HonzaX Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 To je toto, žejo: http://www.bonif.cz/cs/sleva/jen-599-kc-za-prave-staroceske-hody-pro-4-osoby/27 Já měl žebírka solo,o tomhle nevím.Zrovna byla akce asi za 400kč, 10 druhů masa co sníš. Když budeš jíst furt jeden druh neustále doplňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 pánové, kam byste v Pardubicích (v centru) vzali cizince na dobrou českou kuchyni??? p.s. vtipné odpovědi jako: nikam, domů atd. ne prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Pardubice moc neznam, ale dobre jsem se najedl U dvou Kohoutku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Pardubice moc neznam, ale dobre jsem se najedl U dvou Kohoutku to nevypadá špatně! akorát tam nemaj nic echt českýho jako svíčkovou atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Tady je celkem výživný vlákno o restauracích v Pardubicích - http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=522.. Pamatuju si ho, páč ten pán "Mirces" je až roztomile nenávistnej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Hele, my tady nejsme žádný fajnovky. Buřta s kelímkovou desítkou na hokeji máme nejčastěji. Paří se tady velice slušně, ale s jídlem to u nás není moc růžový. Ale klasika, když někam jdeme: Plzeńka - pečená vepřová žebraKra Kra - vepřové kolínko na grilu (delikatesní)U kohoutků - velice slušná restaurace a jídlo veskrze dobré Zbytek je fakt mizérie Ač to říkám jako lokální patriot nerad, ale velice nerad, když je nějaký důvod ke kulinářskému zážitku, jedeme do Prahy (třeba ve spojení s divadlem), ale co hůř, někdy se musíme najíst i v Hradci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) RomanI.-ale máte tam v Pardubkách docela dobrou pizzerku,tada byl jsem tam jednou,ale těstoviny byly super a pizzy vypadaly taky dobře.Nevím jak se jmenuje ulice,ale šel jsem z AFI palace směrem někam,byl to jen kousek od toho. Moc pěkná restaurace je ve Dvoře Králové-jídlo moc dobrý,prostředí fantastickýhttp://www.stary-pivovar.com/ Upraveno 28. února 2011 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Hele, my tady nejsme žádný fajnovky. Buřta s kelímkovou desítkou na hokeji máme nejčastěji. Paří se tady velice slušně, ale s jídlem to u nás není moc růžový. Ale klasika, když někam jdeme:Plzeńka - pečená vepřová žebraKra Kra - vepřové kolínko na grilu (delikatesní)U kohoutků - velice slušná restaurace a jídlo veskrze dobréZbytek je fakt mizérieAč to říkám jako lokální patriot nerad, ale velice nerad, když je nějaký důvod ke kulinářskému zážitku, jedeme do Prahy (třeba ve spojení s divadlem), ale co hůř, někdy se musíme najíst i v Hradci dik Romane i ostatní. Jinak já nechtěl nic hóch nobl, nejradši bych něco jako Karpíškův Lokál v Praze - česká kuchyně na úrovni za solidní ceny, nic víc. Nakonec jsme šli do Plzeňky (nezávisle na tomto vlákně), protože jsem si ji pamatoval z dřívějška jako poctivou hospu (a na ty kohouty bych neměl peníze). Teda, hodně sešla, jídelák klasika, teda ne kaťák, ale nic extra taky ne, zahulíno i v nekuřáckým, tam je taky vlez do kuchyně, takže smrdim jak friťák, obsluha hned po jídle div že nezačala dělat ježky...no, zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Na Štěpáně v Obříství. Směrem od Prahy ku Mělníku. Regionální kuchyně,denní nabídka, nic zbytečně nóbl. O víkendech nutná rezervace. Pro milovníky plazů: dva chameleóni přímo na baru.Plzeňské i slepá patrona Radegast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 prazskymost.czpivovar. knedlo vepřo zelo a tmavé pivečko Pražský most na výbornou. tady by mohl být fajn sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Normálně bych takový vlákno nezakládal protože každej kdo rád jí tak už většinou ví kde se v okolí dobře vaří ale neodpustím si to protože jsem byl za posledních 5 dní už 3x a nemůžu se dočkat na další návštěvu ale hlavně je to nový podnik který místním gurmánům mohl zatím uniknout. V malé obci Popovičky (asi 10 minut od Chodova) si někdo postavil krásnej hotel s opravdu stylovou restaurací a opravdu hodně ale hodně dobrým kuchařem. Kuchyně je to řekl bych česko-rakouská a nedivil bych se kdyby vařil rakušan. Takže až si budete chtít vyrazit do El Asadoru rak si raděj zajeďte kousek dál a nebudete litovat. parkhotelpopovicky.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Ja bych doporucil Grill bar v Corinthia Hotelu v praze na nuslaku, lepsi steak jsem jeste nejedl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 V zapadly dire jmenem Horni Blatna je Faustuv Dvur ktery vlastni PAN sefkuchar. Jidlo je vynikajici at uz po chutove nebo vizualni strance... o domacich dezertech ani nemluvim... Mo je nejoblibenjsi misto na kvalitni veceri. Akorat to je malinko z ruky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Nota Bene: solidní nekuřáckej podnik u Ipáku: 6 píp, všechno z malých pivovarů, výběr se mírně obměňuje; večerní menu je do poslední chvíle utajeno - navaříno bejvá kolem sedmé; rezervace bejvá nutností. Vaří z kvalitních surovin, mohu potvrdit, na jídle to rozhodně je poznat! Když není místo nebo chcete především pít, lze zajít do suterénu, kde bývá mírně odlišný výběr na pípě než v restauraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Jojo, dneska jsem to dával sem - klik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Tohle asi znáte...Hospůdka u Štěpána Akorát v létě jak byly ty čtyřicítky, tak to bez klimošky nebylo ono. Jídlo suprový (stejky, burgry) a domácí mošty taky.Celý je to takový rustikální, nenačinčaný, ani karty neberou.Rezervace aspoň týden předem, je tam narváno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Nota Bene: solidní nekuřáckej podnik u Ipáku: 6 píp, všechno z malých pivovarů, výběr se mírně obměňuje; večerní menu je do poslední chvíle utajeno - navaříno bejvá kolem sedmé; rezervace bejvá nutností. Vaří z kvalitních surovin, mohu potvrdit, na jídle to rozhodně je poznat! Když není místo nebo chcete především pít, lze zajít do suterénu, kde bývá mírně odlišný výběr na pípě než v restauraci. Potvrzuji. Pivo i jídlo výborný. Není to ale žádný low cost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Potvrzuji. Pivo i jídlo výborný. Není to ale žádný low cost.Ale přehnaná drahota to taky není. Už jen tím, že vaří z kvalitních surovin, to z definice nemůže být low cost. Když uvážíš, že na každý den dělají v zásadě neopakovaný jídelníček s 5-7 jídly, tak jsou jejich ceny velmi solidní - rozhodně to není žádný hogo fogo podnik. (Pro zájemce, jídla většinou do Kč 300.) Polední menu je spíš průměr, zatímco cenově už nadprůměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Bombasticky hovezi zebra, navic s fantastickou krenovou bramborovou kasi!!!!!!!!!!!! Asi nejlepsi, co jsem kdy mel!http://www.kulatak.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Chodíte někdo do Vyšehradský do hospody U Trajců? Jakej máte názor? Mně tam strašně chutnaj burgery, ale včera jsem si dal svíčkovou, chuťově žádná sláva a vůbec se mi nelíbilo, jakým způsobem ze mě vyšla ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se