale samozřejmě zůstal v lese (není úplně vzácný ale častý není). Korálovec bukový. A ještě mladá plodnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Krásná houba, opravdu jak mořský korál! A je jen dobře, žes uplatnil metodu "chyť a pusť!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Ponechání některých druhů v přírodě je takovým řekl bych slušným chováním poučených houbařů zůstávají i další jako kotrč Němcův, choroš oříš apod., byť jsou jedlé. Možná se hecnu a vypravim se tam znova s foťákem, tyhle mobilovky stojí zaprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Jdu-li do lesa a hub je z mého pohledu (pro mou potřebu) zrovna dostatek, nechávám na místě malé plodnice i zcela běžných druhů hub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Ja nechavam v lese skoro vsechno co tam je. Ale tak nejak nedobrovolne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Na to jaka je to bida to celkem de: Les je plnej tlustejch vyzranejch zrzavejch slimaku, jeden pravak mel uprostred klobouku diru a byl z 90% vyzranej, v podstate z nej zustala jenom skorapka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 (upraveno) Dneska v byvalem voj. pasmu Ralsko pobliz Hamru na Jezere. Po 15ti minutach a 300m od auta pul kosiku hnedych klouzku. Pak zacaly vsechny ostatni (co beru) - pravaci, hriby smrkovy, kacenky, podborovaci, kozaci... vytazena zalozni igelitka, pak druha a po 2h ve 2 lidech radsi konec, zitra se asi pri cisteni / krajeni budu proklinat... ale radost je, ne ze ne. Upraveno 9. září 2021 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 neví někdo? .. našel jsem na kmenu břízy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Ale tak jo, roste to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 před 5 minutami, montemar napsal: neví někdo? .. našel jsem na kmenu břízy.. https://www.myko.cz/myko-atlas/Piptoporus-betulinus/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 díky.. skoro jsem si myslel, že to bude jedlý.. hezky voní, dobrá barva i konzistence.. ale děkuji moc. tak do houbové omáčky nepůjde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 (upraveno) Prej i některý nejedlý houby krásně voní a jsou chuťově vinikající, ale pak příjde průser. Upraveno 11. září 2021 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 (upraveno) Jsem cekal v Klanovickem lese po vikendu bidu a zmar, ale ono houby Upraveno 13. září 2021 uživatelem OndraPod preklepy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Super. Ja vcera dve hodiny v lese… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 To mas za to, ze sis nevzal poradnou kudlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se