Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

no tak asi jo, já se holíval těma vícebřitejma nesmyslama co vydržely chvíli a drahý jsou jak kráva. Tak jsem přešel na elektriku a prostě nelituju, že existujou nějaký bagry a obyčejný žiletky jsem ani nevěděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Elektrické strojky mám dva: Braun a Philips. Chtěl jsem je používat hlavně na cestách, připadalo mi to skladnější. Zkoušel jsem to mockrát, ale nešlo to. Připadal jsem si vždycky špatně oholený a odřený, místy do ruda. Asi na to nemám ksicht, už jsem to vzdal.  

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Já jsem dostal před pár lety s velkou slávou Brauna. Krásnej byl (bez ironie). Spousta kontrolek, tlačítek, displej....no byl to lunapark. I s tou čistící stanicí. Oholil jsem se s ním asi 3x. Když jsem neměl žiletky. A hlavně krk jsem měl rozsekanej na maděru. Ikdyž ono je to asi o zvyku. Mně by chybělo to zvonění vousů o ostří :)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem pořídil základní strojek Lord

6.jpeg

Moje dojmy: Srovnání mám pouze s plastovým Wilkinsonem, kterým se holím asi dva roky. Lord má agresivnější sklon žiletky, hladšeji tedy oholí, ale je víc šancí pro pořezání xichtu. Dále má hodně úzké držadlo a hůře se mi drží. Má menší hlavu, takže na kontury a hlavně pod nosem a kolem rtů se mi s ním holí o poznání lépe. Zpracování odpovídá ceně, preciznost nikde, ale funkčnost 100%. Začátečníkům nebo jako rezervní na chatu bych ho s klidem doporučil.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Vubec nic nenamicham, jenom rozpatlam rovnou z tuby po tvari (zprvu to vypada jako krem). Nasledne se vytvori jenom takova lehka pena.

To musíš mít hroznou spotřebu ne? Já to dělám tedy takto:

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...