Maxel Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Zatim nic. Resp. měl jsem otevřenou objednávku na Aliex a našel tam něco, co vypadá jak ten OneBlade. Solidní hodnocení, aji od čechů, za dvacet doláčů nekup to, tak sem to přihodil k ostatním chujovinám a jsem zvědav, co dojde. Jinak ale asi vezmu stejnou řadu Remington, co mi 5 let dobře sloužila - vlastně mu nemam co vytknout, tak proč řešit jinde (mě zas poňouknul YPO). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Dnes jsem poprve nabijel. .Prestal mi fungovat profi strojek Moser který jsem kupoval cca okolo 5tis. a dlouho jsem řešil ktery vybrat.Totální komfort úplně na vse a kdekoliv je tento Philips viz. foto.Nabil jsem ho při koupi 22.7.2018 a od te doby do dnes se s nim každý pátek furt na to jedno nabití holim cca 15-20min. jakoze na strniste a asi 3x strihal vlasy.Mohu ti jej na 100% doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Loni mi odešel Remington, už druhý, byl jsem s nimi spokojený (resp. neodešel, jen po cca 4 letech to takřka vzdal akumulátor) nicméně jsem změnil značku a poříidl tohohle Phillipse a jsem s ním naprosto spokojen..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Opráším tohle zanedbaný téma. Docházejí mi Perma Sharp se kterejma jsem celkem kamarád a asi si je objednám zas. Narazil jsem nicméně na pozitivní hodnocení Derby Premium Double Edge ( https://www.luxusni-holeni.cz/detail/derby/undefined/derby-premium-double-edge/ ), tak se chci optat, zda má smysl je zkoušet. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Derby jsou v pohodě, ale za mě jsou nejlepší Feather. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Derby občas trpí otřepem. Pokud budeš mít takovou várku, stačí jemné protažení přes korek. Feather samozřejmě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Jednou jsem si vzal feather na zkoušku a to bylo naposled, kdy jsem hledal - vydrží dlouho, není potřeba korkovat, je to ostré - prostě spokojenost maximální a shodou okolnosti jsem je bral také u pana Byrtuse.Vyplatí se to balení po 10 ks, jedná se o stejné ziletky akorát balení není určené pro export Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 (upraveno) Co se týče Feather, tak samozřejmě znám, ale .... V novějších strojcích super, ale jelikož jsem nenapravitelně sentimentální, používám převážně cca 50 let starej Gillette po otci. No a s ním si z někýho důvodu ty Feather příliš nerozumí, naopak Perma Sharp jsou v pohodě. No a ty černý Derby jsem chtěl jen zkusit, tak jich asi pár ze zvědavosti objednám. Upraveno 25. března 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 no mě zase perma nevyhovujou, nejlepší mi do strojku sedí derby ale je pravda že korkuju. a taky jsem byl hodně spokojený s klasickou zelenou astrou, ale je to podle vousů a strojku, celkem věda najít správnou kombinaci. doporučuji forum britva.cz a mne nejostřejší žiletka vydrží max. 5 oholení bo mámnnějaký roxorový fousy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 no mě zase perma nevyhovujou, nejlepší mi do strojku sedí derby ale je pravda že korkuju. a taky jsem byl hodně spokojený s klasickou zelenou astrou, ale je to podle vousů a strojku, celkem věda najít správnou kombinaci. doporučuji forum britva.cz a mne nejostřejší žiletka vydrží max. 5 oholení bo mámnnějaký roxorový fousy Jj tomu rozumím, však jsem psal, že jedny žilteky jsou lepší s jedním strojkem a jiný zase s tím druhým :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 no mě zase perma nevyhovujou, nejlepší mi do strojku sedí derby ale je pravda že korkuju. a taky jsem byl hodně spokojený s klasickou zelenou astrou, ale je to podle vousů a strojku, celkem věda najít správnou kombinaci. doporučuji forum britva.cz a mne nejostřejší žiletka vydrží max. 5 oholení bo mámnnějaký roxorový fousyMně taky vydrží moderní žiletky max. 5 oholení. Pouze vintage jako jsou Wilkies Light Brigade nebo Personna 74 Tungsten vydrží 10-12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Máte tu někdo zkušenost s Mühle R41? Je opravdu tak agresivní?Momentálně používám Kent KDSR3 a řekl jsem si, že bych ten strojek od mlynářů zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Muhle R41 mám. Bacha, jsou 2 verze. 2011 a 2013. 2011 verze už není běžně dostupná, ale to je ten "stahovač kůže" . Pak i v Muhle uznali, že co je moc, je příliš a podstatně ji zkrotili. 2013 mám rád, ale já preferuji více agresivní strojky. Jestli nemáš alespoň nějaké zkušenosti, zbytečně neriskuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Když před lety vyšla první R41, bylo to maso. Dnešní verze už jsou dost zcivilizované,ale pořád jsou agresivní dost. I s Feather dost tahá vousy(když je mám třeba staré týden a dýl). Mám ho sváteční holení, aby byla změna. Normálně funguju s Merkurem 37C a Muehle R89. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Díky za info, bagrem se holím asi 5 let, takže ho vyzkouším a hlavu si snad neuříznu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Ale prd, nemaj strach, nicim inym nez R41 sa uz roky neholim. Kazdy iny strojcek mi pride ze poriadne neberie. Ad Feather - su 2 verzie, rozlisene farebne (par stran dozadu najdes) - jedna z nich prudky podpriemer, vydrzi mi snad 2 holenia. Druha ok. Ale Perma sharp mi vyhovuje podstatne viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Já ty žluté Feathery používám snad dva roky a ok... Mam 100 ks balení, aj sem tu pouštěl pár členům balíček na zkoušku a nikdo si nestěžoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 41 mam tiez, verziu neviem, ale mam ho uz dlho tak pocitam ze tu starsiu a na moje fuzy je to zbytocne agresivne,... ma to mozno trochu zmysel ked sa clovek fakt neoholi trebars mesiac a potrebuje rychlo a bez namahy prepnut z rezimu bezdomovec do rezimu detska prdelka. Ale treba si davat pozor no,.... na take to bezne holenie je to zbytocne a povedal by som az nebezpecne lebo staci trochu nepozornosti a oholi to lahko aj to co nchces,... rozhodne sa to (v zmysle blbuvzdornosti) nechova ako bezny bager. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Ale prd, nemaj strach, nicim inym nez R41 sa uz roky neholim. Kazdy iny strojcek mi pride ze poriadne neberie. Ad Feather - su 2 verzie, rozlisene farebne (par stran dozadu najdes) - jedna z nich prudky podpriemer, vydrzi mi snad 2 holenia. Druha ok. Ale Perma sharp mi vyhovuje podstatne viac.Jestli to spis nebude tim, ze tu jednu dobu kolovaly od ceskych prodejcu fejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Jestli to spis nebude tim, ze tu jednu dobu kolovaly od ceskych prodejcu fejky.Nie, nekupoval som ziletky v Sk/Cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se