filo-boxer Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Tchýně je přivezla. Jak jsem to viděl, hned jsem jí to zabavil, než to děcka sežerou a nafotil s primkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Taky jsem Pedro dostal, ale už to není ono. Možná tím, že nic jiného v té době nebylo a člověk neměl skoro s ničím srovnávat. Ale bubliny s tím šly velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Nepletes si to nahodou s Bajo?S Pedrem bubliny nesly!Pedro bylo tvrdy jak podrazka a za chvily jsi to mohl vyplivnout, protoze to nemelo zadnou chut. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 To není pravda, z Pedra byly bubliny přes celou hubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Tak v tom pripade byla chyba ve me.No jo. Kdo umi, ten umi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Dnešný prírastok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Mooc pěkné, já se musím spokojit aspoň s těmi, ale sklem jsem se těm tvým trochu přiblížil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Velká nádhera to vypouklé sklo k nim patří, nechápu proč ho neosazují v eltonu ke všem orlíkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 To by pak měl každý! Líná huba ..... . Pak je to limitka s velkým L. Zekon to zná, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Asi napíšu do eltonu paní Kmínkové, uvidíme jak se vyjádří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Nevím jestli vás ta informace potěší, spíš né. Elton momentálně zastavil renovace, takže i individuálky asi nepůjdou. Samozřejmě, za optání vás nezmlátí, já se pohrával i s myšlenkou bombírovaného cifru, ale to už by byl větší zásah, a nikomu se do toho moc nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Molto lavoro - poche persone. Naštěstí teď nic nechystám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Dobří holuby se vracejí ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Byl jsem na dovolené v Krkonoších tak jsem si udělal menší výlet. Nové M. nad M. je nádherné. Určitě se tam ještě někdy vypravím a mým modráskům jsem nemohl tuto cestu do rodného města odepřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 No to mám teda radost ale i tak se na to optám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Už druhý den po sobě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Na dnesni business meeting jasna volba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 služební hlášení: udržuju v chodu. konec hlášení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se