laurin Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 4 hodinami, Andrew napsal: Pánové (a dámy), nemáte někdo aktuální zkušenost z Vídně? Jedeme s rodinkou a chtěl jsem klasiku Figlmüllera, Plachutu a Sacher, ale rezervace už nikde nejde, dostaneme se tam i bez ní, nebo nějaký podobný tip? Pro syna je to první návštěva a řízky miluje My sme u Figlmullera mal sice rezervaciu, ale ked sme odchadzali tak nejaki ludia cakali ( asi 10) pred restauraciou na miesto. Cize da sa aj bez, ale budes si musiet pockat.
Pozorovatel Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Roky jezdím kolem a až dneska to vyšlo, abych se zde zastavil. Za mě super https://www.bbq-smokehouse.cz/
DavidLC Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Já nevím, atmosféra o.k. ale burger byl za mě spíš průměr a děsivej smrad z kuchyně. Ale třeba smůla....
ragu Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Za mě stejný, byli jsme tam v létě, vedro a smrad z kuchyně. Navíc dost narváno a při objednávce na nás asi zapomněli, takže jsme čekali snad 45min.
Pozorovatel Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června (upraveno) Tak jsem měl asi štěstí? Žádné vedro (je tam klima) ani smrad jsem neregistroval a burger patřil určitě k těm lepším. Obsazenost tak z poloviny. O prázdninách to bude asi vypadat jinak Za mě už jenom chybělo, aby tam tančil John Travolta s Umou Thurman jako v Pulp Fiction Upraveno 18. června uživatelem Pozorovatel
DavidLC Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června (upraveno) Před hodinou, Pozorovatel napsal: Za mě už jenom chybělo, aby tam tančil John Travolta s Umou Thurman jako v Pulp Fiction Tak nějak, jo vybavení je fajn . Jestli jezdíš kolem a stíháš oběd, zajeď si do Mýta KOŠÍKOVIC JÍDELNA, jen 2, max 3 jídla, chce to radši volat a rezervovat (což je napikaču pro odhad času, pro místní fajn). Ale za mě super, cena/výkon za 1. Tenhle týden Caesar salát za 175,-. Upraveno 18. června uživatelem DavidLC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se