Tondaa73 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Aha....já se vosku bál...tak děkuji za tip..
Muffik Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Tenhle malý vídeňský krámek jsem znal zvenčí už pár let, ale teprve nyní jsem měl důvod ho navštívit. Je to tam jak v holícím ráji Později jsem si říkal, že jsem měl pořídít víc fotek, chybí třeba krásná vitrína se strojkama a břitvama, ale zase jsem nechtěl vypadat jak buran, který neviděl holící strojek. Možnost ososbně otestovat různý kolínský je k nezaplacení. Já se držel dost zpátky a pořídíl zatím tohle:
Wanderer Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Kde to je? Až pojedu do CK hlavního města...
Muffik Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 (upraveno) Je to buď Mahlerstrasse nebo Walfischgasse, teď nevím přesně. (Btw. nechápu, že Vídeň není zmapovaná Google StreetView, když u nás je tam i kde jaká vesnice.) Upraveno 23. února 2015 uživatelem Muffik
Marcus Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Tenhle malý vídeňský krámek jsem znal zvenčí už pár let, ale teprve nyní jsem měl důvod ho navštívit. Je to tam jak v holícím ráji Později jsem si říkal, že jsem měl pořídít víc fotek, chybí třeba krásná vitrína se strojkama a břitvama, ale zase jsem nechtěl vypadat jak buran, který neviděl holící strojek. Možnost ososbně otestovat různý kolínský je k nezaplacení. Já se držel dost zpátky a pořídíl zatím tohle: To je fakt moc povedený krámek. Díky za hezké fotky. Takže další štace při návštěvě Vídně. Aspoň to nebudou jen hodinky a zase hodinky. Ale kdo to má všechno stíhat?
Koza_c Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Rucne vazana hol. Stetka SIMPSONSMohu doprucit.
Pavlucha Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Tak jsem pod vlivem místních borců upgradoval na zážitkově-adrenalinový holení Mám jen dotaz - pochopil jsem správně, že nemá smysl používat krémy a gely PŘED HOLENÍM a raději držku pořádně napařit?
ggrand Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Když používám Proraso, tak mám k tomu i to mazání před holením a je to s tím lepší než bez. Ale třeba u lepších mýdel nemám tuto potřebu, ty jsou dobré samy od sebe.
Pavlucha Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Prověřeno , stačí lepší mejdlo a trocha času Díky
Návštěvník Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 tak mi došlo z Turecka mejdlo Arko. skvělá pěna a taková old school vůně Savon de Marseille. A protože mě to nadchlo, tak zcela ve svém stylu naskakovat do všech možných kravin jsem se rozhodl přestat se chvíli holit , páč letím na pár dní do Istanbulu a tam se nechám voholit od nějakýho Turka břitvou. Dodám pak reference
maama Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 tak mi došlo z Turecka mejdlo Arko. skvělá pěna a taková old school vůně Savon de Marseille. A protože mě to nadchlo, tak zcela ve svém stylu naskakovat do všech možných kravin jsem se rozhodl přestat se chvíli holit , páč letím na pár dní do Istanbulu a tam se nechám voholit od nějakýho Turka břitvou. Dodám pak reference arko-rs_01.jpgto mi něco připomíná. akorát bych se tím neholil.
Bob Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Vcera mydlo Dusy od Berta + ziletky Feather + Muhle R89 + stetka Muhle a super oholeni, akorat jsem na konci vymekl a misto kolinsky jsem pouzil po holeni YSL after shave, pocet riznuti 0, bylo to moje 4 holeni ziletkama
Klotzman Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 A nějaký kabrňák s břitvou tu není? Já s tím koketuju už asi 2 roky, ale nakonec vždycky zvítězí lenost a obyčejný hrábě.
Wagoneer Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Zjišťuji, že tohle fórum je trochu záludné...:-)Po přečtení tohoto vlákna jsem při cestě do Olomouce neodolal a zakoupil první sadu na pokusy. Což se hodilo, dnes jsem vstal po třech dnech z chřipkové postele a jinak než žiletkou to nešlo. Přesto ani kapka krve nazmar !
Marcus Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 tak mi došlo z Turecka mejdlo Arko. skvělá pěna a taková old school vůně Savon de Marseille. A protože mě to nadchlo, tak zcela ve svém stylu naskakovat do všech možných kravin jsem se rozhodl přestat se chvíli holit , páč letím na pár dní do Istanbulu a tam se nechám voholit od nějakýho Turka břitvou. Dodám pak reference arko-rs_01.jpgZrovna mi dochází moje oblíbené mýdlo na holení Mühle Sea Buckthorn, které je momentálně na upravse.cz vyprodané. Docela mě láká vyzkoušet to turecké. A mají ho skladem za 59 Kč. Jen takový zvědavý dotaz na závěr. To se vyplatí si to nechat poslat z Turecka?
Návštěvník Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Zrovna mi dochází moje oblíbené mýdlo na holení Mühle Sea Buckthorn, které je momentálně na upravse.cz vyprodané. Docela mě láká vyzkoušet to turecké. A mají ho skladem za 59 Kč. Jen takový zvědavý dotaz na závěr. To se vyplatí si to nechat poslat z Turecka? ebay, free shipping, paypal, 1 minuta práce cena okolo sedmi pětek
Koza_c Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Husta bruska Ziletek. .Zjišťuji, že tohle fórum je trochu záludné...:-)Po přečtení tohoto vlákna jsem při cestě do Olomouce neodolal a zakoupil první sadu na pokusy. Což se hodilo, dnes jsem vstal po třech dnech z chřipkové postele a jinak než žiletkou to nešlo. Přesto ani kapka krve nazmar !
Wagoneer Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Koza_c : jj, krásná prvorepubliková práce firmy "Rychlík". Mám po dědovi, fascinuje mne, jak si po každém přetažení otočí žiletku. Ještě mám někde strojek na holení ve stříbře po předcích, ale nemůžu ho najít..
Marcus Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 ebay, free shipping, paypal, 1 minuta práce cena okolo sedmi pětekDíky.Nakonec jsem to objednal na upravse.cz, protože mi dochází i žiletky, tak jsem k tomu přihodil jedny Feather. Do pátku by to mělo být doma.
Vlcak Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 A nějaký kabrňák s břitvou tu není? Já s tím koketuju už asi 2 roky, ale nakonec vždycky zvítězí lenost a obyčejný hrábě. Viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31324-%C4%8D%C3%ADm-se-hol%C3%ADte/page-34&do=findComment&comment=1342131 nebo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31324-%C4%8D%C3%ADm-se-hol%C3%ADte/page-35&do=findComment&comment=1342938Pokud tě to ale láká, tak spíše zavítej na fórum na stránkách břitva.cz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se