DarylVanHorne Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Odesláno 2. července 2011 Žiju v jeskyni, ale když se jednou za čas vydám do civilizace, tak před tím použiju takovou modrou věc. Prej Philips a má to zelený světýlka Protože holení moc neprožívám, tak jediný co vím, že se to nabíjí ve stojánku. Pro nemeha jako jsem já, je to výborný, protože je vodotěsný (voděodolný?).Holí celkem dobře, hlavice se sundá very easy a dá se nahradit slušným zastřihovačem, který používám častěji, než hlavici na klasické holení.Jen se neptejte, jak je to s čištěním - odpověděl bych: "Ono se to má čistit?" ;-)
Dr.Watson Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Fotřík používal tohle Tak já jsem to po holení vždycky vrazil do pyramidy podle patentu ing. Drbala než mi ji před několika lety Holmesová "uklidila", žiletku jsem měnil tak po půl, třičtvrtě roce. Bacha na orientaci. Ehm, sever/jih, ostatní orientace je pyramis celkem fuk. Dobrá je na to Polárka nebo mech/lišejník na sprše (nezaměňovat se silničním lišejem ani s Lišajem Smrtihlavem)...
Návštěvník admira Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hLsZPOeLzGs&feature=player_embedded
onney Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Už pár měsíců jsem se neholil. Pouze zastřihávám strniště.
Red Dwarf Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Odesláno 22. září 2011 Tak jsem dneska pořídil 7-760 od Brauna. První oholení proběhlo po cca hodinovém nabíjení (do plna) k plné spokojenosti. Nejvíc se mi líbí možnost zamknutí výkyvné hlavice pro holení přechodů (z tváře na krk, ne na silnici) a nastavení jemnějšího záběru strojku třeba na krk (kvůli menšímu podráždění kůže). Jen jsem zvědav jak dlouho vydrží náplň do pračky...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Rozšířil jsem sbírku Merkur o řadu V.I.S.I.O.N. http://www.dovo.com/_english/merkur.html
sureshot Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 krasny obchodik som dnes nasiel
VasekN Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 krasny obchodik som dnes nasiel Kde to je? :-)
Gustaf Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Po přečtení tohoto článku mne napadlo se vás zeptat, (když už tu tedy máme podobná vlákna o botách, baťůžkách, alkoholu, kouření atp.) čím se holíte? Já teda používám toto a jsem s tím maximálně spokojen. Sice 5 + 1 břit je na můj vkus už zbytečně moc (Mach 3 byl právě pohodlnejší) ale co do ergonomie je to super. Používá tu někdo břitvu? Nebo klasické žiletky? A je lepší pěna nebo krém? Pochlubte se mám to samé a naprostá spokojenost...
montemar Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 taky souhlas. rucni gillette nejlepsi. el. strojek putoval do kose...
Badys Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Tak jsem konečně spokojenej. Žiletky - mne opravdu dělaly hodně neplechu, 3x frézkový Philips - jeden byl docela slušnej, ale výhra to taky nebyla.Teď jsem se 2 roky odhodlával skusit Brauna a teď jsem koupil 790cc-4 Porsche edition a při každodením holení naprostá paráda, ale bylo to 28 let hledání
lexa Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 mam trosku dilema ,koupit PHILIPS RQ 1050/17 nebo uz lepsi model z cistici stanici PHILIPS RQ 1075 ? ceny oproti konkereci znacne vyhodne,dneska mi prisla nabidka emailem,ma nekdo osobni zkusenost zda se vyplati priplatit cca 800k za tu cistici stanici? strojek je zrejme stejny,diky za radu, SPECHA - nez je vyprodaj za ty prachy
ggrand Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 lexa: Můj názor je takový, že má smysl kupovat strojek buď ten nejlacinější nebo ten nejlepší. Osobně mám Braun Series 3 s čistící stanicí, což je taková střední cesta. A nejsem moc spokojený, kamarád má nejnižší řadu a přijde mi to stejné co se holení týče.Kdybych si kupoval strojek dnes, tak bych si koupil nejvyšší model,ale bez čistící stanice. To jsem ti moc nepomohl co?
grakij Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 @lexa mám ho (dostal jsem ho) i s čistící stanicí, ale tak přijde na řadu málokdy... Nedostanu se s ním všude resp. ne vše sebere a potom to řeším tím zastřihávačem co má, ale nic dramatického. Nemám porovnání s jinými, ale ve výsledku jsem spokojený Jo a ta stanice funguje i jako nabíječka, takže mám dvě - cestovní (rakvička) a ta stanice. Jenom kabel je jen jeden...
gas Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 mam nejvyssi radu brauna s cistici stanici a nechtel bych nikdy nic jineho, mam velmi citlivou plet, po ziletce se osypu, pouzivam 15 let el strojky, philips a cokoli rotacniho uz nikdy, je hodne agresivni, mel jsem po nem vzdy silne podrazdeny krk a neholilo ( taky nejvyssi rada ) to lepe nez braun, cistici napln je u me tak na dva mesice, holim se co dva dny, strojek je porad super cisty a vonavy
tmoris Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 mam nejvyssi radu brauna s cistici stanici a nechtel bych nikdy nic jineho, mam velmi citlivou plet, po ziletce se osypu, pouzivam 15 let el strojky, philips a cokoli rotacniho uz nikdy, je hodne agresivni, mel jsem po nem vzdy silne podrazdeny krk a neholilo ( taky nejvyssi rada ) to lepe nez braun, cistici napln je u me tak na dva mesice, holim se co dva dny, strojek je porad super cisty a vonavy hod odkaz pls
gas Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 posledni braun ma vice nez dva roky, bude to asi tentohttp://www.novy-strojek.cz/braun/holici-strojky/holici-strojek-braun-series-7-790-4.html
jacob Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 ceny oproti konkereci znacne vyhodne,dneska mi prisla nabidka emailemTa cena je bomba. Snad se nedělají i fejkové holící strojky .
gorlo Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Já si kupoval tenhle a tady. Naprosto perfektní,ale jenom na sucho,když se oholím s pěnou,tak teče krev na krku.Je to můj druhej Philips a velkej skok kupředu. http://www.eichhorn.cz/holici-strojky/detail/1912-philips-rq1260
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se