Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Japonci vzdy nejradsi chodili do Katsury pod Diplomatem. Vede to tam pan Tsuda (uz asi 25 let) a je tam urcite nejsirsi a autenticka japonska nabidla. Akorat je to tam relativne hnusny:) Ja mam rad Yoshihashi u Dlouhy, taky tam maj japonskyho kuchare, jidelak neni tak vydatnej, ale maj to fakt moc dobry. Klasikou typu Miyabi ci Hanabi taky nic nezkazis..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík všem, zatím jsem zkusil poptat to Yoshihashi, tak uvidím co mi odpovědí.

Výhoda Miyabi (pro tenhle účel) je, že makí svoje pěkný vouchery co Ti pošlou, takže nedáváš jen kus papíru z tiskárny. Když pak jsi na tý večeři, tak už je to samozřejmě fuk, ale při tom předání v tom nějakej rozdíl je. Takže jsem zvědav, co mi odepíšou, když tak je Miyabi v záloze. 

Odkaz ke komentáři

Tak ještě dodatek, výběr jsem už zmínil, z restaurace se mi ozvali po telefonu během téhož dne, přičemž pán povídá, že má cestu k nám na venkov tenhle čtvrtek, takže by mi tako jako přivezl. A dnes telefon - jste v práci?  Já, že jo, a on, že už je v baráku a směřuje k nám. Takže voucher s donáškou až pod nos. Tak jen doufám, že jsem nedal ty peníze nějakýmu ftipálkovi.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • po měsíci...

Nemáte někdo prosím tip na nějaký slušný catering v Praze, který by zajistil na akci cca 35 porcí oběda (polívka + hlavní jídlo třeba svíčková + případně zajištění dortu) a nebude to zároveň úplně za raketu? V podstatě vše ostatní jako nádobí, nábytek atd máme. Žádný kanapky, welcome drinky apod, fakt jen obyč. servírovaný oběd. Díky

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Zdravím přátelé, má zákonitá si vymyslela strávit velikonoce v naší stověžaté vesničce, budeme ubytování u Podolské vodárny.

Kam na velmi dobré pivko a nějakou tu chálku v okolí večer? Nechce se mi trajdat někam daleko nebo jezdit podnapilí taxíkem.

Budu vděčný za každý postřeh – nějaké recenze hospod jsem prošel, ale ……

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...