klasik51 Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Tohle je hodně dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Pěknej bastlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Zajímavý kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Děkuji, jsou dělané na "míru" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 No spíše na "Zdeňka".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Má tento primek originální tipy? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 A teď to opět do mě perte :0D :0) Klasiku. Perfekt bastl 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Pěkná luneta, to je origo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Parexo to určitě není, to bude origo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 No trošku jsem to poladil a chytil k temu nářadí proti prachu kdyby nebylo poznat.Mrzi mě korunka která neni origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 primky fajrontofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Má tento primek originální tipy? děkuji Mrkni tady: https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-52-111-3-7556.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost73 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 na chvíli v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 "Záhadné pouzdro", modrý cifr Parexo a větrání dresu na večer = ale joooo, já jsem z těmito Igeny spokojen. Dvoje origo jsou ve sbírce ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Mrkni tady: https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-52-111-3-7556.htmlděkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 "Záhadné pouzdro", modrý cifr Parexo a větrání dresu na večer = ale joooo, já jsem z těmito Igeny spokojen. Dvoje origo jsou ve sbírce ;-).Se předem omlouvám, proti tobě nic osobního nemám, ale nemůžeš mít v podpisu: Fanoušek značky Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Se předem omlouvám, proti tobě nic osobního nemám, ale nemůžeš mít v podpisu: Fanoušek značky Prim.Ahoj.Tvé stanovisko naprosto chápu. Jak jsem ale psal. Mám dvoje Igeny v originálním, dle mého pěkném stavu. Tenhle projekt Igeny do lesa a na hokej, jak jsem jej nazval ber s rezervou. Zrovna já beru veškeré nesrovnalosti v hodinkách Prim : ručky, cifr, pouzdro, strojek, dost vážně. Ok, bastly už tady dávat nebudu. Jen to byl další pohled. Fanoušek značky Prim jsem, to mi věř a zatím si stojím ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 O bastl nejde, spíš o ...., však víš. Kdyby na cifru nebylo Prim, tak je to o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 klasika v záhadnom. konecne si mosadz oddychne po roku a nebudem ju dalej suchat a dufam, ze ani kosele uz nebudu mat rozstrapkane rukavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se