Skarohlid Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna No a ještě nesmíme zapomenout na Prim aeskulap z devadesátek s quartz strojkem Ronda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
velda Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Před hodinou, Casio CL-301 napsal: Jelikož se vyráběly mezi lety 1982 až 1983 tak jich moc nebude, některý zdroje píší o maximálně 12ks pánského provedení 40mm, ještě se vyráběly dámské prodejny pro sestry Ahoj, těch 12 hodinek byla akce užší skupiny našich členů kteří si tuto edici vytvořili.
Jeronimo Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14
Jarett Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
ATOM Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
bohus76 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Pásnou Ti. Mám je spojené s dětstvím a pořád je mám ve škatulce dorosteneckých hodinek, pro mě asi nebudou /ikdyž jako nostalgie proč ne/.
mlsoun1 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 4 hodinami, ATOM napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Miluji ty Tvoje hodinky.Jsou krásné a závidím Ti je.Ale vždy se těším na Tvé fota 1
ATOM Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Děkuji moc. Jsem rád že se libí. Jak hodinky, tak i ty obyčejné mobilovky. Je to naše potěšení, radost, relax. 1
Casio CL-301 Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Rendell Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
brba Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Aj dnes sa podarilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Pasik Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Hezké věci je v té školce učí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
colommbo Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Fotografie spolu s konotacemi vytvořily zvláštní kouzlo... Klobouček!
Jarett Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Na návštěvě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Vasil Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Nějakou parádní fotkou Traktorů tady na fóru jsem se dostal k Primkám. I po letech je mám pořád nejradši. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
JHonza Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Z pozůstalosti v širší rodině. Nálezový stav - jen jsem je očistil, lehce přeleštil sklo a místo zpuchřelé gumy nasadil NATO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Pasik Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna V 28. 4. 2026 v 6:28, Vasil napsal: Nějakou parádní fotkou Traktorů tady na fóru jsem se dostal k Primkám. I po letech je mám pořád nejradši. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nemůžu si pomoct, ale traktory jsou léta taky moje nejoblíbenější. 1 1
ZH6 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 4 hodinami, Pasik napsal: Nemůžu si pomoct, ale traktory jsou léta taky moje nejoblíbenější. Moje taky, asi kvůli té velikosti a jednoduchému designu I když teď teda dost koukám po Sportech I Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Tomino2007 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Dnes Tatry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se