Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

o kovové ručce na jezevce taky uvažuju, ale nenašel jsem optimální tvar, ten klasickej podle mě bude klouzat a toto mi přijde divný... ale kombo parádní... žiletky a krém spotřebuješ a koupíš jiný :) :D

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Nivea zatím netuším,dostal jsem ji grátis.

Jinak jsem chtěl původně strojek Vision,ale už je přestal Solingen vyrábět,prý se nějak často kazí.

Dal jsem na doporučení,přiobjednal ještě Solingen mýdlo,mátové.

Výsledek je famozní,holil jsem se opatrně,nespěchal-nikde ani ranka,kamenec naprosto zbytečný.Citlivost strojku na 3 ,tzn. prostředek.

Potvrzuji,že hladkost a jemnost je opravdu o dva řády jinde,než když jsem se holil Gillette Power strojkem.

edit-štětka v ruce neklouže,mám střední pracky,takže mi sedne perfektně do ruky,nevybíral jsem naslepo,ale šel jsem si ten matroš nejprve osahat.To samé strojek,díky vybrání na ručce se ten úchop nechá hezky přizpůsobit.Holím se ve vaně,takže jsem byl celej mátovej.  :mobile:

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři

Tak mi na krku, schovaná v třídenním strništi, vyrašila nějaká vyrážka nebo co to bylo. Kteréžto jsem si všiml, až když jsem ji před pár hodinami oholil - čímž chci říct, že materiálu na testování bylo dostatek. Použil jsem Bertův postup, tj, prvně kolínskou (mám nějakou od Avonu, plnou alkoholu) a pak kamenec. Zdá se mi, že krvácení to zastavilo mnohem rychleji, vytvořilo to rychle nikterak děsivé strupy a obecně mi to vcelku dobře zachovalo lidskou podobu. Ještě uvidím příště, ale řekl bych, že výsledky jsou už teď docela slibné  :D

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pánové, dostal jsem jednu retro břitvu (s výměnitelnými břity), ale řeším, jak to nabrousit, aby to zase po letech začalo holit. Něco málo jsem tu už vyčetl, resp. koženej řemen. Používal bych ji jen příležitostně, ale i tak bych rád, aby fungovala. Dáte mi nějaké rady?

Ale je to respekt, dát si něco takového ke krku...

Odkaz ke komentáři

Já si asi za 700 koupil tohle:

http://cz.remington-europe.com/men/grooming/beard-trimmers/contour-mb4030.html

Sice to neoholí do hladka, ale nepotřebuju pěnu, nepotřebuju ani vodu, alkohol neřeším. Navíc mě po 15 letech holení nečervená obličej a nemůžu se říznout.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...