Lion Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 lze i používat místo antiperspirantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Udělal jsem si také radost. Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 (upraveno) o kovové ručce na jezevce taky uvažuju, ale nenašel jsem optimální tvar, ten klasickej podle mě bude klouzat a toto mi přijde divný... ale kombo parádní... žiletky a krém spotřebuješ a koupíš jiný Upraveno 26. června 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 ten futur je parádní, ale ta Nivea je celkem sajrajt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Skvělá náhoda. Včera večer jsem si Futur (samozřejmě kvůli stavitelnosti) také objednal. Už se těším. Jinak hopa26 - parádní set. Blahopřeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 (upraveno) No Nivea zatím netuším,dostal jsem ji grátis.Jinak jsem chtěl původně strojek Vision,ale už je přestal Solingen vyrábět,prý se nějak často kazí.Dal jsem na doporučení,přiobjednal ještě Solingen mýdlo,mátové.Výsledek je famozní,holil jsem se opatrně,nespěchal-nikde ani ranka,kamenec naprosto zbytečný.Citlivost strojku na 3 ,tzn. prostředek.Potvrzuji,že hladkost a jemnost je opravdu o dva řády jinde,než když jsem se holil Gillette Power strojkem. edit-štětka v ruce neklouže,mám střední pracky,takže mi sedne perfektně do ruky,nevybíral jsem naslepo,ale šel jsem si ten matroš nejprve osahat.To samé strojek,díky vybrání na ručce se ten úchop nechá hezky přizpůsobit.Holím se ve vaně,takže jsem byl celej mátovej. Upraveno 26. června 2014 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Tak mi na krku, schovaná v třídenním strništi, vyrašila nějaká vyrážka nebo co to bylo. Kteréžto jsem si všiml, až když jsem ji před pár hodinami oholil - čímž chci říct, že materiálu na testování bylo dostatek. Použil jsem Bertův postup, tj, prvně kolínskou (mám nějakou od Avonu, plnou alkoholu) a pak kamenec. Zdá se mi, že krvácení to zastavilo mnohem rychleji, vytvořilo to rychle nikterak děsivé strupy a obecně mi to vcelku dobře zachovalo lidskou podobu. Ještě uvidím příště, ale řekl bych, že výsledky jsou už teď docela slibné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Právě mi přišla nová štětka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Ta vypadá moc dobře. A firmu ještě vede starý Homer anebo to už převzal Bart? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Pánové, dostal jsem jednu retro břitvu (s výměnitelnými břity), ale řeším, jak to nabrousit, aby to zase po letech začalo holit. Něco málo jsem tu už vyčetl, resp. koženej řemen. Používal bych ji jen příležitostně, ale i tak bych rád, aby fungovala. Dáte mi nějaké rady? Ale je to respekt, dát si něco takového ke krku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Na foru břitva je několik mágů,kteří poradí a dokonce je i renovují,podíval bych se tam...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Viz hopa26 - pošli to PetroviS. http://forum.britva.cz/viewtopic.php?f=53&t=350 Mnoho štěstí při holení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Pokud to má vyměnitelné břity, tak se to taky musí brousit? Já myslel, že se jen vymění břit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Já si asi za 700 koupil tohle: http://cz.remington-europe.com/men/grooming/beard-trimmers/contour-mb4030.html Sice to neoholí do hladka, ale nepotřebuju pěnu, nepotřebuju ani vodu, alkohol neřeším. Navíc mě po 15 letech holení nečervená obličej a nemůžu se říznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 to wanderer-můžeš sem dát prosím fotku břitvy s vyměnitelnými břity?asi mám nedostatky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Jestli jsem to dobře pochopil, tak je to tahle:Dávají se do toho půlky žiletek. Používá se to v holičství kvůli hygieně, aby se zamezilo možnosti přenosu infekce při pořezání apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 myslel jsem si to ,toto totiž není břitva v pravém slova smyslu ale tz. SHAWETA na půlky žiletek,pokud je to stejné ,jak na obr.od liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Vypadá to takhle. Made in USA. Myslím, že k tomu chybí ještě jeden rezervní břit (dle volné kapsičky v pouzdru). Zkusím toho zmiňovaného Petra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Tak tam asi opravdu bude patřit toto: http://www.upravse.cz/vyrobek/ziletky-na-holeni-derby-profesyonel http://www.ebay.com/itm/Derby-Professional-Single-Edge-Half-Razor-Blades-for-Cutthroat-Razor-Pack-of-100-/371104801021?pt=US_Shaving_Hair_Removal&hash=item566791e0fd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Ale tam nepatří žiletky, to co je hrana, je už samotný břit... je vidět nasazený i na tom zařezávači vlasů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se