Návštěvník Kamil Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 To je naprosto v pořádku, ať lidi utrácí co nejvíc peněz... Třeba v těch futurisických restauracích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 V restauraci asi ne, to je to poslední místo, kde se peníze daní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Treba se v tech modernich i dani Abych nebyl offtopicDocela jsme meli radi pivnici Sokolovna na miraku, ted jsem tam po nejaky dobe byli (asi pul roku) a spatny, novy menu uplne o hovne, jidla nic moc, fakt se zkazili, skoda :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 No pochybuju, taxikáři a provozovatelé restaurací jsou všude stejní Stačí, když se podívám do účetnictví restaurací, kde je denní tržba 60 tis., tak se musím pousmát nad ročním ziskem... Já mám dobré jídlo rád, ale někdy mi přijdou určitá jídla splácaná z toho nejdražšího co to jde, ale jíst se to skoro nedá, hlavně že to je drahý a vypadá to hrozně exkluzivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Dobre tomu rozumiem ze Josef01 "nevi co roupama"? Tak mi zatial z tej debaty vychádza. Ale nechápem prečo je tento comingout práve v tomto vlákne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Treba se v tech modernich i dani Abych nebyl offtopicDocela jsme meli radi pivnici Sokolovna na miraku, ted jsem tam po nejaky dobe byli (asi pul roku) a spatny, novy menu uplne o hovne, jidla nic moc, fakt se zkazili, skoda :-(Furt je tam ten gumovej Sokol u schodů na hajzlík? Mockrát se mi nestalo, abych se leknul stejný věci 10x za večer.... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Dnešní pořad Ano šéfe, je snad největší masakr co jsem kdy v tomhle pořadu viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Pravda, tohle fakt nemá obdoby. Jsem zvědavej jak to dopadne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 A všimli ste si co ma jeden z těch dvou bigbossu na ruce? Pokud je to to co si myslím tak to dokonale koresponduje s tím podnikem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 No super, dopadlo to dobře, holt špatný lidi musejít jít, to se nedá nic dělat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 A všimli ste si co ma jeden z těch dvou bigbossu na ruce? Pokud je to to co si myslím tak to dokonale koresponduje s tím podnikem :-)Já bych to tipnul na pánvičku s nápisem Diesel....pěkně to ladilo k tomu o číslo menšímu buznatriku s véčkem..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) Dneska jsem čistě náhodou objevil restauraci Aquarium v Hradci Králové.Našel jsem ji v Maurerově průvodci jako nejepší restaurant v HK.Myslím,že pro mě to byl asi nejlepší kulinářskej zážitek v ČR.Hezká restaurace,skvělej servis a jídlo TOP. Upraveno 20. září 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Vzhledem ke včerejší šarádě ve statusech se raději zeptám zde: kam vzít 2-3 kolegy (obchod, technici) na oběd v lokalitě Petřvald - Havířov - Šenov, nebo prostě tam někde ve směru zpátky k dálnici? Budem nejspíš několika autama, takže zajíždět někam do Ostravy vyloženě nezbytně nepotřebuju. Mockrát dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Vzhledem ke včerejší šarádě ve statusech se raději zeptám zde: kam vzít 2-3 kolegy (obchod, technici) na oběd v lokalitě Petřvald - Havířov - Šenov, nebo prostě tam někde ve směru zpátky k dálnici? Budem nejspíš několika autama, takže zajíždět někam do Ostravy vyloženě nezbytně nepotřebuju. Mockrát dík.Tak to asi jedině restaurace Na Zaguří.Nic jiného v okolí asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Je to teda z Petřvaldu trochu z ruky, ale tip je to dobrej! díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 No nic lepšího v okolí asi nebude ( nebo jsem na to za posledních 25 let nenarazil ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Zájezdní hostinec U Hubálků, Kostelecká Lhota u Kostelce nad OrlicíTřetí návštěva a opět skvělý jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 (upraveno) Stejk ze svíčkové - měl jsem ho před týdnem. Bydlím kousek nad hostincem. Upraveno 26. září 2015 uživatelem gunman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 (upraveno) Dneska jsem čistě náhodou objevil restauraci Aquarium v Hradci Králové.Našel jsem ji v Maurerově průvodci jako nejepší restaurant v HK.Myslím,že pro mě to byl asi nejlepší kulinářskej zážitek v ČR.Hezká restaurace,skvělej servis a jídlo TOP.Díky za tip, opravdu super, tapas I jsme měli také, to chorizo v sladkém víně bylo fantastické, atd.atd.. Upraveno 27. září 2015 uživatelem filo-boxer BEZ FOTEK, KUA CITUJ BEZ FOTEK!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Stavil jsem se v rest. Prosecco, Praha 9 Prosek. Objednal jsem si Špagety Carbonara, požádal jsem bez smetany, která byla uvedena v jídelním lístku a nemá tam co dělat. Přinesli špagety se slaninou pokapaný olejem, po vajíčku ani památky. Kuchař prý přísahal, že ta dal dva žloutky, fakt už někdy nemám sílu se dohadovat s někým, kdo neumí udělat tak primitivní věc, jako je tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se