Tom4 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Nechtěla jíst houby . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Co to je za houbu? To není hlíva, ne? Já byl v lese dnes. U nás už nic neroste. Bylo tam pár mrtvých lišek nálevkovitých, ale klíšťata ještě jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Dneska asi naposled... Sbiram jen hribovite a klouzky, takze sezona pro me skoncila. Krome par "senioru" to dneska zachranilo cca 15 mladych klouzku hnedych. Nicmene klouzek a misti piscite lesy... pisek chroupam jeste ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Já bych tu houbu nahoře na hlívu klidně tipnul, bez pohledu na lupeny ale fakt jen tip. Pro potěchu oka, šafránka červenožlutá ve společnosti helmovek na pařezu, obojí nejedlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 před 17 hodinami, Tom4 napsal: Já bych tu houbu nahoře na hlívu klidně tipnul, bez pohledu na lupeny ale fakt jen tip. Pro potěchu oka, šafránka červenožlutá ve společnosti helmovek na pařezu, obojí nejedlé. tudle houbičku jsem zrovna včera v lese prohlížel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 K dotazu: já myslím, že to je hlíva. A popojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Závěr houbařské podzimní sezóny tradičně patří těmto Šmoulům Čirůvka fialová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 V 27. 11. 2022 v 13:28, Tom4 napsal: Závěr houbařské podzimní sezóny tradičně patří těmto Šmoulům Čirůvka fialová tak tu jsem asi ještě nikdy nepotkal pěkná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Houby s červenou gutací rozhodně nepotkávám často, a ve městě? Asi nejzajímavější úlovek letos až takhle na konec roku. Nejspíš Různoporka pleťová, protože na Lošákovec palčivý postrádám trny. Obojí jsou ale dost divný houby tak jako tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Velká krása a i kus štěstí, pane! A jen se potvrzuje, že houby nejsou pouze takové, co známe a sbíráme (klobouk + třeň.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 sežrat či ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Mrkni na nohy a jestli je to Penízovka sametonohá tak ta je poměrně chutná a dobrá. Roste na místě každý rok opakovaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 taky bych řekl penízovka, záleží na jakým dřevě, měl by to být listnáš a ne akát my na silvestra našli jidášovo ucho na bezinkých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 to bude ono, díky! ale nechal jsem ji tam, udělá třeba radost někomu jinému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 jsem si přivezl z vyjížďky na bicyklu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Letos první Houby, když nepočítám nějaké májovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Já letos zatím sbíral houby jen doma na zahradě a na dvorku, nejprv před asi třemi týdny smrže okolo starých jabloní a hrušní a teď hřiba modračku pod lískou. Prý by se neměl moc jíst, bo (prý) do sebe absorbuje arzén, i když kolem žádný není... Ale košík mi jich postupně vyroste na tom místě každý rok, tož je samosebou průběžně a podle chuti konzumuju. Zrovna dnes - vepřové na (čerstvých) houbách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Bylo mi to posláno ze Slovenska, od východu. Naleziště neurčeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Rostou lišky a hřiby a to v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se