colommbo Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května To ale nevypadá vůbec špatně, pane! Vlastně by se takhle daly i nosit...
Tikal Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května To také už pár dní dělám a takhle už zůstanou, tedy už budou jen zrát.
Hasňa Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Ty krávo, tohle je teda totální úlet, ale musím říct, že je to dost dobré.
Tikal Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Děkuji, chápu, že to není každého šálek, ale já to patinování prostě miluji ať je to bronz, nebo mosaz. Začínám přemýšlet, že vezmu nějaké olezlé pouzdro a lunetu, sundám z toho chrom a zkusím to udělat komplet v mosazi.
skodna Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Pokud jde o patinu na mosazi, tak umělečtí pasíři to namočí v sulce a pak posypou vídeňský vápnem a hadrem otřou do sucha. Nevím co to udělá po následném oplachu vodou.
Roman-ZA Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 2 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Aky je to model?
Harwey Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 8 minutami, Roman-ZA napsal: Aky je to model? https://www.prim.cz/novinka-limitovana-edice-prim-mach-titan-le 1
FantasticFabio Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 4 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Teď sem malinko v úžasu…. Jdu si o nich něco dohledat ! Dží-em-týčka já rád, moc rád !
Snekofon Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května před 11 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Jak furt na Eltonu nenechávám nit suchou, tak pokud odhlédnu od ceny, tak je ten zbytek pěkný Konečně něco, co není postavené na starých modelech. Mám teda dvoje rýpnutí si: 1) rozměry - vím jsou to pilotky, ale do pytle průměr pouzdra bez korunky 46mm a délka pouzdra přes nožky 57.4mm, nevím jaké má Jan zápěstí, ale na mé 18cm by to bylo komické. Je potřeba držet se v dnešní době rozměrů pro nošení na kombinéze, když jde v podstatě o styl - rozměr už je trochu přežitek 2) Uvádí se klasická cal. 95, základní ukazatele času - je to GMT, nebo je to jako na Vostoku, jen 4 ručka "natvrdo" spojená s hodinovou ručkou a pouze odkazující na 24h stupnici?
Harwey Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května @Snekofon https://forum.chronomag.cz/topic/164704-prim-mach-damašek-le/page/2/#findComment-3122881 a nizsie
Snekofon Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května @Harwey diky, do Damašku jsem se díval nešel, ten mě nezajímá OK tak technicky v tom mám jasno - je to Vostok řešení a rozměrově je to úplně mimo mé hranice, takže aspoň pochválím design abych nebyl negativní a tím můj zájem opět skončil 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se