kratas Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 no tak asi jo, já se holíval těma vícebřitejma nesmyslama co vydržely chvíli a drahý jsou jak kráva. Tak jsem přešel na elektriku a prostě nelituju, že existujou nějaký bagry a obyčejný žiletky jsem ani nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Dobry, tak jsi nam to vysvětlit a uz nas nech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Popravdě, pokud někomu vyhovuje elektrika/vícebřit/kudla, nevidím důvod někoho přesvědčovat o něčem jiném. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Tady je to sama sekta:-)))))))) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Elektrické strojky mám dva: Braun a Philips. Chtěl jsem je používat hlavně na cestách, připadalo mi to skladnější. Zkoušel jsem to mockrát, ale nešlo to. Připadal jsem si vždycky špatně oholený a odřený, místy do ruda. Asi na to nemám ksicht, už jsem to vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Přesně tak. Já jsem dostal před pár lety s velkou slávou Brauna. Krásnej byl (bez ironie). Spousta kontrolek, tlačítek, displej....no byl to lunapark. I s tou čistící stanicí. Oholil jsem se s ním asi 3x. Když jsem neměl žiletky. A hlavně krk jsem měl rozsekanej na maděru. Ikdyž ono je to asi o zvyku. Mně by chybělo to zvonění vousů o ostří . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 U těch dvou značek je výrazný rozdíl v technologii: Braun = planžeta, Philips = frézka. A pak je samozřejmě rozdíl i v kvalitě/detailech u jednotlivých modelů.Každému může vyhovovat jiná technologie (a někdo preferuje mokrou cestu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Používal jsem nejvyšší model od Philips 1150 a krk jsem měl dodřeny jak od struhadla. Kdyby se mi nestupily frézky a nenašel tuhle diskuzi, tak se tím holím dál. A jsem rád, že se holím bagrem a někdy i břitvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Dnes jsem pořídil základní strojek Lord Moje dojmy: Srovnání mám pouze s plastovým Wilkinsonem, kterým se holím asi dva roky. Lord má agresivnější sklon žiletky, hladšeji tedy oholí, ale je víc šancí pro pořezání xichtu. Dále má hodně úzké držadlo a hůře se mi drží. Má menší hlavu, takže na kontury a hlavně pod nosem a kolem rtů se mi s ním holí o poznání lépe. Zpracování odpovídá ceně, preciznost nikde, ale funkčnost 100%. Začátečníkům nebo jako rezervní na chatu bych ho s klidem doporučil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Byl jsem obdařen přírodní kosmetikou na holení a nemůžu si stěžovat. Je to docela příjemná změna. Místo pěny na sebe patlám krém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Byl jsem obdařen přírodní kosmetikou na holení a nemůžu si stěžovat. Je to docela příjemná změna. Místo pěny na sebe patlám krém... Jakože z toho"Rasiercreme" nenamícháš pěnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Byl jsem obdařen přírodní kosmetikou na holení a nemůžu si stěžovat. Je to docela příjemná změna. Místo pěny na sebe patlám krém...Tento balzám mám taky v zásobě. Jak vypatlám starý, vrhnu se na tento... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Vubec nic nenamicham, jenom rozpatlam rovnou z tuby po tvari (zprvu to vypada jako krem). Nasledne se vytvori jenom takova lehka pena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) Vubec nic nenamicham, jenom rozpatlam rovnou z tuby po tvari (zprvu to vypada jako krem). Nasledne se vytvori jenom takova lehka pena. To musíš mít hroznou spotřebu ne? Já to dělám tedy takto: Upraveno 28. března 2016 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Covece, diky za tip. Netusil jsem, ze pastu lze timto zpusobem rozmichat. Ja na svou hubu pouzil pasty jako bych nalozil dve davky zubni pasty na kartacek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Byl jsem obdařen přírodní kosmetikou na holení a nemůžu si stěžovat. Je to docela příjemná změna. Místo pěny na sebe patlám krém...Co říkáš na tu vodu po holení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 je to balzám. Vodu po holení nemám. Nicméně i po tom balzámu je teď večer tvář pořád v pohodě - žádně žmolky nebo suchá pleť a jiné diskomfortní příznaky...a bez podráždění (divný, že mi tohle nevadí tady psát... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 No jo, díky za info, já jsem se na to podíval jen letmo a přehlédnul jsem to. Vůně je v pohodě? Ta voda po holení mi příjde šílená, musel jsem si dlouho zvykat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Vůně mi nijak nevadí, ba naopak... taková neutrální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se