Tom4 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Ale jo, koukni na ucháč čepcovitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Tome co hlíva? Jak se jí daří? Už sklízíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Zrovna dneska jsem prohlížel a nic. Bylo tady dost sucho cca od srpna, ani v lese není nic, nejspíš nebude byt jsem zaléval. I když, co já vím, prořezával jsem nějaký bordel a narazil na kočičky tak možná abych hledal smrže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Jojo. To já dneska na Jedovnicku na výletě taky našel kočičky, ale i přes to sucho jasem u silnice, co jí lemuje lipová alej našel trs hlivy. Sice jsem ji vzal, ale odrazuje mě ta silnice. Je to z Blanska do Jedovnice. Zítra to nafotím, a pichnu to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 (upraveno) Jen dodám fotky. Doufám, že je to hlíva. To abych tady nebyl za blba Upraveno 21. listopadu 2021 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Je to ústřičná, starší, proto jde do hněda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Kočičky v tomto čase - v září 2006 se příroda podobně pomátla, rozkvetl šípek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Je to ještě konzumovatelný? Vzhledem ke stáří a místu nálezu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Ale jo, nic tomu nebude. A od té doby co není olovnatý benzín tak si klidně někdy utrhnu jablko ze stromu u silnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Trochu to oživím. Rostou .... Dokonce i bukový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Tvl kde? Byl sem několikrát v lese a totální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Znamy co maj FB mi furt pisou ze lidi zas fotej plny stoly, kose, kufry a nevim co vsechno. Prej to roste uplne vsude. Ale je pravda ze jsem letos jeste nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 U nás v úrodném Polabí vůbec nic, bo sucho - les má pískové podloží. A kamarádi byli včera někde u Sázavy - v lese vlhko až mokro a taky nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Takhle na zahrádce jedné školky v Lanškrouně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Co to je? Hřib královský? Mně taky rostou na zahradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Černovice u Tábora a okolí v lese nic jen lišky. Sem tam křemenáč, ale se štěstím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Jeden obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Křivoklátsko v sobotu ani ň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Jedem na chalupu, jižní Plzeňsko, tak pevně doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Olomoucko sucho houby nic, jen rulíku dost A začínají ostružiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se