Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Něják jsem na to nebral zřetel, ale koukám, že magické slůvko UP v prodejní sekci je stále častěji. Může mi prosím někdo vysvětlit, co to znamená? Protože pokud pouze vystrčení inzerátu do předních pozic, tak bych to asi začal trochu dusit. Je to dle mého trochu nefér vůči prodejcům, kteří dávájí časem různé slevy anebo výhody, tak aby daný předmět lépe prodali" A hlavně otvíráme inzeráty v předních pozicích, které se kolikrát i měsíce vůbec nezměnili" Co myslíte kluci a holky?

Odesláno (upraveno)

Ano, UP nebo BUMP se používá k tomu, aby inzerát "poskočil" na první stranu. Nemyslím, že by tu bylo takové množství inzerátů, aby to vadilo - ideální samozřejmě je, když to autor nepoužívá každé dvě hodiny, ale např. jednou týdně.

Upraveno uživatelem Dee
Odesláno

Něják jsem na to nebral zřetel, ale koukám, že magické slůvko UP v prodejní sekci je stále častěji. Může mi prosím někdo vysvětlit, co to znamená? Protože pokud pouze vystrčení inzerátu do předních pozic, tak bych to asi začal trochu dusit. Je to dle mého trochu nefér vůči prodejcům, kteří dávájí časem různé slevy anebo výhody, tak aby daný předmět lépe prodali" A hlavně otvíráme inzeráty v předních pozicích, které se kolikrát i měsíce vůbec nezměnili" Co myslíte kluci a holky?

Už se to tady resilo. Obcas proste nekdo upozorni na svou nabidku. Nevidim na tom nic spatneho.

Odesláno

Tak já se vždycky snažím nabídku dát výše nějakou změnou ceny, fotkou, nebo informací, ale vůbec nic nemám proti tomu, když někdo jenom upuje :punk: . Pokud mně ta nabídka zajímá, tak si ji aspoň znovu připomenu, pokud ne, tak to ani neotevřu a může být upována kolikrát chce..........

Odesláno

Up je v poho. Vaděj mi šaškárny typu "teď to na půl hodiny otevřu a pak to zase zavřu" Nedávno se takhle prodávaly nějaký certiny a teď ty arcadie..to je fakt trapný.

Odesláno (upraveno)

Nedávno se takhle prodávaly nějaký certiny a teď ty arcadie..to je fakt trapný.

Petrson, co prodava(l) Arkadie ma dost vtipny vlakno, to jo. Slevit behem prvniho dne prodeje z 9k na 7k5, budto nutne potrebuje penize, a nebo je to novackovske tapani pri prodeji (nakonec prodaval hned po padesatce). Kdyby tam inzerat par dni nechal, treba by se kupec nasel i za puvodni cenu...

Nevim, na kterem zahranicnim foru to funguje, ale maji velmi zajimave, ze prodejce muze upnout/bumpnout (*)(*) svuj inzerat maximalne jednou za den. To bych zavedl i tady, je to podle me rozumna regulace.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Ano, UP nebo BUMP se používá k tomu, aby inzerát "poskočil" na první stranu. Nemyslím, že by tu bylo takové množství inzerátů, aby to vadilo - ideální samozřejmě je, když to autor nepoužívá každé dvě hodiny, ale např. jednou týdně.

Up je v poho. Vaděj mi šaškárny typu "teď to na půl hodiny otevřu a pak to zase zavřu" Nedávno se takhle prodávaly nějaký certiny a teď ty arcadie..to je fakt trapný.

Cejtim to podobne.
Odesláno

Otázka na moderátory: není možné, aby inzeráty na hodinky, které se již prodaly a vlákno je zamčeno a tedy "neaktivní" automaticky skočily za inzeráty, které jsou "aktivní" ? Tím by v popředí ubylo zbytečných příspěvků a "up" by nebylo tak časté.

Odesláno

Jedine co me napada - slo by to manualne presouvat do dalsi podsekce - treba "Ukoncene prodeje" aby to slo pripadne dohledat, ale nebyl gulas v prodejni sekci.. Vytvoreni podsekce je ale zase na Kamilovi nebo Chronomagovi.

Odesláno

Spíše než přiblblé upování bych přivítal alespoň doplňování fotografiemi i kdyby to měly být třeba detaily. To přinese případnému zájemci víc než si přečíst UP  :suicide_anim:.

Odesláno

Na některých fórech kam chodím se to tak řeší, že po skončení prodeje to moderátor přesune z Prodej do sekce Prodané. Ale myslím si, že by to zbytečně vytěžovalo mody a navíc, kdyby se tady každej držel striktně pravidla, že skončený prodej se ZAMYKÁ, tak by problém nebyl. Zamčené vlákno se totiž pozná snadno i zvenku.

Odesláno

Petrson, co prodava(l) Arkadie ma dost vtipny vlakno, to jo. Slevit behem prvniho dne prodeje z 9k na 7k5, budto nutne potrebuje penize, a nebo je to novackovske tapani pri prodeji (nakonec prodaval hned po padesatce). Kdyby tam inzerat par dni nechal, treba by se kupec nasel i za puvodni cenu...

Nevim, na kterem zahranicnim foru to funguje, ale maji velmi zajimave, ze prodejce muze upnout/bumpnout (*)(*) svuj inzerat maximalne jednou za den. To bych zavedl i tady, je to podle me rozumna regulace.

to za kolko ich preda je snad jeho osobna vec.. nech ich da aj zadarmo, co nas po tom

limitovany pocet bumpov funguje dobre, ale nemyslim ze forum velkosti chronomagu to aktualne potrebuje. nikto to nejako nezneuziva a ze sa niekto snazi predat hodinky, na tom nic zle nevidim

Odesláno

No, tak vám nevím chlapi, ale ještě cenzurovat tohle..?!

BUMPujte/UPujte s rozumem a hlavně zamykejte vlákna v případě neaktuálnosti.

Pak je to evidentní. I když Jarkův nápad je také fajn.

Ale týdenní/denní limity na posouvání postů? To už je snad moc, ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...