Gustaf Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 (upraveno) Nenechal sis poradit s Fürthem...tim směrem už sem se pak nevydal... Děti byly po 11km vejslapu docela ko, tak jsem volil nejbližší variantu. No a ta moc nevyšla :/ tak až pak u nás doma Upraveno 8. května 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 tim směrem už sem se pak nevydal... Děti byly po 11km vejslapu docela ko, tak jsem volil nejbližší variantu. No a ta moc nevyšla :/ tak až pak u nás domaChápu. Ale je pravda, že taková katastrofa ze strany obsluhy to být nemusela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Tjn, jako těšil jsem se na to, že si dám regionalni specialitu...ale že se mě pikolik 45min nezepta, co jsem si vybral, to už bylo na mě moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 (upraveno) Já ti to říkal:)A nedá si říct a nedá si říct:)) Upraveno 8. května 2018 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Já ti to říkal:)A nedá si říct a nedá si říct:)) :D nedal no, ale tak sem aspoň nasypal prachy za jídlo tchanovi a posmaknul jsem si a mám novou zkušenost, že tam už na jídlo nepojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Tjn, jako těšil jsem se na to, že si dám regionalni specialitu...ale že se mě pikolik 45min nezepta, co jsem si vybral, to už bylo na mě moc.Hele a nestacilo by bejvalo se mu jen pripomenout...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Hele a nestacilo by bejvalo se mu jen pripomenout...?tak chodil kolem stolu sem a tam, jidelaky položeny přede mnou. Zas tolik lidí tam neměli, aby si nepamatoval, že chceme jist. A jak jsem psal, nejsem ten, co by na pingla řval nebo gestikuloval, že si chci objednat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Dnes parádní oběd zde http://www.bilyberanek.com/ , na place dvě holčiny, které trochu plavaly, ale daly to za 1-. Jídlo za 1+.Chvíli před tím jsme utekli z motorestu http://www.unovaku.net/ , pohled dvou servírek, při příchodu jasně vyzněl, že obtěžujeme, číšník se zafačovaným palcem, kterým přidržoval talíř, mi chuti také nepřidal a pohled na svíčkovou to dodělal. Vím, že hodnotit jídlo jen pohledem je trochu nefér, ale svíce za 150,- má vypadat, že na ní máte chuť..... Ještě že nás servírka přehlédla a šla k novým hostům....Na trase Jihlava - Znojmo mám jasně vybráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 tak chodil kolem stolu sem a tam, jidelaky položeny přede mnou. Zas tolik lidí tam neměli, aby si nepamatoval, že chceme jist. A jak jsem psal, nejsem ten, co by na pingla řval nebo gestikuloval, že si chci objednat...moje babička vždycky říkala "líná huba, holý neštěstí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 moje babička vždycky říkala "líná huba, holý neštěstí"Jasne problem znudenych cisniku je ten, ze zákazník je vůl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Jasne problem znudenych cisniku je ten, ze zákazník je vůl:)přesně tak... Já tam nebyl od porvavani na pingla, ale chtěl sem se tam s rodinou dobře najíst a nechat tam peníze. Nemůžu za to, že nejevili zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Líná pinglova huba, holý neštěstí pro majitele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Líná pinglova huba, holý neštěstí pro majitele... :D asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 kdo budete mít cestu do Znojma tak doporučuju kafe tady http://www.mlsnykocour.com/ měli i dobrou zmrzlinu a ještě jsem si pěkně popovídal se sympatickejma slečnama na place Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Neví někdo o nějaké dobré rybí restauraci v okolí Plzně? Za par týdnů chci kouknout sem, tak něco v podobném duchu? Krevetový koktejly mě moc nezajímají, dal bych si třeba vobyčejnýho pstruha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Co nějaké místo v Praze, kde mají super espresso a da se tam zaparkovat.. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Co nějaké místo v Praze, kde mají super espresso a da se tam zaparkovat.. díky Dobry kafe maj tady http://www.bistroprotiproudu.cz a nejaky misto k zaparkovani se tam vzdycky najde. Jen me rozciluje, ze maj v nedeli zavreno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Co nějaké místo v Praze, kde mají super espresso a da se tam zaparkovat.. díkyalza v holešovicích. Já tam jezdím nakupovat jen kvůli té kávě. Nějaká česká prazirna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Moje dobrá zkušenost z nedávná je Můj šálek kávy v Karlíně, parkoval jsem v podzemní garáži kousek od kavárny za 30,- na hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 SCIFI: Taky bych poradil alzu, je tam espresso bar pražírny DOUBSLESHOT. Taky tam jezdim jen kvůli kávě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se