DavidLC Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Pizzanuova vedle Kotvy, pizza fajn, moc dobrý risotto s krevetama ale pecka největší, co aspoň mne dostalo, v předkrmovém baru naložený rybičky (filetky). Kyselopálivý, trocha česneku, super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 v BA nova Indicka restauracia, fakt ze fajnova https://www.facebook.com/Red.Chilly.Indian.Restaurant.Bratislava/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 (upraveno) JP restauracii tu uz mame ako hub po dazdi, tato je ale fajnova https://www.shugetsu.sk/ Upraveno 7. listopadu 2020 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Chtel bych synovi dat voucher do sushi restaurace. Nejaky rozumny tipy pls? “Rozumny” myslim, ze to nebude vietnamsky bistro, ale taky nemusej bejt ty 2 vouchery za desitku. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 (upraveno) No jo.. ale kde? Ja bych pripadne trochu vedel Prahu, tak akorat. Upraveno 7. prosince 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 V práglu sem byl spokojenej v Hanabi. https://www.ihanabi.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 před 43 minutami, Micey napsal: No jo.. ale kde? Ja bych pripadne trochu vedel Prahu, tak akorat. Sorry debil. Praha. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Japonci vzdy nejradsi chodili do Katsury pod Diplomatem. Vede to tam pan Tsuda (uz asi 25 let) a je tam urcite nejsirsi a autenticka japonska nabidla. Akorat je to tam relativne hnusny:) Ja mam rad Yoshihashi u Dlouhy, taky tam maj japonskyho kuchare, jidelak neni tak vydatnej, ale maj to fakt moc dobry. Klasikou typu Miyabi ci Hanabi taky nic nezkazis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Já chodil leštit auta k panu Miyagimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Nebo Yami v Masný; ale už tam dlouho nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Ajo, ja nahore napsal Hanabi, sorry, myslel jsem Mash Hanu:) Yami a Hanabi nejsou spatny (stejnej majitel a koncept), ale spis vylozene na fusion rolls. Na klasicky sushi ci jina japonska jidla nic moc. Pro prurez Japonskem bych preci jen mrknul jinam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Dík všem, zatím jsem zkusil poptat to Yoshihashi, tak uvidím co mi odpovědí. Výhoda Miyabi (pro tenhle účel) je, že makí svoje pěkný vouchery co Ti pošlou, takže nedáváš jen kus papíru z tiskárny. Když pak jsi na tý večeři, tak už je to samozřejmě fuk, ale při tom předání v tom nějakej rozdíl je. Takže jsem zvědav, co mi odepíšou, když tak je Miyabi v záloze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Tak ještě dodatek, výběr jsem už zmínil, z restaurace se mi ozvali po telefonu během téhož dne, přičemž pán povídá, že má cestu k nám na venkov tenhle čtvrtek, takže by mi tako jako přivezl. A dnes telefon - jste v práci? Já, že jo, a on, že už je v baráku a směřuje k nám. Takže voucher s donáškou až pod nos. Tak jen doufám, že jsem nedal ty peníze nějakýmu ftipálkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Hele, jestli to teda dopadlo na to Yoshihashi, často se tam mrcasí bejvalej trenér fotbalový repre Hašek, patří mu to tuším nějak napůl se synem. Rád pokecá, což je pro někoho přidaná hodnota:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ok diky. S voucherem predam i tohle info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Potřebuju fajn restauraci v Teplicích, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Nemáte někdo prosím tip na nějaký slušný catering v Praze, který by zajistil na akci cca 35 porcí oběda (polívka + hlavní jídlo třeba svíčková + případně zajištění dortu) a nebude to zároveň úplně za raketu? V podstatě vše ostatní jako nádobí, nábytek atd máme. Žádný kanapky, welcome drinky apod, fakt jen obyč. servírovaný oběd. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 (upraveno) Kdo máte v dosahu zámek Ctěnice na devítce ve Vinoři, doporučuju se zastavit — Bistro na Zámku. https://www.facebook.com/bistronazamku/ Upraveno 13. března 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Ve Špindlu určitě do http://restauracefarma.cz/ Tatarák jedna báseň, buchtičky s krémem labůžo, srnčí na smetaně, atd...za tři dny jsme ochutnali skoro všechno a nadšení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Zdravím přátelé, má zákonitá si vymyslela strávit velikonoce v naší stověžaté vesničce, budeme ubytování u Podolské vodárny. Kam na velmi dobré pivko a nějakou tu chálku v okolí večer? Nechce se mi trajdat někam daleko nebo jezdit podnapilí taxíkem. Budu vděčný za každý postřeh – nějaké recenze hospod jsem prošel, ale …… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se