Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak včera dorazilo doplnění ubývajících zásob.

Kupoval jsem na http://gentlemanstore.cz/ , obchod musím pochválit a doporučit za ochotu a vstřícnost. Sleva 10% za první nákup taky potěší.

Chtěl jsem přidat nějakou fotku, ale měl jsem to na flashce, která se právě zřejmě pos*ala :frusty:

Odesláno

Tyjo tak já jsem se asi nachytal... :-) Pln dojmů z tohoto vlákna jsem si objednal mejdlo a balzám od Taylor z old bond strýt a jsem z toho nějakej rozpačitej. Provedení papírových krabiček mě trošku zarazilo, kvalita tisku taková... trochu jak obal od vonnejch tyčinek z Nepálu. Nápis sandalwood už budil vážný podezření, sandal, to je jako sandály... No a pak jsem to otevřel, a hotovo... Páchne to přesně jak takový ty divný obchody s indickou veteší, co v nich nakupujou zrůdy v batikovanejch tričkách, divnejch brejlích a ohavnejch vlasech...

Tak nevím jestli to není fejk... Nebo nějaká verze Taylor pro bejvalý anglický kolonie, která se omylem dostala na náš trh.

Odesláno

Mám dva krémy na holení od TSB sandalwood a limetku. Sandalwood má úplně jinou konzistenci, bílou, vláčnou, našlehanou... Limetka je zažloutlá, tvrdá, skoro drobivá. Tak nějak jogurt vs. tvaroh. Takže se přikláním k tomu, že co kus to originál. I když třeba je to normální i jinde

Odesláno

Nevím, jestli to patří do vlákna "Čím se holíte", ale vlákno "Co když se neholíte" jsem nenašel... :)

Totiž holit každej den mě moc neba, tak bych si i nechal narůst trochu vousy, ať vypadám jak chlap, žejo. Ale problém je v tom, že po pár dnech to začne hrozně svědit, dělaj se pupínky a je to nepříjemný. Vytušil jsem, že ta kůže/fousy by se měly nějak ošetřovat, aby se to hydratovalo, změkčovalo etc., problém ale je, že vůbec netušim čim.

Nemáte někdo nějakej tip na balzám "Bez holení"? :)

Odesláno (upraveno)

Tohle by mohlo pomoct:

www.upravse.cz/vyrobek/balzam-na-vousy-mr-bear-family-citrus

Eshop je overeny a duveryhodny.

Upraveno uživatelem ondra.palas
Odesláno

Zkusil bych tohle http://www.parfums.cz/avene/men-lokalni-pece-pro-muze/?gclid=CjwKEAjwhqShBRDS95LciqqaonISJADj1rgaMATzJ0Zu_cdLnTGUVR3megA3U5dr7XhdxYWFAmvHbxoChafw_wcB

S kosmetikou Avene mam jen nejlepší zkušenosti, je sice dražší a k sehnání spíš v lékárnách, ale za to mi tam umí poradit, ale předěvším mě to funguje a to je to hlavní.

Odesláno (upraveno)

Emefe, to po nějaké době přejde. Musíš vydržet pár dní a pak to svědit přestane.

Upraveno uživatelem Mari
Odesláno
  V 29. 9. 2014 v 15:26, Kat251 napsal:

Taktéž jsem objevil a rozhodl se vyzkoušet....v nejbližší době...Jen nevím, jestli se tam nebude potřeba objednávat, to mě teda moc nebaví...máš už nějakou zkušenost ?

Odesláno
  V 29. 9. 2014 v 18:31, M10 napsal:

Taktéž jsem objevil a rozhodl se vyzkoušet....v nejbližší době...Jen nevím, jestli se tam nebude potřeba objednávat, to mě teda moc nebaví...máš už nějakou zkušenost ?

Hele objednaný jsem byl a bylo to fajn, měl jsem i střih a holení s pivem pak whiskey pohoda... Jsem to dostal a fakt pecka...

• po měsíci...
Odesláno

Kluci má tu někdo zkušenost s klasickou břitvou
. Již dlouho mě to láká ale nemám na to nějak ko*le  :mummy:  
Viděl bych to tak na jednu zkoušku a pak přinejlepším 14 denní krevní transfuzi :0D 

Jinak tedy momentálně rotující 3 břit , Na to mí splašený seno, co roste sem tam úplně ideální... jiný klasický stroje mi to nepoberou.

post-35752-0-51106400-1414617082_thumb.jpg

post-35752-0-68004100-1414617254_thumb.jpg

Odesláno

Je možnost to zkusit tou kadeřnickou na žiletky, stojí pár peněz... Ale možná člověk získá blbý návyky... Chce to jít na to pomalu... A dá se to i ovlivnit délkou břitvy... ale asi bych šel zrovna na břitva forum...

Odesláno

Leclerc: Skvělý :0D prej do pár týdnů ... mnooo jestli se k tomu odhodlám, tak dle tvých slov ještě raději projdu kursem šití :0D...

Lion: tak nevím ono je jedno, zda-li si přetnu tepnu žílu kadeřnickou nebo už něčím pořádným :D 

Ale asi něco objednám ... 

Odesláno (upraveno)

Do tý kadeřnický se dávají poloviční žiletky, dle mě tam nebudou takový zranění jako u břitvy... Každopádně minimálně o té délce čepele bych se asi poradil

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Vůbec ! Na Shavettu zapomeň. To je potvora. Oproti skutečné břitvě je moc lehká a má kousavé ostří. Naprosto nevhodná pro začátek. Víc trestá chyby. Dobré je si přečíst třeba forum britva.cz nebo zkouknout pár videí na youtube. Největší problém břitvy je, že na to, aby si ji člověk vyzkoušel, potřebuje ji mít ostrou. Což jsou náklady a čas a třeba si nemusíte sednout.

Odesláno

Taky jsem pokročil. Táta mi našel holení po pradědovi. Břitvy jsou tam dvě, i ten koženej obtahovák. Zatím jsem neměl odvahu to vyzkoušet.

Kdyby někdo chtěl druhoválečnou shavettu z USA, tak mi leží doma.

Návštěvník cecil
Odesláno

Pirx:Taylor of Bond street má jeden super krém a už mám i druhou pixly a to Jermyn street.Ten voní nádherně a luxusně pění.Vůně sandálů mi nešla osobně taky moc pod nos,mněl jsem vzorek.Ale Jermyn str.,je fakt super a opravdu připomíná stará holičství jak se o něm píše.

Odesláno

Ja som sa isty cas britvou holil, namotal som na to aj brata a v zasade nic na tom nie je, obom nam to aj bez skusenosti slo celkom dobre. Zakladom uspechu u zaciatocnika je ozaj ostra britva, takze bud nova, alebo nabrusena niekym, kto vedel co robi. Moj problem s britvou je, ze ju nedokazem sam poriadne nabrusit, obtahovat ano, ale brusit nie, takze ked sa zatupila, tak som na nu zanevrel... kupil som si po bazaroch aj dalsie tri britvy, ako ze sa to naucim brusit, ale neide mi to, som proste lama :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...